Párkapcsolatodat állandó kihívásként élheted meg- Egymondatos horoszkóp - november 4. szombat

2017.november.3.

A Bikában lévő telihold miatt fogd fel, hogy a szex valami olyasmi, amit úgy kell csinálni, hogy mindkettőtöknek jó legyen. Viszont könnyen meghűlhetsz vagy összeszedsz egy torokgyulladást, ezért ne feledkezz meg a meleg sálról. Mivel a mai napon a szokásosnál erősebb a statikus elektromosság, sminked vagy tupírozott frizurád sokáig tartós marad, de a bőrtápláló és hidratáló krémek is látványosan hatnak. Ma és még holnap is érezhető a Vénusz szembenállásának hatása az Uránusszal: párkapcsolatodat nem biztos kikötőként, hanem állandó kihívásként élheted meg.

Párkapcsolatodat állandó kihívásként élheted meg- Egymondatos horoszkóp - november 4. szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A mai telihold alkalmas vásárlásra, eladásra, ránctalanító kezelésekre, de vigyázz, mert drágán kell megfizetned egy randi után járó szexért vagy kényeztetésért.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma családi életed és párkapcsolatod legyen a lényeges, alapvető kapcsolatod mellett nem megengedhető más, esetleg munkahelyi viszonyba beleugranod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkahelyi ellenségeskedés, alvászavarok, de ha szerelmi románcról vagy bulizásról álmodozol, akkor csalódni fogsz, ez az ötleted nem tetszik a párodnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma olyan személyt kívánsz birtokolni, aki jól áll anyagilag, de ne tartsd rajta folyton a szemed, egy állásváltoztatással pedig csak magad alól húzod ki a talajt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Könnyen megmakacsolod magad, amikor főnököd és rokonaid túl sokat várnak tőled, és ne hidd, hogy beismerésed bocsánatot eredményez a hűtlenségre.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne hagyd, hogy barátnőid vagy rokonaid nagyra törő tervei magukkal sodorjanak, mai vásárlási rohamod is olyan fényűzés, amit nem engedhetsz meg magadnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne irigyeld jómódú barátaidat, és ha hitelért folyamodsz, ne számíts arra, hogy a bankban megértőek lesznek veled, viszont meg kell szabadulnod az adósságoktól.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a párod túlzottan anyagias, csak addig kellesz neki, amíg büszkélkedhet veled, de ha baj lesz, vagy megszűnik az állásod, nem fog kitartani melletted.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kíméld a torkod és a hangszálaidat, az irodában ne lépj be egyik szexis kollégád hódolóinak klubjába, jövődbe nem illik bele egy sehová sem vezető kapcsolat.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha meg akarod őrizni konvencionális kapcsolatodat, maradj hű a közös célokhoz, és mind a munkahelyeden, mind üzleti körödben igyekezz ellenállni a kísértésnek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma mindent akarsz, rangban fölötted álló társat, családot és szakmai sikert és hírnevet, de ha új élményekre vágysz, képezd magad, és söpörd félre a konvenciókat.

Halak (02. 20-03. 20.) Nos, ma szolgálhatsz különleges ínyencségekkel a párodnak, de talán még ennél is jobbat tudsz: elérheted, hogy a közös vacsora után együtt reggelizzetek.

Ez is érdekelhet

Vitatkozni tudni kell, eláruljuk, hogy lehet jól csinálni

Vitatkozni tudni kell, eláruljuk, hogy lehet jól csinálni

GLAMOUR Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

Sztárhírek

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma