Partnered elhatározása ma sokkolóan hat rád - Egymondatos horoszkóp: július 20. Szombat

2019.július.20.

Mivel ezen a hétvégén a Hold a Halak jegyében halad, gyengédebb, megértőbb és kreatívabb lehetsz a szokásosnál. Kedvez az érzelmi áramlás a művészetek gyakorlásának és a vízi sportoknak. Kerülendő viszont a hiszékenység, a mártír szerep és minden kaotikus helyzet. Ebédidőben a Hold barátságos fényszöge az Uránusszal alkalmas minden szín- és stílusérzékkel kapcsolatos tevékenységre, bevásárlásra, de akár egy új sminket is kipróbálhatsz. Ami a szerelmi életedet illeti, romantika és ábrándozás veszi kezdetét, ma még az is romantikus érzéseket vált ki, ha megkóstolod kedvesed kedvenc koktélját.

Partnered elhatározása ma sokkolóan hat rád - Egymondatos horoszkóp: július 20. Szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Meséld el a párodnak az álmaidat, főleg, ha a család hőseként szerepel bennük - tudat alatti vágyaidat is feltárhatod, talán közösen próbáljátok megfejteni a látomást.

Bika (04. 21-05. 20.) Nyugalmad rendíthetetlen, szép csendesen meghallgatod, hogy rokonaid vagy barátnőid mit akarnak, és néhány összefogott, de vicces mondatban válaszolsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Csak vársz, mert érzed, történik veled valami, de a nagy várakozásokból általában nem sül ki semmi, ám ha ennyire akarsz valamit, tegyél is érte.

Rák (06. 22-07. 22.) Anyagiakban gyarapodás, barátaidtól, üzleti partneredtől megerősítést kapsz eddig halogatott ügyedben, néhány órás tartózkodás a vízparton pedig csodát tesz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ez a nap akkor is elszalad, ha munkával vagy üzleti találkozókkal töltöd, pedig jobban tennéd, ha elnyújtóznál a strandon – biztosan nem maradsz ki semmiből.

Szűz (08. 24-09. 23.) Bár a párod strandra csábít, megígérted, hogy kidolgozol néhány variációt egy témára, nehezen boldogulsz, mégsem adod fel - este viszont jól esik a szerelem.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha ügyeletben vagy, ma valószínű, hogy berángatnak, de ha olyasmihez hívnak, amihez nem értesz, ne hagyd, hogy megzavarják a nyugalmadat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Partnered elhatározása ebédidőben sokkolóan hat rád, de mivel a kedvesed romantikus típus, borzasztóan élvezed, amikor érezheted csupasz bőrét.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A konyhában minden bonyolultnak tűnik, különben sem igazodsz el a mikrohullámos sütőn, ezért inkább az édességekre tekintesz, amelyek a hűtőben tornyosulnak.

Bak (12. 22-01. 20.) A párod igyekszik kitalálni a kívánságaidat, de az sem kizárt, hogy az exednek véletlenül a kezébe akad a címed és a telefonszámod, és arra gondol, hogy felhív…

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkádban, családi kapcsolatrendszeredben pozitív fejlemények várhatók, és kezdesz ráébredni, hogy igazán nem olyan szörnyű dolog igazi családban élni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha összefutsz a régi pasiddal, aki most is ugyanolyan lelkesen bókol, mint akkoriban, menj el hozzá, hiszen amúgy is sok mesélnivalótok van egymásnak.

Ez is érdekelhet

Vissza lehet szerezni az elveszett szerelmet?

Vissza lehet szerezni az elveszett szerelmet?

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.