Pénzügyeidre a szerencse napja virrad fel - Egymondatos horoszkóp: február 11. csütörtök

2021.február.11.

A Vénusz és a Jupiter együttállása a Vízöntőben és a Vízöntő-Újhold kihívása a mai napra: bővítsd kapcsolati hálódat, baráti körödet, legyél eredeti, különc, tűnj ki innovatív és korodat megelőző ötleteiddel, dolgozz csapatban, gyakorold a nagyban gondolkodást! Most nem a negatívumokra összpontosítasz, hanem minden helyzetnek képes vagy észrevenni a pozitív oldalát. Ha házasságban vagy tartós kapcsolatban gondolkodsz, derítsd ki, hogy vajon a partnered is, aki nem szívesen kötelezi el magát, erre vágyik-e. A féltékenység fogalma számodra nem létezik, viszont azt sem hagyod, hogy bárki is birtokoljon téged. Könnyen szerzel szponzorokat, támogatókat, ráadásul kreativitásodat, művészi érzékedet is készpénzre konvertálhatod. Külfölddel kapcsolatos ügyletből profitálhatsz, ráadásul a pénz is könnyebben jön, mint máskor. Házassági ígéretre is sor kerülhet, de zsíros és cukros falatokra mondj nemet.

Pénzügyeidre a szerencse napja virrad fel - Egymondatos horoszkóp: február 11. csütörtök
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Te vagy a mai összejövetel fénypontja, kapcsolatrendszeredből is profitálhatsz, de valószínűleg azon töprengesz, hogyan fér össze a szerelem a barátsággal.

Bika (04. 21-05. 20.) Karrieredet, üzletedet felvirágoztathatod, de ha nem fogod vissza magad, könnyen az ágyban köthetsz ki főnököddel vagy szponzoroddal, ahol jól érzed magad.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Megrendelheted a menyasszonyi ruhát; ha a párod külföldön él - a házassággal külföldi állampolgársághoz juthatsz, sőt még jogi ügyekben is mázlid lesz.

Rák (06. 22-07. 22.) Pénzügyeidre a szerencse napja virrad fel: partnered jól keres, és ha helyreállítja a családi költségvetést, talán egy nagyobb beruházásra is elszánjátok magatokat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha szerelmes vagy a környék leggazdagabb agglegényébe, ugrasd ki a nyulat a bokorból most még az sem kizárt, hogy Bálint-nap táján főkötő alá kerülsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Új megbízatásod izgalmas kihívást jelent, de ilyenkor nyújthatod tudásod és üzleti képességeid legjavát, csak hogy bebizonyítsd, nincs lehetetlen feladat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vállalkozásod nyereséget termel, de ha szereted a drága cuccokat, a pasid pedig, aki gazdag, ma könnyen ágyba vihet, ha megfelelő ajándékokkal kecsegtet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A mai csillagállás beragyogja családi életedet, bővítheted a lakást, összeköltözhetsz a pároddal, s ha vendégül látod főnöködet, megrendelőidet, az is kifizetődik.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha attól a cégtől keresnek telefonon és szerződtetni akarnak, amelyik óriási vagyont költ hirdetésekre, ragyogó lehetőség áll előtted, megütöd a főnyereményt.

Bak (12. 22-01. 20.) Szolgáltatásaidat több pénzért értékesítheted, és ha befejezted céged üzleti elemzését, készíts egy listát a javaslataiddal, hogyan lehetne javítani a marketingen.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Független vagy, de ha barátodat el tudnád képzelni férjnek és mentornak, aki mellett fényűző körülmények között lakhatsz, már nem akarsz társ nélkül élni.

Halak (02. 20-03. 20.) Egy gátlástalan, megrögzött agglegény miatt, aki csak a pénzedre utazik, azért nem kellene kolostorba vonulnod, de titkos kapcsolatod mellett ne tarts ki.

Ez is érdekelhet

Napi recept: Csak úgy hozza magával az őszt ez az elképesztően finom sütőtökös pite

Napi recept: Csak úgy hozza magával az őszt ez az elképesztően finom sütőtökös pite

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla