Pénzügyi cunami és szerelmi hullámvasút, a november nem kímél - Novemberi horoszkóp

2019.november.1.

A novemberi horoszkópodat az egyik legszókimondóbb szépségvloggerrel, Jeffree Star gijeivel illusztráltuk, ugyanis a beautyguru ebben a hónapban ünnepli a születésnapját.

Skorpió (október 24.-november 22.)

A HÓNAPOD Csak a jó ég tudja, milyen keményen dolgoztál céged felemelkedéséért az utóbbi időben – most is kiszúrod más vállalatok gyenge pontjait, amelyeket a busás haszon érdekében kihasználsz. De saját cégedet meg kell szabadítanod mindattól, ami nem létszükséglet. Művészettel kapcsolatos álmaidnak a hónap első felében biztos alapokat teremthetsz, de 20-ig, amikor a Merkúr hátrafelé farol, új tervek helyett dolgozz inkább a meglévőkön. Szerelmi életedben, házasságodban 26-a előtt főszerepet játszhat a pénz. Hitvesed segítségével bőséges anyagi forrásokra bukkanhatsz, de ha megszűnik a munkaviszonyod, akkor mindent elölről kell kezdened valahol másutt.

AZ ÉVED Ha valaki teljesen csődbe juttatta a vállalatot, ahol dolgozol, főnökeid csak csalhatatlan üzleti érzékednek köszönhetik, hogy legalább valamicskét sikerül megmenteni a cég vagyonából. Úrrá leszel a nehézségeken, és ismét fizetőképessé teszed a társaságot. Némi erőfeszítéssel tőkét szerezhetsz üzleti ügyeidhez, de ha a párod félrelépett, nem érdemes harcolnod a kapcsolatért. Sohasem nyugodnál bele, ha osztoznod kellene a fiúdon másokkal. Hűséget viszont csak akkor van jogod követelni, ha magad is hűséges maradsz. Minden kapcsolati és családi zűrzavar, amire szeretnél fátylat borítani, időnként visszatér, de igazán csodálatra méltó, ha ilyen körülmények között sikerül megőrizni higgadtságodat.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Sokan keresik a társaságodat, de ne sértsd meg hitvesed és főnököd legszentebb titkait… a magániratait, telefonos üzeneteit! Nem azért fizetnek a munkahelyeden, hogy mások után szaglássz, hanem azért, hogy a kaotikus jegyzeteidből csinálj valami maradandó értéket. De lehet, hogy sikeres politikai pályafutás vár rád, csak a titkos légyottokat kerüld. Ám ha a párod az, aki nem viselkedik nyíltan, vagy hűtlen szeretőd akar a hónap végén elhagyni, akkor vedd számba a gyenge pontjaidat, és készíts haditervet! Ha kimutatod a fogad fehérjét, lehet, hogy visszavonul, de hozd a fickó tudomására, hogy ha ez így megy tovább, akkor két szék között a pad alá fog esni.

Bak (december 22.-január 20.)

Semmi szükséged arra az érzelmi zűrzavarra, ami óhatatlanul együtt jár egy titkos munkahelyi kapcsolattal. Úgy nem tudnál minden erőddel a munkádra összpontosítani. A szakmai és üzleti kapcsolatok zökkenőmentesen működnek, de ha hatalmi harcba bonyolódsz, vagy megsérted valakinek az érdekeit, akkor újabb ellenségekre tehetsz szert. Lehet, sokáig nincs szerencséd a pasikkal, és hogy a hónap végéig mindennél jobban kedveled a magányt, de valaki képes lesz áttörni a falat, amit magad köré építettél. Egy különc pasinak sikerül kiragadnia a közönyödből, sőt szenvedélyesen viszonzod a forró érzéseket, szórakozni is eljársz vele, ám a szabados életmód veszélyeivel is tisztában vagy.

Vízöntő (Január 21.-február 19.)

Ha a céged összeolvad egy másik vállalattal, és úgy döntesz, hogy a meglévő munkahelyeden maradsz, az azért lesz, mert előléptetnek, de szabadulj meg a munkádat és az életedet gúzsba kötő tervektől. Kapcsolatrendszerednek nagy hasznát veheted, mert anyagilag jobb helyzetbe kerülhetsz protekciónak köszönhetően, ráadásul üzleti partnereidet is szívesen elszórakoztatod. Ám egy szexuális kapcsolat főnök és beosztott között szakmailag és anyagilag elítélendőnek tűnhet. Nem árt tudni, hogy alapvető különbség van az állásod és a karriered között. Az első arra való, hogy most pénzed legyen, a másik hosszabb távú sikereket, bazi nagy fizetést és jövőbeli lehetőségeket jelent.

Halak (február 20.-március 20.)

Főnököddel szemben legyél kedves, hízelegj neki – ezt értékelni fogja. A hónap végén kiugró honoráriumot fizet, de kiugró teljesítményeket is követel érte. A pénz viszont megronthatja barátságaidat. Pasikból van éppen elég, lassan számítógépes nyilvántartást kell vezetned róluk, nehogy véletlenül elfelejtsd valamelyikük nevét. Ami a párkapcsolatodat és a rokonságodat illeti, kölcsönös félreértések alakulhatnak ki, ezért még akkor is őszintének kell lenned, ha az, amit mondasz, sértő vagy kellemetlen. Hivatalos szervekkel adódhat konfliktusod, ám az ezzel kapcsolatos problémát frappánsan rendezheted. Ha a pároddal együtt külföldön akarsz munkát vállalni, most érdemes lépni.

Kos (március 21.-április 20.)

Novemberben meg kell találnod a pasid kényeztetésének leghatásosabb területeit: a szexet és az erotikát. Nem kell rejtőzködnötök, együtt utazhattok mindenhová. És ezért csak hálás lehetsz, sokat látsz, gazdagodsz: tudod már, hogy nem a pénz és a munka a legfontosabb az életedben. Két szerelmesnek lehetnek eltérő terveik: kedvesed a házasságra gondol, te pedig a hónap első felében még nem szeretnéd elkötelezni magad. Ám ha a fiúd segíthet hozzá az új, külföldön töltendő gondtalan élethez, akkor igenis nagyon örülsz a nászúttal társított kiadós bevásárló sétának. Munkahelyi zaklatód számára tedd nyilvánvalóvá, hogy nem akarsz szexuális kapcsolatba lépni vele!

Bika (április 21.-május 20.)

Elég mozgalmas lesz az életed a párod mellett. Ha a kapcsolatodat egy vetélytárs fenyegeti, van esély rá, hogy te leszel a vesztes. De nem legyőzhetetlen az a bizonyos harmadik, ha tudod, milyen stratégiát alkalmazz ellene. Szeretőd vagy szponzorod nem egészen önzetlenül felajánlja, hogy anyagilag segíti vállalkozásodat, amennyiben végre odaadod magad neki… Persze te sem tanúsítasz túl nagy ellenállást. Némely Bika hozomány vagy beházasodás útján jut pénzhez, társas vállalkozáshoz… Mindenki azt mondja, hogy ha csöpp eszed is van, egyetemre mész, mert így hozhatod ki magadból a legtöbbet: jó állást szerezni, magasabb fizetési kategóriába kerülni stb.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Alig bírsz szabadulni a hódolóidtól, de ha eddig minden kapcsolatod csak futó kaland volt, most már gondolhatsz arra, hogy (újra) férjhez menj és felépíts magadnak egy új életet. Büszkén mutatkozhatsz nálad magasabb társadalmi körökhöz tartozó vagy külföldi pasiddal együtt a nyilvánosság előtt, és talán egészen addig mentek, hogy összeházasodtok. Kommunikációs és pénzügyi problémák alakulhatnak ki a munkahelyeden, de az sem kizárt, hogy olyan változásokra kerül sor, amelyek a pozíciódat érintik. Legyél spontán, együttműködő, bármennyire is sokkoló változásokról van szó! Érdemes másodállást elvállalnod, amely nem fizet túl sokat, de a semminél mégiscsak többet hoz a konyhára.

Rák (június 22.-július 22.)

Most nemcsak a munkahelyeden kell átlagon felül teljesítened, hanem az otthonodban is helyt kell állnod. De új munkamegbízásokat csíphetsz meg, és egy új edzésterv segítségével a zsírpárnák is leolvadnak rólad. A hónap utolsó harmadában sok gondot okozhat szenvedélyes vonzódásod a veszélyes sportokhoz és a pénzügyi kockázatokhoz. Ha egy alkalmi szerető vagy üzletfél túlságosan is szenvedélyesnek tűnik ahhoz, hogy le tudná kötni magát melletted, ne erőltesd a mélyebb kapcsolatot vele. Azok a kapcsolatok, amelyekben korlátozva van a szabadságod vagy az anyagi függetlenséged, megszakadhatnak. Amennyiben olyan kötelékben élsz, amelyről már egy ideje tudod, hogy nem elégít ki, most eljön az őszinte beszélgetés ideje.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Forró, érzéki örömökben gazdag éjszakákat töltesz jómódú fiúddal, de ha a főnököddel kavarsz, elképzeléseitek különbözni fognak, mert nem ugyanolyan mértékben helyezitek a munkát az otthoni tevékenységek elé. Egy szakítás vagy válás soha nem kellemes, de ideális alkalom állásváltoztatásra, partnercserére. Ha továbbra is együtt kell dolgoznotok, kollégáid és rokonaid is nehezen kezelhetőnek találják a helyzetet, ezért elkerülik a veled való érintkezést. Ha megszűnik az állásod, akkor kedveseddel együttműködve akár vállalkozást is indíthattok. A pénz viszont a lakásodra, ingatlanra vagy a rokonságodra ebben az időszakban inkább megy.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Ha a szerelemben nem éred be félmegoldásokkal, nem akarsz, futó, szenvedélyes pillanatokat, amiknek nincs semmi jelentőségük, közöld a pasiddal, hogy nem egy éjszakára akarod. És ha megkérdezne, hogy akarsz-e a felesége lenni, valószínűleg igent mondasz. Novemberben mindent letudhatsz: család, ház, összeköltözés, új szerelem. Mivel 24-e táján kijelentéseid nem járnak együtt a tapintattal, néha igazán szörnyű tudsz lenni – mérgezett nyilaid túlságosan mélyre hatolnak. Ha a hónap végén igen előnyös szerződést vagy üzletet kötsz egy külföldi vállalattal, a képviselőjét vidd el vacsorázni, hiszen

szívesen elszórakoztatnád ezt a helyes, komoly fiúkát.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

12-e táján szó esik házasságról, és ha a kereskedelemben vagy a szépségiparban tevékenykedsz, jól fog állni a szénád. Tanácsadóként dolgozhatsz egy jó nevű cégnél, és ha egy üzlet tetszik neked, a pároddal kihozhatnátok belőle valamit. Jóllehet nehezen bírod az anyagi megszorításokat, a hátráló Merkúr 20-ig nem kedvez a nagyobb vásárlásoknak, beruházásoknak, a hónap végén viharfelhők gyülekeznek pénzügyeid körül. Ha új lakást vagy számítógépet akarsz venni, tedd ezt 28-a magasságában. Virtuálisan ugyanolyan istenit szeretkezhetsz, mint élőben, de csak addig, amíg nem kezdesz el kézzelfogható izgalmak után epedezni. Ilyenkor két eshetőség van: vagy sikerül élőben is, vagy nem.

Ez is érdekelhet

5 NEM orvosi probléma, ami miatt csökkenhet a libidód

5 NEM orvosi probléma, ami miatt csökkenhet a libidód

Divathírek

Mindenki ott lesz a Budapest Central European Fashion Week-en!

Mindenki ott lesz a Budapest Central European Fashion Week-en!

Monitor

Pszichoedukációs tartalomgyártásba fogtak –Százezres követőtáboruk folyamatosan nő az Instán

Pszichoedukációs tartalomgyártásba fogtak –Százezres követőtáboruk folyamatosan nő az Instán