Pénzügyi helyzeted javulóban van - Egymondatos horoszkóp: szeptember 18.

2020.szeptember.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Szűz jegyében lévő Nap és a Bak-Szaturnusz jóindulatú trigon fényszöge a hosszú távú, biztonságos befektetéseknek és vállalkozásoknak kedvez. Elég fegyelmezett vagy, hogy órákig ülj, és hibák után szaglássz. Jóllehet erőfeszítésedbe kerül, könnyedén érintkezni másokkal, de mivel hasznossá akarod tenni magad, te lehetsz főnököd jobb keze. Ha sikerrel hajtasz végre egy megbízást, reménykedhetsz abban, hogy előléptetnek. Jó kapcsolatot ápolhatsz tekintélyszemélyekkel, a cégvezetőséggel, és ha sikerül bebizonyítanod megbízhatóságodat és terhelhetőségedet, végre elfoglalhatod a neked rendelt pozíciót. De mostanában rangon aluli feladatokat is el kell vállalnod ahhoz, hogy később feljebb léphess a ranglétrán.

Pénzügyi helyzeted javulóban van - Egymondatos horoszkóp: szeptember 18.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Egy munkahelyi kapcsolat előtt új távlatok nyílnak, és ha olyan lelkiismeretesen végzed a munkádat, mintha a saját főnököd lennél, előbb-utóbb vezető leszel.

Bika (04. 21-05. 20.) Megkezdheted a tanulmányaidat külföldön, de ha nem találkoztál volna valakivel, akivel a családod hozott össze, most nem fájna a szíved itt hagyni ezt az országot.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha arra törekszel, hogy legyenek maradandó értékek (lakás vagy egy nagyobb összeg a bankban) a birtokodban, ne játssz rövid távon – tervezz hosszú távra!

Rák (06. 22-07. 22.) Végre sikerül elnyerned partnered bizalmát, aki korábban talán elhidegült tőled, viszont biztonságot és rendezett anyagi körülményeket biztosít számodra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A gazdagság, a biztos állás és az anyagi biztonság ott hever előtted, de csak akkor szerezheted meg, ha korán kelsz, keményen dolgozol és rászánod az idődet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ki kell találnod valamit, hogy megismerhesd partnered valódi szándékait, hogy összecsiszolódhassatok, és akkor talán… együtt is öregedtek meg.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Amennyiben a családi kötelességek nyomasztó teherként nehezednek rád, rokonaid talán megszokták, hogy azonnal ugrasz a parancsra, de ezúttal csalódni fognak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Önbizalmadat növeli egy felelősségteljes megbízatás, és ha munkahelyi főnököd támogatására van szükséged, nagyon meggyőző tudsz lenni, ha akarsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pénzügyi helyzeted javulóban, karriered emelkedőben, biztonságérzeted is fokozódhat, ha eddigi tetteid bizonyítják, hogy nem félsz a felelősségtől.

Bak (12. 22-01. 20.) A mostanában felajánlott utazás, társulás jelentős haszonnal kecsegtet, s mivel kitűnő kapcsolataid vannak külföldiekkel, elvállalhatsz egy jól fizető megbízást.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Jól alakuló ingatlanügy miatt elégedett vagy, viszont egyes Vízöntők csak házasságkötés vagy öröklés útján teremthetik meg maguknak az anyagi biztonságot.

Halak (02. 20-03. 20.) Túl sok törtető embert ismersz meg a munkád során, de viszonyod nem egyszerű munkahelyi kapcsolat: a pasid a munkájával kapcsolatban is a bizalmába fogad.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 egyszerű szokás, ami segít, hogy tovább élj

5 egyszerű szokás, ami segít, hogy tovább élj

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője