Próbáld felpörgetni a szexuális életed - Egymondatos horoszkóp: December 11.

2016.december.11.

A Bikában lévő Hold barátságos trigon fényszöge a Bakban lévő Merkúrral és Plútóval kedvező álláskeresésre, üzleti kapcsolat kialakítására, értékálló holmik, márkás dolgok vásárlására, regeneráló szépségápolásra. Mivel a Bika-Hold befolyására az érzéki örömöket, a gazdagságot és a finom ennivalókat szeretjük kiváltképp, nem volna éppen rossz ötlet lepedőgyűrögetés után az ágyban kényeztetni kedvesünket drága ínyencségekkel. A szexet a hálószoba megszokott ágyában élvezzük a legjobban, de néha nem ártana kinyitni az ajtót és új helyekre kalandozni.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma úgy érzed, semmi sem lehet jobb, semmitől sem érezheted magad nagyobb biztonságban, mint ha sok pénzed, értékálló holmid és biztos állásod van.

Bika (04. 21-05. 20.)
Ma jobban odafigyelsz kedvesed vagy gyermeked szavára, de az sem kizárt, hogy neked és kedvesednek az utazás lesz a kedvenc szabadidős elfoglaltságotok.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az életében néha elkerülhetetlenül meg kell tenned, ami vállalkozásod vagy anyagi helyzeted javát szolgálja, csak nehogy elköltsd megtakarított pénzedet.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha megtanulod partnered nyelvét, meglátod, hogy a párod is jobban odafigyel majd szavaidra, de vannak témák, amiket csak a barátnőiddel tudsz megbeszélni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Keresgélj a neten, nézd az álláshirdetéseket, nincs-e üresedés egy jól dotált pozícióban, de ma az érdekel leginkább, hogy mindig igazad legyen.

Szűz (08. 24-09. 23.) Elvárod a párodtól, hogy őszintén nyilatkozzon, de neked is rengeteg mondanivalód van: kommunikációra van szükséged, hogy elrendezd gondolataidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Bőrápolásra, hajfestésre kiváló a mai nap, de ravaszul választod meg üzleti partneredet, aki jó szerződéseket szerezhet neked és segíthet meggazdagodni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A mai nap kedvez a szilárd anyagi alapot megteremtő párkapcsolat kialakításának, de a tőkeszerzés is olyan terület, ahol bevetheted hipnotikus adottságodat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel tudod, hogy tehetségednek megvan az ára, nem érdekelnek a hosszú távú ösztönzések, munkád ellenértékére most van szükséged ebben a pillanatban.

Bak (12. 22-01. 20.) Társad alig hiszi el, hogy jobban érzed magad, ha elmondhatod érzéseidet, pedig ettől megnyugszik, mert nem kell a fejét törnie, hogy mit akarhatsz tőle.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Világos jelzésre van szükséged ahhoz, hogy tudd, mikor beszélgethetsz a pasiddal, vagy mikor nem akar beszélgetni, de nem követelj túl sokat tőle.

Halak (02. 20-03. 20.) Párodnak ma nem lesz ellenére a közeledésed, és az sem újdonság számodra, hogy partnered és barátaid figyelmének elnyerésére a bókolás a legjobb módszer.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Pizza, gyros vagy hamburger: szerinted mi lett a magyarok kedvenc nemzetközi étele? Mutatjuk

Pizza, gyros vagy hamburger: szerinted mi lett a magyarok kedvenc nemzetközi étele? Mutatjuk

G-Életstílus

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex