Próbáld meg visszafogni a féltékenykedést - Egymondatos horoszkóp: április 12.

2021.április.12.

A Kos jegyében lévő Újhold új életszakasz kezdetét jelképezi. Ez a tüzes energia a szenvedélyről, a cselekvésről és saját törekvéseid megvalósításáról szól. Sajnos a Plútó is aktív, a Kos jegyében lévő Vénusszal hadakozva hatalmi küzdelmeket okoz a szerelmi és üzleti kapcsolatokban, ezért könnyen drámákkal teli kozmikus színpadra kerülhetünk. A feladat: szabadulj meg a féltékenységtől és a játszmáktól! A Vénusz és a Plútó tabunak számító kalandokhoz vezethet, kapcsolataidban is felborulhat az „adok-kapok” egyensúlya. S ha nincs meg az egyensúly, akkor szállj ki a számodra nem megfelelő üzletből. Szembe kell nézni szerelmi és pénzügyi jellegű próbatételekkel, de az sem kizárt, hogy olyan személy gyakorol rád erotikus vonzerőt, akivel harmonikus kapcsolat soha nem jöhet létre. Ha megszűnt egy bevételi forrásod, és emiatt függőségbe kerültél valakitől, még akkor is nehéz véget vetni a megromlott kapcsolatnak, ha a szeretet már régen elmúlt.

Próbáld meg visszafogni a féltékenykedést - Egymondatos horoszkóp: április 12.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A vágy, hogy lelki társat és jól fizető munkát találj, hatalmas, de jó lenne mindent körültekintően értékelni, mielőtt fejest ugranál egy munkahelyi viszonyba.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a pasid nem figyel az igényeidre, akkor itt az ideje, hogy lezárd a kapcsolatot, a szerelmi bánatot viszont tabuk övezik, mert azt a gyengeség jelének tartják.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy közös projekt életre kel, de marakodhatsz a pároddal, üzlettársaddal a pénz és a szex miatt, az anyagi függőséget viszont képtelen leszel elviselni.

Rák (06. 22-07. 22.) Az Újhold kihívást jelez a szakmai és pénzügyi szférában, de ha a párod birtokló viselkedése veszélybe sodorta a házi békét, legalább te ne tegyél rá még egy lapáttal.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Némi kényelmetlenség vagy ellenségeskedés akadályozhatja munkaprojektjeidet, túl sok gondolat bombázza a fejed, s védekezned kell a fúrás ellen.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az ebben az időszakban kivirágzó szerelmek szenvedélyesek, de instabilak, üzletkötés meghiúsulhat, a szex és az anyagiak frontján is árulásra kerülhet sor.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A családban némi anyagi bizonytalanság jelentkezhet, féltékenység, anyagi zsarolás ütheti fel a fejét kapcsolataidban, s ne pont ma kezdj költséges tranzakciókba.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Új munkáddal nagyobb önbizalommal nézz szembe, de vagy felhagysz a féltékenykedéssel, vagy lemondasz a párodról - ez utóbbit nem tudnád elviselni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szingliként megismerhetsz egy kellemes pasit, akivel kacérkodhatsz, de a pénzre, amire számítottál, várnod kell, s lehetőleg a szerelmet ne keverd az üzlettel.

Bak (12. 22-01. 20.) A szerelemben és lakásügyben nem minden megy a terveid szerint, és ha manipulációval próbálsz megszerezni valakit vagy valamit, ma sor kerülhet kenyértörésre.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Új hódításra készülsz, de őszintének kell lenned az érintett személlyel - munkahelyi viszonyodat tartsd titokban, mert valaki sokat árthat a hírnevednek.

Halak (02. 20-03. 20.) Fókuszálj a bevételeidre, mielőtt mások problémáival foglalkoznál, de egy üzleti vagy szexuális kapcsolatban vedd figyelembe a cserekereskedelem szempontjait.

Ez is érdekelhet

„Életem első csoportszex élménye azzal kezdődött, hogy megcsókoltam egy barátnőmet”

„Életem első csoportszex élménye azzal kezdődött, hogy megcsókoltam egy barátnőmet”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói