Próbáld megfejteni az álmaidban rejlő üzeneteket - Egymondatos horoszkóp - március 17. szombat

2018.március.17.

A Halakban lévő Újhold az álmodozás, a lelkizés, a megbocsátás és az újrakezdés időszaka. Ha sikerült megőrizned a gyerekekre jellemző kíváncsiságodat, számtalan újdonságot fedezhetsz föl. A mai napon az úszás, a szaunázás vagy valamilyen vízi sport segíti elő a felfrissülést, de iktasd ki az étrendedből a szénhidrátot. Élvezd a művészeteket, olvass verseket, foglalkozz álomfejtéssel, de tudnod kell, hogy párkapcsolatodban ennél a Hold-állásnál az intim közelség és a távolságtartás igénye váltakozva érvényesül.

Próbáld megfejteni az álmaidban rejlő üzeneteket - Egymondatos horoszkóp - március 17. szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Fennáll a veszély, hogy csak álmodozol, olyan dolgokat találsz ki, amelyeknek semmi közük a valósághoz, de próbáld megfejteni az álmaidban rejlő üzeneteket.

Bika (04. 21-05. 20.) Amikor végigvonul előtted egy unalmas hétvégének rémképe, találkozz a barátnőiddel, bűvöld el őket a kedvességeddel, pletykáljatok, de ne mondj igent semmire.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Hivatásodban kiélheted alkotó fantáziádat, csak ne csapd be magad lehetőségeid megítélésében, viszont könnyen elbizonytalaníthatod szakmai ellenfeledet.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha kitört rajtad a tavaszi láz, és nyughatatlan vagy, akkor, ha módod van rá, utazz olyan messzire, amilyen messzire csak lehet – feltéve, ha a pénztárcád megengedi.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ami az üzletet illeti, egy képmutató szélhámos csőbe húzhat, de ha a testedet ajánlod fel valakinek, akkor tudnod kell, hogy az érzéseidet is fel kell ajánlanod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha buliba mész, ügyelj a jó híredre, ne kezdj foglalt pasival, de ha olyan kapcsolatban élsz, amely nem kielégítő számodra, akkor reálisabb vágyakat kellene táplálnod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Meglepheted magad egy új cipővel, de ma kíméld magad, gondolj arra, hogy a mennyországban nem kapsz egy külön felhőt azért, mert túlhajszolod magad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Engedd, hogy alkotóerőd szabadon áramoljon és hasson az életedben, ha pedig kiszemelsz magadnak valakit, érzelmeid biztosan viszonzásra találnak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tedd rendbe a lakást, tekintsd úgy otthonodat, mint nyitott tűzhelyet azok számára, akik lelkileg, anyagilag vagy érzelmileg szükséget szenvednek valamiben.

Bak (12. 22-01. 20.) Tervezd meg a napot, hogy minden beleférjen: lábápolás, gyógyfürdő, mozi, randevú, de színészi eszközeidet is eredménnyel kamatoztathatod, ha ellazítod magad.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Amennyiben a pároddal az anyagi lehetőségeiteket meghaladó módon éltek, az most csak újabb terhekkel növeli a már amúgy is bizonytalan helyzeteteket.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha eddig csak a munkatársi kapcsolat tanújelét láttad valakinek a közeledésében, ma már egészen biztos lehetsz benne, hogy ennél sokkal többről van szó.

Ez is érdekelhet

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói