Próbálj ki ma valami újat - Egymondatos horoszkóp: január 15.

2021.január.15.

Mivel a Hold csak az esti órákban lép be a Vízöntő jegyéből a Halakba: nem akarsz átlagos lenni, de mivel fejlett szociális érzékkel rendelkezel, egy bizonyos módon barátságos vagy mindenkivel. Otthonod baráti találkozó vagy valamilyen csoportos tevékenység színhelye lehet. A mai nap kedvez a kapcsolatteremtésnek, de ami a családi és érzelmi kötelékedet illeti, képtelen vagy elviselni a függőséget és a túlságosan szoros közelséget. Fogyassz ma karfiollevest baguett-tel és magnéziumban bővelkedő ételeket! Az esti óráktól a Hold már a Halakban jár: érzékeny, önzetlen és álmodozó vagy, pontosan megérzed, mi megy végbe a környezetedben, de nehezen tudsz nemet mondani, határokat húzni.

Próbálj ki ma valami újat - Egymondatos horoszkóp: január 15.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Minden, ami csapatmunkával összefüggésben lehet, kedvező, családodra is számíthatsz, de törj ki a rutinból, és verbuválj a barátnőidből egy jó kis társaságot.

Bika (04. 21-05. 20.) Napközben ne akarj mindenkinek megfelelni, a munkádban ne ódzkodj az új, még nyitott lehetőségektől, este viszont szokj vissza a családi vagy baráti körödbe.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha kilépsz szakterületed határai közül, merész ötleteket alkalmazol tevékenységedben, akkor talán néhány pénzt érő ötletnek is nyomára fogsz bukkanni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha könnyelműen bánsz a rendelkezésedre álló számlahitellel, csak váratlan helyzet esetén használd, este viszont azt tedd, ami jólesik: hallgass például zenét.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kerüld el a házasok ősrégi csapdáját: ne hagyd, hogy kapcsolatotok unalomba fulladjon, de legyél természetes, ne akarj feltétel nélkül valakinek a kedvében járni!

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma bátran térj el a megszokottól, próbálj ki egy új frizurát, később viszont mutatkozz be valakinek, akiről tudod, hogy jobb, ha a barátod, mintha az ellenfeled.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vállalkozó kedvű és flörtölős hangulatban lehetsz, a múzsa is homlokon csókol, és ha minden újdonságot ki akarsz próbálni, ragadd meg a lehetőséget.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Sétálj néhány órát a szabadban, tartsd tiszteletben rokonaid önállósági és függetlenségi igényét, de este a romantika legyen szereteted kifejezési formája!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy üzleti megbeszélésen egy kis stressz segíthet, hogy tisztább fejjel gondolkodj, de ha este egyedül vagy otthon, ideális alkalom arra, hogy megnézz egy jó filmet.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha elégedett lennél anyagi helyzeteddel, nem látnál meg új lehetőségeket, ám ha az érzelmi igényeidet tekinted, este elsősorban a párodra van szükséged.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nevess a szabályokon, feledkezz meg az önfegyelemről, és figyeld, hogyan támadnak egyre izgalmasabb gondolataid, este viszont csak önszántadból adakozz.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy nem is tudod elképzelni, hogy a pasid a barátod legyen, de legalább az esti órákban vetkőzd le tartózkodásodat, ne legyenek titkaid a párod előtt.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!