5 jel, hogy felismerd, nagyon rossz úton jársz, és visszatalálj a boldogsághoz

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Bármennyire is boldogságra, sikerre és egészségre, harmonikus kapcsolatokra és szerelemre vágysz, olyan, mintha mindenből az ellenkezőjét kapnád. Sorozatban ismétlődnek veled ugyanazok a nehéz helyzetek, maximum a szereplők mások, és olyan, mintha az élet tanítana valamit, csak azt nem tudod, mit. Karma asztrológus szakértőnk pont ebben segít legújabb írásában.

Ha ezeket a jeleket tapasztalod, nem jó irányba haladsz az életedben
Ha ezeket a jeleket tapasztalod, nem jó irányba haladsz az életedben
Fotó: Copenhagen Fashion Week/Glamour

Vannak időszakok az életünk folyamán, amikor semmi sem sikerül, nem jönnek össze a dolgok, folyamatosan akadályokba, falakba ütközünk. Ilyenkor felmerülhet bennünk a kérdés, mégis miért történik mindez. Meg kell vizsgálni, miért kapod a jeleket az univerzumtól, és miért akarnak eltántorítani attól, amit épp csinálni szeretnél. Sokszor olyan következményei vannak a cselekedeteinknek, amelyek másképp alakítják jövőnket. De ami a legfontosabb: egész életünkben felelősséget kell vállalnunk tetteinkért, ezáltal tudunk fejlődni. Most pedig nézzük meg közelebbről, mik azok az események, amikor jobb ha odafigyelsz.

HIRDETÉS

Ugyanazok az életleckék - újra és újra

Ha folyamatosan ugyanazokkal a kihívásokkal nézel szembe, akkor ez a karma megnyilvánulása lehet: ilyenkor lehetőséget kapsz, hogy tanulj a hibáidból, és megpróbáld újra. Ha bűntudatot vagy megbánást érzel, akkor ezek az érzelmek emlékeztetnek téged, és arra hívják fel a figyelmet, hogy még nem oldottad meg a múltbeli tetteid következményeit, amelyekkel szembe kell nézned.

Lecsökkent energiaszinted és egészségügyi problémáid adódnak

Ha azt érzed, hogy folyamatosan fáradt vagy, akkor azzal a tested egyértelműen jelez. És a test mindig jelez! Ilyenkor foglalkozz magaddal többet, töltsd fel magad, mondj nemet, ha arra van szükség, ne akarj mindenáron és mindenkinek megfelelni. Nagyon érdekes, mert a rossz táplálkozással elsavasítod magad, ami lustaságot eredményez, de ha elkezdesz mozogni, sokkal jobbá válik a közérzeted, és bármilyen fáradt vagy, fittebb leszel. Kerüld a negatív emberek társaságát, és keresd az egyensúly az életedben.

Folyamatosan balszerencsésnek érzed magad

Figyeld meg, hogyan viselkedsz másokkal, értékeld és gondold át cselekedeteidet, és figyelj arra, mások milyen módon viselkednek veled. Ha folyamatosan a negativitást kapod, nagy a valószínűsége, hogy te is azt, sugárzod mások felé. Gondold végig, vannak-e megoldatlan konfliktusok az életedben, amelyek hozzájárulhatnak ehhez a karmikus ciklushoz. Vizsgáld meg, hogyan bánsz másokkal, és hogy az okozott-e érzelmi kárt vagy érzelmi bántást a környezetedben élőknek. Ha igen, változtass ezen, ugyanis az ilyen kapcsolatok gyógyítása segíthet megtörni a rossz karma körforgását.

Ők a legokosabb csillagjegyek az összes közül

Ők a legokosabb csillagjegyek az összes közül

Hirtelen és váratlan veszteségek

A veszteségek lehetnek anyagi jellegű kudarcok, a munkahely elvesztése, vagy akár egy olyan kapcsolat vége is, amihez nagyon ragaszkodtál. A születési képletben a Plútó mutatja meg azt az életterületet, ahol ezek a transzformáló hatások leggyakrabban érhetnek. Ezek az események sajnos sokszor ébresztőként szolgálhatnak, és arra ösztönöznek bennünket, hogy értékeljük át cselekedeteinket.

El nem múló rossz megérzések

Ha megállás nélkül stresszeled magad valamin, és ettől rosszak a megérzéseid, amiket nem is tudsz elhessegetni az elmédből, ha totálisan a negatív érzések hatása alá kerülsz, és nem tudsz szabadulni a rossz előérzetektől, egy idő után lelkileg is bele betegedhetsz. Ilyen esetben mindenképpen keress fel egy szakembert.

Ocskó Barbara karma asztrológus tevékenységével nem csak a GLAMOUR.hu-n találkozhatsz. Amennyiben szeretnél jelentkezni hozzá személyes elemzésre, a Barbaraasztrologia.hu weboldalon tudsz jelentkezni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Dr. Zacher Gábor: Napi 24 doboz energiaital valóban halálos

glamour plusz ikon Dr. Zacher Gábor: Napi 24 doboz energiaital valóban halálos

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)