Sikered van, de mostanában nem az lesz a lényeg!- Egymondatos horoszkóp - január 16. kedd

2018.január.15.

A Jupiter és a Plútó barátságos fényszöge januárban megadja számodra a lehetőséget, hogy hatalomra, pénzre, hitelre, szponzorokra és befolyásra tegyél szert, csak kényszeres, gátlástalan érvényesülési vágyadat fékezd meg egy kicsit. Cégegyesítésből, társulásból, szövetségekből profitálhatsz, de az együttműködést, az elvhűséget és a közös érdekeket előnyben kell részesítened becsvágyó egyéni terveiddel szemben. Most érdemes állásváltoztatási játszmába kezdened és olyan körökben forogni, ahol a pénz és a hatalom van.

Sikered van, de mostanában nem az lesz a lényeg!- Egymondatos horoszkóp - január 16. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha szexről, pozíciós, pénzügyi hatalomról vagy társulásról van szó, talán átléped az etikus magatartás határát, de jelentős szakmai vagy üzleti diadalt ünnepelhetsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Házassági, társulási, cégalapítási, utazási terveid, jogi és anyagi ügyeid kedvezően alakulnak, de az sem kizárt, hogy házasságod gazdasági partnerségként is beválik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehet, hogy ezután a partnerednek fogsz dolgozni, és ha nem riadsz vissza a merész húzásoktól, kereskedelmi adottságaid miatt nagy kincs lehetsz céged számára.

Rák (06. 22-07. 22.) Az ilyen tökéletes nőiesség, mint a tiéd, rámenősséggel társítva bárkit megzavarhat, de tudod, hogy a párod vagy egyik kollégád az egyetlen, akitől gyereket akarsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy állásváltoztatás jó hatással lehet a megélhetésedre, lakásgondod is megoldódik, és biztos vagy benne, tényleg együtt akarsz élni kedveseddel.

Szűz (08. 24-09. 23.) Vállalkozásodban, lakásügyben pozitív változás várható; úgy érzed, a szerelem és a szex különös dolgok, de ne riadj meg, ha valaki megfog és többé nem ereszt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szerencsével járhatsz az ingatlanpiacon, de mivel a családban nehezen viseled az áskálódást, ne hagyd, hogy kapzsi rokonaid keresztülgázoljanak rajtad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha kihasználod tapasztalataidat, leleményességedet és pénzügyi ismereteidet, üzleted olyan jól kezd menni, hogy kezdenek elárasztani az új megrendelések.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A Plútó lehet az oka, hogy pénzügyekben meglehetősen gátlástalan tudsz lenni, főleg ebben az időszakban, amikor minden körülmények között az üzlet az első.

Bak (12. 22-01. 20.) Sikered van, de mostanában nem az lesz a lényeg, hogy mit ismersz, hanem, hogy kit ismersz – és a jelek szerint menő nevek szerepelnek az adatbázisodban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha ellenséges viselkedéssel akarod elérni, hogy főnököd tisztességesen bánjon veled, inkább azon agyalj, hogyan szüntesd meg az ellenségeskedést.

Halak (02. 20-03. 20.) Azon kapod magad, hogy új, kedvező oldaláról ismered meg főnöködet vagy egyik mentorodat, aki szellemes és szórakoztató társasági lénynek bizonyul.

Ez is érdekelhet

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke