Sikeres nap lehet a mai, csak figyelj a megfelelő hangnemre - Egymondatos horoszkóp - március 12. csütörtök

2020.március.12.

Reggel, amikor a Hold még a Mérleg jegyének végén jár, a Merkúrral harmonikus, míg a Szaturnusszal barátságtalan fényszöget zár be: a társtalanság és a veszekedés nem jellemző erre a konstellációra, de ha ilyen gondod van, délelőtt ez is megoldódik, csak találd meg a megfelelő hangnemet. A Hold később már jegyet vált, belép a titokzatos Skorpióba, ahol pénzügyi szakemberek, kutatók és terapeuták számára ígér sikeres napot. A pasik viszont teljesen kiszámíthatatlanok az érzéki nőkkel kapcsolatban: kívánatosnak tartják, őket, de nem akarnak elkötelezett partnerkapcsolatot folytatni velük. Pénzügyi bizonytalanság vagy egy váratlan kiadás miatt valaminek a megvásárlását későbbre kell halasztanod.

Kos (03. 21-04. 20.) Miután érintkezésbe kerültél valakivel, akit kedvelsz, keressetek olyan tevékenységet, amelyet szívesen űznek együtt, de időben fizesd be az adót és a számlákat!

Bika (04. 21-05. 20.) Senki nem várhatja el tőled, hogy minden kérdésre tudd a választ, a pároddal viszont, aki házasságról szót sem ejt, azért még megoszthatod az érzéki örömöket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A társalgás a pasiddal különféle témák megvitatása révén a kapcsolódási pontok felderítését szolgálja, de ne küldözgess e-maileket szexis kollégádnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Tudasd kívánságodat a pároddal, így könnyebb lesz teljesíteni azt – vagy nemet mondani, de ha nem mutat be a barátainak, akkor nem gondolja komolyan a dolgot.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Engedd, hogy barátaid új helyekkel, üzleti lehetőségekkel ismertessenek meg, de ha a főnököd csak egy gyors numerára vágyik, ne cipeld haza!

Szűz (08. 24-09. 23.) A jövedelmed azt méri, milyen szolgálatot nyújtasz másoknak, de nem ez az első eset, hogy a nap második felében rokonaiddal és kollégáiddal összeszólalkoztok.

Mi az a Holdciklus, és hogyan hat az életedre?

Mi az a Holdciklus, és hogyan hat az életedre?

Mérleg (09. 24-10. 23.) A körültekintően előkészített tervek nem fulladhatnak kudarcba, de akkor se keverd a szexet az üzlettel, ha őrült sóvárgás támad benned üzletfeled iránt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha otthonod fenntartása nagyon sokba kerül, keress albérlőt, ám ha a párodról kiderül, hogy hadilábon áll a monogámiával, eszedbe se jusson ráakaszkodni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Délelőtt könnyedén megoldod a rád váró feladatokat, de ma meg kell bizonyosodnod arról, hogy egy ajánlat valóban olyan kitűnő, mint amilyennek látszik.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma szükséged van a kapcsolataid segítségére szakmai ügyekben, este viszont kiderülhet, hogy a pénzen és a szexen kívül semmi nem köt össze a pároddal.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szellemi kapacitásodat leköthetnéd egy kis művelődéssel, a nap második felében viszont megeshet, hogy szakmai vagy családi életed más irányt vesz.

Halak (02. 20-03. 20.) Beszélj őszintén a hibáidról és várd nyugodtan párod reakcióját, de ha úton vagy, tudnod kell, hogy a hatóságok nem bánnak valami barátságosan a külföldiekkel.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban