Sok váratlan esemény teszi próbára idegeidet - Egymondatos horoszkóp: február 17.

2021.február.16.

Ebben az időszakban van az első quadrát fényszög a Vízöntő-Szaturnusz és a Bika-Uránusz között, amikor anyagi biztonságod megrendülhet, a társadalmi feszültségek elviselhetetlenek, és amikor a szükséges változások elkerülhetetlenek. Haldokló vállalkozásokat technikai újdonságok révén kell felrázni. Ha úgy érzed, hogy csapdába estél, a munkádban kizsákmányolnak, ne érezd magad áldozatnak, ne hagyd magad korlátok közé szorítani, inkább haladj együtt a változásokkal. Mivel fokozódik a nyomás, felismered a változtatás szükségességét. Engedj el mindent, ami már nem működik, hogy helyet teremthess életedben az új struktúráknak! Ha olyan helyzetbe kerülsz, amelyben megszokott módszereid nem működnek, merj improvizálni! Továbbra is korlátozott lesz a szabadságunk, vagy megszabadulunk ezektől a korlátozásoktól? A legbiztosabb dolog, hogy valamilyen irányban cselekedni kell.

Sok váratlan esemény teszi próbára idegeidet - Egymondatos horoszkóp: február 17.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Anyagi biztonságod megrendülhet, de teljes mértékben irányíthatod azokat a képességeidet, amelyekkel új alternatívákat állíthatsz fel a pénz kezelésében.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkában, munkakörülményeidben változás, és még az is megtörténhet, hogy fellázadsz a hatalommal rendelkező tekintélyszemélyek irányítása ellen.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A mai csillagállás arra hívja fel a figyelmedet, hogy mindenkinek ugyanazokkal a jogokkal kell rendelkeznie, kiváltságok és megkülönböztetés nélkül.

Rák (06. 22-07. 22.) Fontos, hogy megállapítsd, mikor esélytelenek a házasságod vagy üzleti társulásod megjavítására irányuló törekvéseid, vagy, hogy úgy határozol, elég volt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mindaz, ami eddig bevált kapcsolatodban vagy munkádban, most egyszerre hatástalan – lepd meg a párodat és kollégáidat azzal, hogy másképp viselkedsz!

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkaköröd megszűnhet, de ha veszélyes munkahelyen dolgozol, egy percre se mondj le a védőfelszerelésről, mert fennáll a baleset veszélye ebben az időszakban.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Váratlan veszteség érhet, és olyasvalakit vonzol be az életedbe, aki az anyagi csőd periódusát éli át, vagy más formában szembesül a bizonytalansággal.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lehet, hogy új munkád miatt elhagyod otthonodat, és egy teljesen ismeretlen környékre költözöl, ám ha egy kapcsolat menthetetlen, véget kell vetned neki.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ami az egészségedet vagy a munkádat illeti, ez az időszak szolgálhat néhány kellemetlen meglepetéssel: betegség vagy baleset foszthat meg szabadságodtól.

Bak (12. 22-01. 20.) Valaki váratlanul szakít veled, beletenyerel az üzletedbe, de mostanában leginkább a változástól való húzódozás teszi tönkre anyagi és érzelmi kapcsolataidat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Családi kapcsolataidban robbanásveszélyes a helyzet, és azok az ügyek is, melyeket mindenképpen saját hatáskörödben akarsz tartani, sorra zátonyra futnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Sok váratlan esemény teszi próbára idegeidet és türelmedet, utazás, vizsga, barátok miatt kellemetlenségek érhetnek, ráadásul a járgányodat is ellophatják.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban