Sorsfordító nap lehet a mai - Egymondatos horoszkóp: március 14. Szombat

2020.március.14.

Az ünnep előtti szombaton a Halak jegyében lévő Nap és a Bak-Plútó harmonikus sugárzásának köszönhetően sokat profitálhatsz kreativitásodból, megérzéseidből, befolyásos és hatalommal rendelkező személyekkel való együttműködésedből. Ügyesen manipulálhatsz és befolyásolhatsz másokat, kedvező benyomást tehetsz tekintélyszemélyekre, ráadásul kellő mennyiségű becsvággyal és önfegyelemmel rendelkezel ahhoz, hogy ne hagyd magad eltéríteni kitűzött céljaidtól. Most könnyen juthatsz pénzhez, hatalomhoz, protekcióhoz, de ha működőképes kapcsolatokra vágysz, ne vidd túlzásba gyanakvásodat, ellenőrző és irányítói hajlamodat. Vállalkozásodat megszabadíthatod a fölösleges ballaszttól, és jó szemmel szúrhatod ki azokat a vállalkozásokat, amelyekben ott rejlik a haszonszerzés vagy az újjászületés lehetősége.

Sorsfordító nap lehet a mai - Egymondatos horoszkóp: március 14. Szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ne vesztegesd a szeretetedet olyan pasira, aki titokban tartja viszonyotokat, de feladhatsz egy olyan munkát, amelyben kiszolgáltatott vagy a hatalomnak.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma elcsábíthatsz valakit, aki hatalommal rendelkezik, de ha már túlestél az ismerkedés szakaszain, talán el tudod dönteni, hogy családot szeretnél-e alapítani társaddal,

Ikrek (05. 21-06. 21.) Meggazdagodhatsz örökség, társulás útján, vagy kiválóságodnak köszönhetően, és jeleskedhetsz valamilyen pénzügyi elemzői adottságot igénylő feladatban.

Rák (06. 22-07. 22.) Ráérzel párod, üzletfeled valódi szándékaira, együttműködés haszonnal jár, de ne vetítsd ki másokra azokat a tulajdonságaidat, amelyeket képtelen vagy elfogadni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Állásügyben jó lehetőség, de mivel gyakran mások lökdösnek téged, igyekezz úgy szervezni a munkádat és üzleti ügyeidet, hogy ne tudjanak lökdösni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szerelmi életed gyökeres változás előtt áll, de óvakodj attól, hogy elfeledkezz szabad akaratodról, ha egy hatalommal rendelkező, dögös pasival van dolgod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ingatlanügyben mázlid lesz, baráti kapcsolat vagy protekció révén munkát szerezhetsz, és annak is eljött az ideje, hogy vállalkozásba kezdj mellékállásban.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Hobbidat úgy válaszd meg, hogy előmozdítsa kapcsolatodat főnököddel, de válságkezelői adottságodból vagy médiaszereplésedből is hasznot húzhatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pénz- és ingatlanügyeid jól alakulnak, és attól függően, hogy mennyire azonosítod a pénzt a hatalommal, egyre fontosabbnak tartod, hogy sok pénzt keress.

Bak (12. 22-01. 20.) Az üzleti szférában befolyásos szövetségesre találhatsz, üzleti ismereteid vagy pénzügyi hatalmad hasznosítása révén pedig nagyobb összeget tehetsz zsebre.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Beházasodhatsz a vagyonba, és ha egy rendkívül neves cégtől állásajánlatot kapsz, ragadd meg az alkalmat, de tartsd titokban szakmai ellenfeleid elől.

Halak (02. 20-03. 20.) Szervezeted öngyógyító ereje fokozódik, most érdemes olyan befolyásos körökhöz, szakmai szövetségekhez csatlakozni, ahol hatalom és pénz van.

Ez is érdekelhet

Pizza, gyros vagy hamburger: szerinted mi lett a magyarok kedvenc nemzetközi étele? Mutatjuk

Pizza, gyros vagy hamburger: szerinted mi lett a magyarok kedvenc nemzetközi étele? Mutatjuk

G-Életstílus

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex