Stressz, kihívások, izgalmak - Egymondatos horoszkóp: Október 15.

2016.október.15.

Mivel az Uránusz szembenállásba kerül a Nappal, késztetést érezhetünk arra, hogy letérjünk a járt útról, lázadjunk a korlátozások, a hagyományok és a tekintély ellen. Ebben az időszakban könnyű elveszíteni az önuralmunkat, meggondolatlan reakciókra ragadtathatjuk magunkat, hajszoljuk a kihívásokat és az izgalmakat, de nagyon nem vonzó az a gondolat, hogy elveszítsük szabadságunkat egy másik emberrel való kapcsolat miatt. A váratlan változások óriási stresszforrást jelentenek, ezért gyakoriak lesznek ezeken a napokon a keringési zavarok, balesetek és a szívproblémák.

Kos (03. 21-04. 20.) Sóvárogsz a szabadság, a függetlenség után, de a válás sohasem könnyű; viszont vannak olyan helyzetek is, amelyekben a szakítás jelenti az egyetlen megoldást.

Bika (04. 21-05. 20.) Konfliktus a főnököddel, rokonaiddal, és egy olyan környezetben, amely állandó változásban van, igyekezz kifejleszteni a magad stresszkezelési technikáját.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma szeretnél találkozni a barátaiddal, partnered azonban azt látja, hogy mások társaságában sokkal szabadabban, oldottabban viselkedsz, és ettől ideges lehet.

Rák (06. 22-07. 22.) Kényelmetlennek érezheted, hogy vitába szállj főnököddel a fizetésed miatt, de ne hidd, hogy ő magától mindent megtesz, hogy jutalmazza önfeláldozó munkádat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Váltogatod partnereidet, unalmasnak tartod a megbízható típusokat, és mivel utazás közben stresszes helyzetbe keveredhetsz, tarts mobiltelefont a kocsiban.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha adósságaid vannak, vagy pénzügyi veszteség ér, természetes, hogy stresszes állapotban vagy, de idegességed miatt képtelen leszel megfontoltan dönteni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Újra egy kötöttségre alkalmatlan partnert üldözöl, egy megbízható típus helyett, akivel könnyebben megvalósíthatnád a tartós kapcsolatról szóló elképzelésedet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Feszült légkörben lehetetlen jó munkát végezni: a relaxáció ugyan nem változtat a problémákon, de arra jó, hogy a stressz ne okozzon keringési panaszokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Új partnered nem akarja lekötni magát, hitvesednek pedig sokkal nagyobb mozgástérre van szüksége, mint amekkorát te jó szívvel engedélyeznél számára.

Bak (12. 22-01. 20.) A családban vagy a munkahelyeden váratlan esemény történik, ami meglephet, és ha nem őrzöd meg a hidegvéredet, bizonyos kapcsolataid megszakadhatnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vigyázz a közlekedéssel és az elektromossággal, és ha úgy véled, mindent tudsz valakiről, akivel az interneten keresztül ismerkedtél meg, nagyot tévedsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Pénz- és munkaügyben meglepő fordulat, és ha rosszul méred fel üzleti lehetőségeidet, könnyen hoppon maradhatsz; nyugtalanságod rossz tanácsadó lehet.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!