Stressz, kihívások, izgalmak - Egymondatos horoszkóp: Október 15.

2016.október.15.

Mivel az Uránusz szembenállásba kerül a Nappal, késztetést érezhetünk arra, hogy letérjünk a járt útról, lázadjunk a korlátozások, a hagyományok és a tekintély ellen. Ebben az időszakban könnyű elveszíteni az önuralmunkat, meggondolatlan reakciókra ragadtathatjuk magunkat, hajszoljuk a kihívásokat és az izgalmakat, de nagyon nem vonzó az a gondolat, hogy elveszítsük szabadságunkat egy másik emberrel való kapcsolat miatt. A váratlan változások óriási stresszforrást jelentenek, ezért gyakoriak lesznek ezeken a napokon a keringési zavarok, balesetek és a szívproblémák.

Kos (03. 21-04. 20.) Sóvárogsz a szabadság, a függetlenség után, de a válás sohasem könnyű; viszont vannak olyan helyzetek is, amelyekben a szakítás jelenti az egyetlen megoldást.

Bika (04. 21-05. 20.) Konfliktus a főnököddel, rokonaiddal, és egy olyan környezetben, amely állandó változásban van, igyekezz kifejleszteni a magad stresszkezelési technikáját.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma szeretnél találkozni a barátaiddal, partnered azonban azt látja, hogy mások társaságában sokkal szabadabban, oldottabban viselkedsz, és ettől ideges lehet.

Rák (06. 22-07. 22.) Kényelmetlennek érezheted, hogy vitába szállj főnököddel a fizetésed miatt, de ne hidd, hogy ő magától mindent megtesz, hogy jutalmazza önfeláldozó munkádat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Váltogatod partnereidet, unalmasnak tartod a megbízható típusokat, és mivel utazás közben stresszes helyzetbe keveredhetsz, tarts mobiltelefont a kocsiban.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha adósságaid vannak, vagy pénzügyi veszteség ér, természetes, hogy stresszes állapotban vagy, de idegességed miatt képtelen leszel megfontoltan dönteni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Újra egy kötöttségre alkalmatlan partnert üldözöl, egy megbízható típus helyett, akivel könnyebben megvalósíthatnád a tartós kapcsolatról szóló elképzelésedet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Feszült légkörben lehetetlen jó munkát végezni: a relaxáció ugyan nem változtat a problémákon, de arra jó, hogy a stressz ne okozzon keringési panaszokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Új partnered nem akarja lekötni magát, hitvesednek pedig sokkal nagyobb mozgástérre van szüksége, mint amekkorát te jó szívvel engedélyeznél számára.

Bak (12. 22-01. 20.) A családban vagy a munkahelyeden váratlan esemény történik, ami meglephet, és ha nem őrzöd meg a hidegvéredet, bizonyos kapcsolataid megszakadhatnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vigyázz a közlekedéssel és az elektromossággal, és ha úgy véled, mindent tudsz valakiről, akivel az interneten keresztül ismerkedtél meg, nagyot tévedsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Pénz- és munkaügyben meglepő fordulat, és ha rosszul méred fel üzleti lehetőségeidet, könnyen hoppon maradhatsz; nyugtalanságod rossz tanácsadó lehet.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Te is házi kedvenced nevét használod jelszóként? Mutatjuk, hogyan hozz létre igazán biztonságos jelszót

Te is házi kedvenced nevét használod jelszóként? Mutatjuk, hogyan hozz létre igazán biztonságos jelszót

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most