Szabadidődet soha ne áldozd pluszmunkákra- Egymondatos horoszkóp - március 2. péntek

2018.március.1.

A Szűzben lévő telihold arra figyelmeztet, hogy a szabadidődet ne áldozd pluszmunkákra, de ha teheted, tarts böjtnapot. Fogadd el partnered különbözőségét, és ne csodálkozz azon, ha érzelmeid megzavarják a logikus gondolkodást. Mivel a Merkúr barátságos fényszöget zár be a Jupiterrel, tanárok, oktatók, diákok írók, kiadók, idegen nyelvű levelezők sikeres napra számíthatnak. Most érdemes befektetőket keresni, hitelről tárgyalni, vagy alkotásaiddal kilépni a nyilvánosság elé. A bolygók utazási, hivatalos és jogi ügyekben is kedvező fordulatról gondoskodnak. Ez az aspektus kedvez a szerződés- és üzletkötéseknek, a fontos megbeszéléseknek - ma könnyen születnek előnyös megállapodások.
Kos (03. 21-04. 20.) Ha pénzről vagy munkáról tárgyalsz, alaposan készülj fel az elképzeléseid védelmére az ellenkezőkkel szemben, de építhetsz rokonaid anyagi támogatásra.

Szabadidődet soha ne áldozd pluszmunkákra- Egymondatos horoszkóp - március 2. péntek
Fotó: giphy

Bika (04. 21-05. 20.) Szeretetet és támogatottságot érzel párod mellet, aki érzéseinek és szándékainak közlésére képes, és ha még üzletfeleidet is sikerül elbűvölnöd, nyert ügyed van.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Használd ki az alkalmat, és kápráztasd el főnökeidet remek teljesítményeddel, és ha voltak is állásgondjaid, most azok is könnyen megoldódhatnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Külföldi utazásodat szerencse kíséri, megszerezheted a diplomát, és ha régen szeretnél megismerkedni Vele, ma erre is kiváló alkalom kínálkozik: találkozhatsz vele.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Az ingatlan-adásvétel igen kifizetődő lehet, és ha belevágsz egy vállalkozásba, olyanoktól kérj kölcsön, akiket ismersz, mert ők hajlandóak támogatni cégedet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Fontos felismerni egy problémát, hogy a pároddal vagy főnököddel megpróbáljatok megoldást találni rá, de ez a folyamat ma sok őszinte beszélgetést igényel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha munkanélküliként ma rábukkansz egy hirdetésre, és a fizetést is megfelelőnek találod, akkor biztos, hogy a cég figyelemre méltónak találja a pályázatodat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Találkozhatsz valakivel, akit szívesen látnál az ágyadban, optimizmusodat pedig fokozza, hogy egyik ismerősöd igen csábító üzleti ajánlattal áll elő.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne kövesd el azt a hibát, hogy siránkozol, mert a kertedben nincs aranybánya, de csak olyasmit mondj, ami párod és rokonaid hangulatát javítja, és nem rontja!

Bak (12. 22-01. 20.) Befolyásos pártfogók egyengetik útadat, szellemi képességeid alapján nagyra értékelnek a munkahelyeden, de az sem kizárt, hogy magasabb pozíciót ajánlanak fel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Pénz áll a házhoz, de nem várhatod ölbe tett kézzel, meg kell dolgoznod érte; munkán azonban elsősorban kapcsolatépítést érts, ne a szokásos gályázást.

Halak (02. 20-03. 20.) Érdemes lenne komoly beszélgetést kezdeményezni főnököddel, külföldi munkát megpályázni, de az is a javadra válik, ha csak úgy, hipp-hopp férjhez mész.

Ez is érdekelhet

Emmy gála 2021: ezek a sztárok nagyon mellényúltak idén. Mik ezek a szettek?

Emmy gála 2021: ezek a sztárok nagyon mellényúltak idén. Mik ezek a szettek?

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján