Szabadítsd fel a szexuális energiákat - Egymondatos horoszkóp - február 19.

2017.február.19.

A Nyilas-Hold és a Kos-Vénusz trigon fényszöge a nap második felében kedvező utazásra, sportolásra, művelődésre, nyirokmasszázsra, cellulítiszkezelésre. Észrevehető változáson mehetsz keresztül, amint egy kihívást jelentő, rámenős fazon tűnik fel a színen. A pasiknak hízeleg, ha érdeklődést mutatsz irántuk, esetleg felszabadítasz egy kis szexuális energiát. Az esti órákban viszont, amikor a Holdat a Neptunusz támadja, képtelen leszel valósághűen érzékelni a dolgokat, naivságod miatt pedig baleknak nézhetnek.

Kos (03. 21-04. 20.) Tobzódsz az érzelmekben, szeretsz és viszontszeretnek, belevetheted magad kedvenc elfoglaltságodba, de ez nem jelenti azt, hogy este kedvedre ábrándozhatsz.

Bika (04. 21-05. 20.) A tapintatosság az üzleti életben nem vezet ahhoz a fajta sikerhez, ami a társadalmunkban oly keresett cikk; ami hiányzik az érvényesülésedhez, az a "könyökmunka".

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha családod észreveszi, hogy csak testben vagy jelen közöttük, lélekben távol jársz tőlük, tanácsos úgy élned, hogy ne tűnjön fel nekik lelki távolléted.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel a Rákok hajlamosak a cukorbajra, tanácsos többször keveset enned, mert ez egyenletesebb vércukorszintet, és szervezetednek kisebb megterhelést jelent.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szerelmi életedben ma fontos esemény történik, de legyél merész, ne kövesd feltétlenül betű szerint az etikettet, este viszont ne tagadd meg szeretteid kérését.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mikor leveted az utolsó ruhadarabjaidat, és követed a pasidat a hálószobába, sérülékenynek érzed magad, mert úgy gondolod, hogy túl könnyen megkaptak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha virtuális románcot folytatsz, vagy egy utazás során felveszed a kapcsolatot valakivel, aki nem a partnered, vajon mit szólnál, ha a társad tenné ugyanezt?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Sok olyan dolog van, amiről nem tud a párod: az is valószínű, hogy hajlamos leszel kisebb árat mondani a párodnak, ha valami drága cucc megvételéről van szó.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A mai napon mi sem természetesebb, mint beleszeretni valakibe, utazás közben flörtölni valakivel, és együtt lenni az ágyban azzal, akit a legjobban szeretsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Lazulós napra vágysz, míg a kedvesed időpazarlásnak érzi, ha nem forgathatja fel a lakást: ne is reméld, hogy érzelmi kitörések nélkül megúszod a mai napot.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Rugalmas, érdeklődő csajsziként ma nem térsz ki a kihívások elől, a kapcsolatok terén sincsenek problémáid, mert könnyen rá tudod hangolni magad másokra.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha túl sokat tettél másokért, megeshet, hogy miután érzed tettednek saját bőrödre vagy pénztárcádra menő hátrányait, utólag szemrehányásokkal illeted magad.

Ez is érdekelhet

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

Szépséghírek

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan