Szabadulj meg a gátlásaidtól - Egymondatos horoszkóp: Október 9.

2016.október.9.

A Bakban lévő Hold miatt a nők ma inkább a karrierépítésre, mint a házimunkára összpontosítanak. Ám a Hold-Vénusz szextil befolyására jó szervezőkészséggel mind a karrierre vonatkozó terveket, mind a magánéletet viszonylag könnyű egyensúlyba hozni. Családi kötelezettségeinknek igyekszünk eleget tenni, politikusként vagy diplomataként némi sikerre számíthatunk, de meg kell szabadulni gátlásainktól ahhoz, hogy vágyaink tárgyának be merjük vallani érzéseinket. Az esti órákban, amikor az Uránusz támadja a Holdat, engedélyezzünk kivételeket magunknak saját merev szablyaink alól.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha arra panaszkodsz, hogy túl sokat dolgozol, azzal csak azt akarod jelezni, hogy hiányzik a párod és szeretnél vele többet együtt lenni, gyakrabban szeretkezni.

Bika (04. 21-05. 20.) Barátaid, kollégáid örömmel állnak rendelkezésedre, mód nyílik külföldi utazásra is, de az sem kizárt, hogy elkezded szervezni a sítúrát a hegyekbe.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma nekiláthatsz egy hosszú távú üzleti terv megvalósításának, de fogadd el kedvesed kívánságait, és ne téveszd össze az érzékenységet a gyengeséggel.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha randevúzni kezdtél valakivel, ne látszódjon rajtad, hogy minden áron férjet szeretnél fogni, az első randin semmi mást nem kell tenned, csak ott kell lenned.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem remélt előnyökhöz juthatsz a szakmádban, de ügyelj az étrendedre és az egészségére, a gyökérzöldségekből azonban nyugodtan falatozhatsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma ne tarts attól, hogy előkelő visszafogottságod elriasztja a Nagy Őt; az esti órákban a különböző pózok földobhatják unalomba fulladt szexuális életedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Igyekezz elűzni a melankóliát, de legyél elnéző idősödő rokonaiddal, vigyázz a térdedre, és a házimunka helyett inkább fordíts időt a bőröd és körmeid ápolására.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Élvezd a testi közelséget, nem számít milyen feszült vagy az esti órákban, a nemi élet felvidít: amitől hamar felizgulsz, ha a párod a popsidat simogatja.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A takarékosak költségvetést készítenek, az álmodozók viszont arról ábrándoznak, hogyan tudnák pénzügyeikben minden kreativitásukat kifejezésre juttatni.

Bak (12. 22-01. 20.) Sikeres, befutott emberként most különösen vonzó vagy az ellenkező neműek szemében, a siker jutalma pedig az, hogy győztesként kedvedre válogathatsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Már-már rosszkedvvé fajuló lehangoltságodat az esti órákban mintha a szél fújta volna el, és megpróbálsz a hagyományos szabályokon kívül is eredményre jutni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha vágyaid tárgya biztonságra és közös élményekre vágyik, akkor építsed le az olyan magatartás-elemeket, melyek csökkenthetik kapcsolatotok hőmérsékletét.

GIF: www.giphy,com

Ez is érdekelhet

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói