Szakítás? Botrány? Csak azt ne! - Egymondatos horoszkóp: November 29.

2016.november.29.

Újhold a Nyilasban: a hangulatod optimista, de külföldön járva nem árt a fokozott elővigyázatosság, illetve a közlekedési szabályok szigorú betartása. Az újhold kiváló böjtnap, de az érzelmileg igencsak felkavaró Bak-Vénusz és Kos-Uránusz quadrát fényszöge váratlan szakítások, botrányok, válások okozója lehet. Alapvetően az okozza a problémát, hogy több szabadságra és változatosságra vágyunk, ki akarunk törni az unalmas hétköznapokból. A Bakban lévő Vénusz figyelmeztetése: ne hetyegj ott, ahol dolgozol!

Kos (03. 21-04. 20.) Ne hajts rá a főnöködre, állítsd le magad, mert a rizikó veszélye most minden munkahelyi és anyagi kapcsolatban jelen van, tehát érdemes rá felkészülni.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy külföldi állásajánlat első pillanatra csábító, de nem érdemes elhamarkodnod a döntést, viszont számolj a munkakörödet érintő változások lehetőségével.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kapcsolataidban, szexuális életedben változatosságra vágysz, a szerelemben elindulhat az elszakadás folyamata, pénzügyekben pedig ne számíts másokra!

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel partnered, egyik rokonod vagy munkaadód kiszámíthatatlan viselkedése kiboríthat, tanulj meg rugalmasan reagálni, ne ragaszkodj a bevált sémákhoz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Állásod veszélybe kerülhet, távkapcsolatod csalódást okozhat, egy munkahelyi vagy alkalmi kapcsolat pedig halott dolog, legalábbis férjkeresés szempontjából.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne keverd az üzletet és az élvezetet, a mai randin eszedbe ne jusson kifizetni a számlát, vagy olyan pasival kavarni, aki egyszerűen képtelen elkötelezni magát.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egyszer úgy érzed, nem tudsz a párod nélkül élni, majd legszívesebben kiadnád az útját: szerelmi, anyagi ügyekben, ingatlanfronton pórul járhatsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Talán az internetes randioldalakat böngészve jutsz olyan örömökhöz, amelyeket állandó partneredtől már rég nem kaptál meg, de félrelépésed hamar lelepleződhet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne vegyél drága ajándékot kedvesednek a kapcsolat elején, mert azt fogja hinni, hogy meg akarod vásárolni a vonzalmát: pénzedre, szerelmedre vigyázz!

Bak (12. 22-01. 20.) Családi esemény, lakásügylet bonyolításakor bosszantó helyzetekre számíthatsz, de örülj, ha egy partnerjelölt eltűnési magánszámát ismeretségetek elején veti be.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha egyedül élsz, gondoskodj róla, hogy legyen bőven programod, mert ha elszigetelődsz, csak még rosszabbul érzed magad, virtuális randid viszont nem jön be.

Halak (02. 20-03. 20.) Fogadd el, hogy az életben, szerelemben, pénzügyekben, barátságban adódnak ramaty helyzetek, és ha éppen ilyenbe kerültél, mássz ki belőle, aztán lépj tovább.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói