Szakmai konfliktusra is számíthatsz - Egymondatos horoszkóp: január 13.

2021.január.13.

Újhold a Bakban! A Nap, a Hold és a Plútó együttállásának következményeként világossá válik, hogy mi az igazi hatalom, és hogyan használható fel hasznos módon minden ember érdekében. Mivel a Vízöntő-Szaturnusz quadrát fényszöget zár be a Bika-Marssal, ezeken a napokon teljesen más rendszert akarunk, több szabadsággal és egyenlőséggel. Ez az időszak az önfegyelmünket teszteli, amikor nem vagyunk hajlandóak engedelmeskedni tekintélyszemélyek utasításainak, vagy legszívesebben bedobnánk a törülközőt, amikor akadályokat kell leküzdenünk. Nem árt, ha kontrolláljuk viselkedésünket, nem befolyásolja-e harag vagy félelem a bizonytalanságtól. Remélhetőleg megtalálod azt a szövetségest vagy barátot, aki segít kilábalnod egy nehéz helyzetből. Mivel az ellenőrizetlen düh betegséget, balesetet okozhat, gondolj arra, hogy eddig is mindenre született megoldás.

Szakmai konfliktusra is számíthatsz - Egymondatos horoszkóp: január 13.
Fotó: Shutterstock, Getty images

Kos (03. 21-04. 20.) Jogod van begurulni, ha veszélybe kerül a megélhetésed, ha mások kihasználnak, de a hosszú távú eredmény érdekében el kell viselned a kényelmetlenségeket.

Bika (04. 21-05. 20.) Makacsságod és a változások elutasítása miatt kihúzhatod a gyufát a munkahelyeden, és ha valami frusztráló dolog történik, kicsúszhat a kezedből a gyeplő.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Védekezz barátod vagy kollégád aktív vagy passzív haragja ellen, de ne szerezz ellenségeket, egy per megnyerésére sincs esélyed, nem győzhetsz a hatóság ellen.

Rák (06. 22-07. 22.) Társas vállalkozásod bukdácsol, hitvesed anyagi húzásai miatt is felkapod a vizet, de még egy barátság vagy munkakapcsolat is véget ér az anyagi viták miatt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ostobaság dühbe gurulnod azért, ha a hivatásodban vagy a magánéletedben valami nem jött össze, de az erőszakos emberek előtt nem kell behódolnod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Valaki elhappolhatja a munkádat, az üzletedet, és ha együtt dolgozol a kedveseddel, feszült lehet a viszony, mert más szemszögből nézitek az eseményeket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lehet, hogy a párod vagy a családod támogatása nélkül képtelen lennél létezni, mégse használd ki szerelmi, családi vagy üzleti kapcsolatodat haszonlesésből.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A családod és a párod sok idődet és energiádat rabolja el, és mindenki, akivel most összetűzésbe kerülsz, arra törekszik, hogy a saját érdekeit védje.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Munkahelyi kedveseddel összekaphatsz, anyagi, szakmai konfliktusra is számíthatsz, de ha számolsz vele, nem gurulsz be, így kivédhetsz egy baljós eseményt.

Bak (12. 22-01. 20.) Jóllehet anyagi eszközeid meglehetősen szűkösek, a pasid és gyermeked csupán pénzkereső gépnek tekint, de a szex és a sportolás alkalmas feszültséged levezetésére.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A csontjaid és ereid nagyon érzékenyek, otthonod biztonságára is ügyelned kell, de ha rossz passzban vagy, lehetőleg ne a családodon töltsd ki a haragodat!

Halak (02. 20-03. 20.) Ha sok sértődöttség halmozódott fel benned, kezeld tudatosan a haragodat, pénzügyekben ne állapodj meg, és ne is akarj minden ügyet üzleti szinten elintézni.

Ez is érdekelhet

5 tipp, hogy te is megtaláld az igazit

5 tipp, hogy te is megtaláld az igazit

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább