Szélsőséges érzelmekre vagy kihegyezve - Egymondatos horoszkóp: február 9.

2021.február.9.

A Bak jegyében lévő Hold befolyására az életet komolyan veszed, keményen dolgozol, de a reggeli órákban, amikor a Hold a Neptunusszal randevúzik, biztonságérzetre és empátiára van szükséged ahhoz, hogy érzelmileg megnyílj környezeted számára. Elvégezheted az eddig halogatott kitartást igénylő munkákat, de a térded kíméletre szorul. Mivel a Plútó és a Hold együttállása miatt a párod vagy családod manipulatívnak, hatalomvágyónak számítónak, előítéletesnek vagy karrieristának láthat, állj fel az íróasztalod mellől, bontsd le a magad köré emelt védőfalat és a bizalmatlanságodat sem ártana sutba dobni.

Szélsőséges érzelmekre vagy kihegyezve - Egymondatos horoszkóp: február 9.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Ne húzz ujjat a főnököddel, kerüld a hatalmi harcokat, de ha túl sokáig dolgozol ugyanott, biztonságra való törekvésed nem igazán vonzza a cégtulajdonost.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a párod külföldi, akkor bizonyára jó ideje nem találkoztatok, ami azt jelenti, hogy kapcsolatotok csak szenvedélyes levelezésre korlátozódik – csak levelezésre.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor egy üzleti ajánlatról kell döntened, jól jöhet némi racionalitás, de vigyázz, mert üzleti partnerednek csak azon jár az esze, hogyan csalogathatna az ágyába.

Rák (06. 22-07. 22.) Elvárod, hogy a párod legyen a nyugalmas és biztonságos kikötő az élet tengerében, de egy karrierista, kötelességtudó pasi mellett halálra fogod unni magad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem riaszt vissza a munka, de ha nincs szükséged bonyodalmakra, talán van annyi eszed, hogy irodai kalandod nem fogja veszélyeztetni a közös munkátokat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szélsőséges érzelmekre vagy kihegyezve aszerint, hogy milyen hatások érnek: érezhetsz némi féltékenységet vagy kontrollmániát, ha a párod felett nincs hatalmad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A Bak-Hold ma belevet a pénzt és a sikert hajszolók versenyébe, de ellenőrizd családod üzleti kapcsolatait, amelyek elég sok gyanús motívumot tartalmaznak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Elég határozott és szívós vagy ahhoz, bárkit meggyőzz az igazadról, de az esti órákban egyetlen nőnek sem volna szabad tömegközlekedési eszközzel utaznia.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha valamilyen anyagi ok vagy a hozzátartozóidról való gondoskodás szándéka kényszerít arra, hogy agyonhajszold magad, akkor se ma kérj fizetésemelést.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma mutasd meg magad a világnak, s valósítsd meg céljaidat, hiszen olyan önálló és becsvágyó vagy, hogy még a legzordabb körülmények között is boldogulsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nehéz hónapokat él át a céged, talán az utolsókat rúgja, főnököd gondoskodni fog róla, hogy el se tudj mozdulni az íróasztal vagy a számítógép mellől.

Halak (02. 20-03. 20.) Ki írja elő neked, hogy ma is dolgozz, ahelyett, hogy némi baráti közreműködéssel megtalálnád azt a pasit, akiről feltételezed, hogy remek szerető és apa lehet?

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!