Szenvedélyes este vár rád - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 5.

2016.szeptember.5.

A Hold kora délutánig a Mérleg jegyében tartózkodik, később már átlép a Skorpióba: a nap első felében érdemes kozmetikushoz menni, új frizurát választani, divatos holmit vásárolni. Viszont tartsd észben, hogy egy ilyen napon, mint amilyen a mai, nagyobb a felfázás veszélye. Előzd meg a bajt, öltözz melegen, és igyál elegendő folyadékot. Feszültségedet a nap második felében kitombolhatod az edzőteremben, vagy inkább az ágyban, hiszen szexi, egyértelmű estére számíthatsz. A féltékenység viszont nagyon kockázatos dolog.

Kos (03. 21-04. 20.) Társaságban támogasd a partnered, s ne légy lusta egy kis kerülőt tenni, ha arról van szó, hogy egy kis ajándékkal kifejezheted szeretetedet a párod iránt.

Bika (04. 21-05. 20.) A nap első felében neked jutnak a testreszabott feladatok, de később meg kellene beszélned a pároddal, hogy a szexben mit szeretsz és mit nem.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A szerelem hullámai délelőtt beborítanak, de a nap második felében minden ajánlott, ami máskor tiltott, s minden tiltott, ami máskor ajánlott.

Rák (06. 22-07. 22.) Amíg nincs gyűrű a kezeden, ne költözz össze a pároddal, és ne hagyd, hogy a szex egy idő után unalmas legyen: feledkezz meg a gátlásaidról!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Csupa megértő ember vesz körül, akikkel szavak nélkül is megértitek egymást, rokonaid viszont zokon veszik, ha uralkodni akarsz rajtuk.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma olvasni tudsz mások gondolatában, ha pedig a barátnőd felhívja a figyelmedet egy erotikus könyvre, irány a könyvesbolt, azonnal vedd meg.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne aggasszon, hogy az előmeneteled hogyan hat a kolléganőiddel való viszonyodra, inkább ugorj ki a boltba és vegyél magadnak valami szexit.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Befelé forduló hangulatodnak délelőtt leginkább a meditálás felel meg, de este már kevés dologra tudsz gondolni, ami fontosabb lenne a szexnél.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nyitott szemmel jársz a nap első felében, könnyen táncba viheted egyik ügyfeledet, de környezeted este nehezen fogja elviselni a rigolyáidat.

Bak (12. 22-01. 20.) A munka mellett azért jusson időd testápolásra, s a barátaidról, szerelmedről sem illene megfeledkezned: ha más nem szervez, hát szervezz te bulit!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel a békétlenség nem vezet semmire, mai kiküldetésed csak megszilárdítja a pecsétet az egyik kollégáddal frissen kötött békeszerződésen.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma nem titkolod, hogy a szex számodra fontos örömforrás, de ne felejtsed el, hogy a nap második felében bankba vagy hivatalokba is menned kell.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Ezek a legnépszerűbb emojik

Ezek a legnépszerűbb emojik

Sztárhírek

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

G-Életstílus

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell