Szerelmi csalódás van kilátásban, de fel a fejjel, valami nagyon jó jön júliusban - Júliusi horoszkóp

2018.július.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Júliusban több szupersztár is ünnepli a születésnapját, köztük Selena Gomez is, de senki sincs akkora hatással a divatra, a nőiességünkre, mint a legnagyobb díva a világon: Jennifer Lopez. A júliusi horoszkópodat a legszexibb klipjeinek felejthetetlen pillanataival illusztráltuk.

Rák (június 22.-július 22.)

A HÓNAPOD Reménykedhetsz lottónyereményben, ha viszont felhevülsz a zuhanytól, élj a lehetőséggel, hevítsd föl magad egy jó fürdővel, és megérkező pasidat is csalogasd a gőzölgő zuhany alá. Tetszene neked, ha egy hatalommal és befolyással rendelkező pasi társa lennél, akivel reprezentálni lehet, de a kapcsolatotok valószínűleg nem lenne tartós. Lehet, hogy meg akartok esküdni, de még idejében észreveszed, hogy milyen fösvény és érzéketlen. Díjat nyerhetsz viszont, mint a város legjobb vendéglátója és üzletasszonya. Szereted a családodat és a hagyományokat, ezért a lakókocsis üdülés vagy egy hajóút minden bizonnyal kielégíti majd veleszületett biztonságvágyadat. Igazi Rák lévén még nyaralás közben is szükséged van szeretteid jelenlétére, és arra, hogy kiéld gondoskodó hajlamodat.

AZ ÉVED Időnként fájó szívvel kell megállapítanod, hogy a régi meghittség közted és a párod között kezd megszűnni. Ha kiválasztottad teljesen hozzáférhetetlennek kezd tűnni, ne felejtsd el, hogy a szilárd külső mögött ő is ugyanolyan gyengéd és érzékeny, mint te. Ám amit egyik munkatársad az őszi évszak beálltáig a férfiasságával vált ki belőled, attól eláll a lélegzeted. Amilyen latolgatós természeted van, te aztán pontosan tudod, meddig merészkedj a pasikkal. Ne hagyd, hogy magukkal sodorjanak az események, inkább te magad ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket, ha érdemes. Ne félj a gyökeres foglalkozásváltástól, emberismeretből viszont továbbképző tanfolyamra kellene beiratkoznod. Gátlásaid késő őszig és az új évben úgy eltűnnek, mintha sose léteztek volna.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Nehezedre eshet ugyan, hogy minden tennivalódat, munkahelyi kötelezettségedet és a szabadidődet egyeztesd, mégsem kell lemondanod a barátok látogatásáról, a bulikról és a munkádban bizonyított maximumról. Jóakaratú barátaid és pártfogóid viszont csak a javadat akarják, amikor azt tanácsolják neked, hogy legyél kevésbé feltűnő és ne mondd ki rögtön azt, amit gondolsz. Ha megtehetnéd, idén csak ötcsillagos luxusszállodában nyaralnál, ahol nagyszámú személyzet gondoskodik kényelmedről. Vakációd idején sem vagy hajlandó lemondani kedvenc sportodról, de a szerencsejátékokban is szívesen teszteled nyerési esélyeidet. Azért nem árt óvatosnak lenned, nehogy elragadjon játékszenvedély és üres zsebbel kullogj haza.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Ha a munkahelyeden nincs véleményszabadság, ha valaki mindig befeketít a főnöködnél vagy megfújja bizalmas irataidat, és ez túlságosan igénybe veszi az idegeidet, akkor valószínű, hogy felmondasz és más állás után nézel – talán külföldön. Cselekedeteid nem mindig ésszerűek, de ne aggódj, időről időre még ajánlatos is ésszerűtlennek lenned ahhoz, hogy megtörd az egyhangúságot. Szerelmi életed alakulásával viszont nagyon elégedett vagy - a párod ugyanis elhatározza, hogy az elképzelésed szerinti legszebb gyűrűt megveszi. Mivel már hónapokkal előre lefoglaltad a szállást, tisztába kerültél a valutaárfolyamokkal, és a nyaralás költségeit is ügyesen kigazdálkodtad, a bolygók most gondoskodnak arról, hogy idén eljuthass álmaid országába.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Ha kedvesedet kielégíthetetlen vágyak tartják ébren, békés szendergés helyett kínálj megoldást a feszítő problémára – majd kialszod magad másnap a munkahelyeden. A szex azon szerencsés dolgok közé tartozik, amely bármilyen jó, mégis egyre jobb lehet. Ha életedet csak a munkahelyi és családi kötelezettségek töltik ki, de hiányzik belőle a szórakozás, akkor erőnek erejével kényszerítsd magad társaságba. Ám ha egy jó pasi fogad hűséget, legfeljebb pár napig higgy neki. Ha az egyik becsvágyó kolléganőd mindenáron barátkozni akar veled, te viszont nem kívánsz vele se vacsorázni, se moziba járni, udvariasan építsd le. Ha pénzről van szó, kamatoztasd munkahelyi ismeretségeidet, de se kollégával, se szeretővel ne kezdj közös ügyletbe, és ne is hozz anyagi áldozatot olyan emberekért, akik csak kihasználnak.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Munkahelyi főnököd nem csinál titkot belőle, hogy kényelmetlen és nehezen kezelhető alaknak tart, egy különleges megbízást mégis rád fog bízni, amelyet el is fogsz végezni. Amíg nem vétesz a szabályok ellen, addig minden rendben lesz. De bocsánatot kérni se szégyellj, ha egy munkahelyi vagy anyagi vita lerombolhatná karrieredet. Ha felforr az agyvized a kánikulaszezonban, bérelj hajót vagy vitorlást a pároddal. De érdemes lesni a hirdetéseket is, sokan keresnek partnert hosszú hétvégére. Ha megtetszik az egyik haverod, köszönéskor az arca helyett csókold szájon mintegy véletlenül. Az még nem lenne baj, ha társaságodban valaki felkelti az érdeklődésedet, ám ha az illető a barátnőd párja, nem lenne tisztességes közéjük állnod.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Ha megint benne hagyod a kulcsot a kocsidban, akkor valószínűleg elkötik. Ha a kedvesed külföldön dolgozik, viszont egy olyan nőnek, mint te, szexre van szüksége, nem elégszel meg ügyetlen kis sms-ekkel vagy telefonon keresztül elsuttogott forró szavakkal. Vágj inkább neki a világnak! Hány szexfilm kezdődött már így: "Dögös pasi stoppol az út szélén…" Utazás közben az autóban való szeretkezés különben is már régóta esedékes. A sors jóvoltából többször is belefutsz abba a különc srácba. Ez nem lehet véletlen! Ne szalaszd el az esélyt! Párban? Munka mellett talán nyelvet tanultok külföldön, ám ha a Mars extrahangos éjszakákat rendeztet veletek, azért kíméld a szomszédok idegeit!

Bak (december 22.-január 20.)

Vonzódsz a nyugodt élethez és a biztonsághoz, legnagyobb előnyöd azonban az, hogy életed mindig tiszta lap a hivatás és a magánélet vonatkozásában. Természetesen most a magánélet szempontjai fontosabbak. Ha az exed anyagi követelésekkel zaklat, csak a közös szerzeményen kell osztoznotok. Júliusban nem minden arany, ami fénylik. Ne hagyd, hogy egyik rokonod, munkaadód vagy éppen a kedvesed átverjen. Nyaralás közben egy ókori városban, ahol csak úgy nyüzsögnek a művészek, akik állandóan múzsák után kutatnak, egy szerelmi csalódás után egy másik pasi ölébe pottyanhatsz, mint egy érett gyümölcs. Ám ha pletykás szomszédjaid mindenkinek elmesélik, hogy egy külföldi pasival kavarsz, az egész utca tudni fogja.

Vízöntő (Január 21.-február 19.)

Szemmel láthatóan örömet okoz neked, ha megszegheted a szabályokat, ráadásul soha nem azt teszed, amit várnak tőled. Korábban mindig képes voltál nyugodtan átgondolni életed dolgait, de ebben az időszakban képtelen vagy világosan gondolkodni, ráadásul a tested is önálló életet él, ha akár csak futólag is új flörtpartneredre vagy dúsgazdag üzletfeledre gondolsz. Félő viszont, hogy két szót sem tudtok egymással veszekedés nélkül váltani. Kedvesed ugyan házasságpárti, de hozzátartozói körülbelül úgy szeretnek, mint a patkánymérget a reggeli kávéjukban. A munkahelyeden nem vállalhatsz fel nyíltan egy kapcsolatot, és ne az alapján ítéld meg a pasidat, hogy mennyi pénze van, vagy milyen befolyásos körökben forog, mert később nagyon ráfizethetsz erre az érdekre.

Halak (február 20.-március 20.)

Ha a hónap első harmadában kitudódik, hogy semmiképpen sem vagy alkalmas jelenlegi munkádra, próbáld meg elkerülni, hogy megbízhatatlanságod miatt munkaügyi bíróság elé idézzenek. Viszont jól érzed magad a politikai életben, és egy kedves kis kaland is kapóra jön, amibe örömmel beleveted magad. Nyaralás közben gyakran elmélkedsz azon, hogy hány nőtlen milliomos szaladgál még szerte a világban. Csak rájuk kell találnod, és akkor már könnyen elcsábítható lehet közülük valaki. Ha a pasivadászat mellett a misztika és a mitológia iránti vonzalmadat is ki akarod élni, akkor most megengedhetsz magadnak egy luxusutazást, de talán egy nílusi hajóút vagy egy krétai üdülés lenne a legjobb választás számodra.

Kos (március 21.-április 20.)

Hárítsd el egyik kollégád vagy barátod közeledését, egyszerűen mondj nemet - az engedékenység mindkét viszonyt romba döntheti. Néha kritizálj nyugodtan, attól még kedvelni fognak. Ha több pasi közül kell választanod, hallgass az eszedre, bonyolódj kalandokba, de hibát követnél el, ha néhány jelentéktelen vita miatt szakítanál. Munkamániád nem hoz sikert otthonülő kedvesednél, ám ha ágyba kéred a reggelit, ne hagyd dolgavégezetlen kiosonni a pincért. Idén nyaralás közben is szükséged van újabb és újabb kihívásokra, és arra, hogy összemérd erődet másokkal. Idén szívesen utazol bárhová hátizsákkal és sátorral, de az sem kizárt, hogy a haverokkal benevezel egy túlélő túrára.

Bika (április 21.-május 20.)

Ha hosszan időzöl az ágyban reggelenként a pasiddal, alapos letolásra számíthatsz a főnöködtől. Elég sokáig éltél, dolgoztál és szeretkeztél pontos időbeosztás szerint, miért is ne engedhetnél meg magadnak idén nyáron egy kis rendszertelenséget? Igazi Bika-csajsziként nyaraláskor sem vagy hajlandó nélkülözni megszokott kényelmedet, de egy festői környezet Dél-Franciaországban, egy ódon kastélyszálló, néhány történelmi nevezetesség, és persze az idegen környezetben fellelhető kulináris élvezetek talán mégis elegendő csáberőt jelenthetnek ahhoz, hogy kimozdulj otthonról. Nagyobb projektbe, lakásvásárlásba ne vágj bele, legyen ez az időszak a buliké. Ha egy külföldi tanulmányút hosszabb távú környezetváltozást von maga után, ne ijedj meg a távoli úti céltól.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Kíváncsiságod veled született káros szenvedély, és valaki, aki nagyon közel áll hozzád, azt jósolja, hogy még a pokolra fogsz jutni miatta. Ám éppen kíváncsiságod ösztönöz arra, hogy gyakran utazgass. Mivel képtelen vagy elviselni az egyhangúságot, nem ragadsz le ugyanazon a helyen, nyugtalan jövés-menés, kapkodás jellemzi napjaidat. Ha a párod legszívesebben bezárna a lakásba, és az ágynemű virágillatot áraszt, értékeld, hogy szíved csücske a kedvedért dobta a cuccot a mosógépbe. Most leginkább a rövid utazások, városlátogatások felelnek meg higanymozgású természetednek, lehetőleg kevés csomaggal. De meg kell tanulnod, hogy az erődet és képességeidet csak a szükséges feladatokra és tényezőkre összpontosítsd. Ha autóvásárlás előtt állsz, alaposan ellenőriztesd a járgányt, ne vedd meg rögtön az elsőt!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Észrevetted? Ezek a színészek a Harry Potterben és a Trónok harcában is feltűntek

Észrevetted? Ezek a színészek a Harry Potterben és a Trónok harcában is feltűntek

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

PR

Kutyások figyelem! Ezért kell tavasszal jobban odafigyelned (x)

Kutyások figyelem! Ezért kell tavasszal jobban odafigyelned (x)

PR

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

PR

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)