Szétszórtan indul a hét - Egymondatos horoszkóp - május 27. hétfő

2019.május.27.

Ha a hét első munkanapján a Halak-Hold és az Ikrek-Merkúr négyszöge miatt délelőtt kevésbé vagy összeszedettebb a szokásosnál, háríts el magadtól mindent, ami szétszórttá tehetne. Mivel hajlamos vagy az álmodozásra, könnyen elszakadhatsz a valóságtól. Van min javítanod! De mivel ma az ember lánya nem lehet meg szív nélkül, kapcsold ki a számítógépet, hiszen nem sokkal később, amikor a Hold már barátságos fényszöget zár be a Bika jegyében lévő Vénusszal, nem lesz ellenedre, hogy belemenj egy kis flörtbe – akár bevásárlás közben is. Kiváltképp akkor, ha X és B kromoszómáid vannak, ahol a B bevásárlóközpontot jelent. Fogadj el egy meghívást, ismerkedj és éld ki romantikus énedet!

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel ma szeretsz fantáziálni, óvakodj attól, hogy amikor elmesélsz valamit, kiszínezd, de meglepheted a párodat és a családot valamivel, amire vágynak.

Bika (04. 21-05. 20.) A barátnőid irigyelnek egy kapcsolatért, amelyből csak annyit látnak, hogy a pasid sokat keres, de ha meghívod őket vacsorára, mindjárt rokonszenves leszel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Talán belátod, hogy időnként nem tudsz megfelelni főnököd és a párod elvárásainak, de délelőtt vétek olyan történetet kitalálnod, amivel becsapod környezetedet.

Rák (06. 22-07. 22.) Barátnőid elcsalhatnak az uszodába, nagy reményekkel tekinthetsz egy külföldi utazás elé, de az igazság kimondása a nap első felében nem növeli népszerűségedet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Adakozásoddal ma csak ellanyhítod barátaid vagy rokonaid szívét, akiknek talán eszükbe sem jut, hogy neked is szükséged lehet némi anyagi támogatásra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha képtelen vagy megfelelni partnered vagy főnököd elvárásainak, és emiatt egyre rosszabbul érzed magad a bőrödben, talán ki kellene próbálnod egy új parfümöt.

Ezek a legparanoiásabb csillagjegyek - te is köztük vagy?

Ezek a legparanoiásabb csillagjegyek - te is köztük vagy?

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma hatalmába keríthet a bizonytalanság, és ha nem mersz semmilyen irányban sem lépni, elképzelhető, hogy emiatt kihagysz egy ígéretes üzleti ajánlatot.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha olyasvalakit ostromolsz, aki nem felel meg mindenben alapvető elvárásodnak, akkor ingatag alapokra építed kapcsolatodat - épp ideje más jelölt után nézni!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kitűnően kiismered magad a politikában, de rögtön elbizonytalanodsz, amint a háztartásról van szó - semmi kedved a konyhában valami baklövést elkövetni.

Bak (12. 22-01. 20.) Az irodában ne játszd a műkedvelő lélekbúvárt, segíts inkább a kedvesednek, de éppoly őszintén kérhetsz segítséget tőle, ha neked van rá szükséged,

Vízöntő (01 21-02. 19.) Ha egy üzleti terv nem vezet eredményre, újat kell készítened, de pénzügyekben az együttműködés tovább bővíthető céged és közeli rokonaid között.

Halak (02. 20-03. 20.) Jobb lenne, ha kimondanád, amit a párod és szeretteid hallani akarnak, még akkor is, ha nem igaz, de ha nem visz rá a lélek, ezt szavak nélkül add a tudtukra.

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének