Szörnyű nap! Anyagi bajok, szakítás, elhidegülés jöhet - Egymondatos horoszkóp: Október 30.

2016.október.30.

A Vénusz-Szaturnusz együttállás miatt az emberek ebben az időszakban szinte bűntudatot éreznek, ha kifejezésre juttatják érzelmeiket. Magánéletünkben és a munkahelyünkön a felelősségteljes viselkedés kifizetődik, de ez a csillagállás pénzügyi korlátozásokat, szakítást, anyagi veszteséget, nyomasztó kötelezettséget, elhidegülést is okozhat. Ajánlatos lenne áttekinteni fontosabb kapcsolatainkat, s tudatára ébredni másokkal szembeni kötelezettségeinknek. A Skorpióban lévő újhold arra figyelmeztet, hogy önsajnálat helyett keress inkább megoldást anyagi zűrjeidre.

Kos (03. 21-04. 20.) Lehet, hogy feladod függetlenségedet, mert a külföldi munkavállalás, letelepedés vagy külföldi személlyel kötött házasság kiválóan beleillik számításaidba.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy munkahelyi vagy üzleti viszony átalakul, lezársz egy kapcsolatot, és ha a szerelem és az üzlet nem kapcsolódik össze, akkor elkerülheted a veszteséget.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy csalódás után racionálisan választasz: olyan ember mellett kötelezd el magad, aki jól keres, de legyél barátságos azokkal, akiktől a jövedelmed függ.

Rák (06. 22-07. 22.) Igyekezz lelkiismeretesen ellátni hivatali teendőidet, munkahelyi kapcsolat esetén viszont számolj kollégáid irigységével vagy előrelépésed akadályaival.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Párkapcsolatod szorosabbra fűzése vagy a gyermeked eltartásáért érzett felelősség állandó, biztonságot jelentő munkahely felkutatására ösztönözhet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Családod, otthonod fenntartása felemésztheti pénzügyi tartalékaidat, s mivel érzelmileg nem vagy hozzáférhető szeretteid számára, beállhat a mosolyszünet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy stabil kapcsolat vagy egy hosszú távra üzleti szóló megbízatás növeli biztonságérzetedet, de a családoddal, otthonoddal kapcsolatos felelősséged növekszik.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Néhány bevételi forrásod megszűnhet, hitvesed vagy egyik rokonod kívánságai vagy egy kötelező kiadás miatt pedig teljesen lenullázhatod készpénzkészleteidet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ezt a barátságot, szakmai vagy üzleti kapcsolatot érdemes lenne szorosabbra fűzni, és ha a szándékaid őszinték, keressetek alkalmakat a kötelék erősítésére!

Bak (12. 22-01. 20.) Munkahelyi viszonyodból nem lesz szerelem, a főnköd vagy partnered elvárásaihoz való állandó alkalmazkodást pedig már nagy tehernek és áldozatnak tekinted.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szükséged van biztonságérzetre, védettségre és a valakihez tartozás érzésére, de ne zaklass a vonzalmaddal olyanokat, akik nyilvánvalóan közömbösek irántad.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha nincs munkád, akkor vedd fel a kapcsolatot azokkal a régi ismerőseiddel vagy üzletfeleiddel, akik a segítségedre lehetnek az állásvadászatban.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Egyetlen dolog, amit szex előtt mindig kötelező lenne megtenned

Egyetlen dolog, amit szex előtt mindig kötelező lenne megtenned

G-Életstílus

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz

Sztárhírek

Diana hercegné ebből a megható okból kifolyólag nem viselt kesztyűt!

Diana hercegné ebből a megható okból kifolyólag nem viselt kesztyűt!