Tanulás, vizsgák? Most menni fog - Egymondatos horoszkóp: November 22.

2016.november.22.

A harmonikus Merkúr-Jupiter rezgéseknek köszönhetően bizakodó hangulatba kerülünk, gyakorolhatjuk a nagyban gondolkodást, ráadásul most nem a negatívumokra összpontosítunk, hanem minden helyzetnek képesek leszünk észrevenni a pozitív oldalát. Kellemes hírekre számíthatunk, tárgyalásaink, megbeszéléseink sikeres kimenetelében is bízhatunk, ráadásul olyan emberek közelébe kerülhetünk, akiknek tudásából sokat profitálhatunk. A hét első fele remek alkalom jogügyletek bonyolítására, tanulásra, utazásra, vizsgázásra, szerződés- és üzletkötésre.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma fontos megállapodás születhet: ha munkával kapcsolatos, biztosítsd az egyetértésedet, még ha neked mások is az elképzeléseid, ha ellenkezel, tedd udvariasan.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy nemrég kötött megállapodás pénzt hozhat a konyhára, ráadásul érdemes ma igénybe venned orvos, ügyvéd vagy üzleti tanácsadó szolgálatait is.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kellemes perceket tölthetsz kedvesed vagy gyermeked társaságában, meghitt beszélgetésekre kerül sor, és ez a te pörgős életviteled mellett nem kevés.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha otthonod bővítésén fáradozol, jó, ha apránként gyűjtöd össze a felújításhoz valót, de ne akard egyszerre kierőszakolni azt, amit nem érhetsz el egy csapásra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Úgy társalogj, hogy emlékezetes maradj partnered és üzletfeled számára: ebből nemcsak az üzleti világban, de a magánéletedben is hasznod származik.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ingatlanügyben jó megoldás születik, de ha ötletszerű vásárlással jutalmazod magad, akkor találj ki más féle tevékenységet, amely ugyanezt a célt szolgálja.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Előléptetésre van kilátás, de ezen a napon megpróbálkozhatsz a tőzsdézéssel, vagy a szerencsejátékkal is, jók az esélyeid valamilyen nyereményre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Adakozásában ne legyél könnyelmű, mert hamar kimeríted az aranytartalékaidat, de a nagyban gondolkodás valószínűvé teszi a nagyobb anyagi hasznot.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mindegy, mivel foglalkozol, sikeres leszel: alkalmas az idő szerződéskötésre, társkeresésre, de arra is, hogy támogatást kérj befolyásos ismerőseidtől.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha úrrá lett rajtad az elégedetlenség, a legjobb módja, hogy megöld ezt a negatív érzést, hogy dolgozol, és a negatív gondolatok elpárolognak a munka hevétől.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma mindenre jut időd, amit beterveztél, sőt egy esti meghívásnak is eleget tudsz tenni: nemcsak szíveket hódíthatsz meg, de üzleti jellegű sikerekre is számíthatsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha tárgyalásról vagy jól csengő állásajánlatról van szó, most elérkeztél arra a pontra, amikor higgadtan alátámasztott érveléssel helyénvaló a pénzről beszélni.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Szokatlanul sok hajszál a lefolyóban a hajmosás után? Szakértő segít a fiatalkori hajhullás ellen

Szokatlanul sok hajszál a lefolyóban a hajmosás után? Szakértő segít a fiatalkori hajhullás ellen

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját