Te és a párod összetartoztok - Egymondatos horoszkóp: november 23. Hétfő

2020.november.23.

A hét első napján a Hold még az alkotó fantáziában bővelkedő Halakban folytatja útját, a nap közepén barátságos fényszöget alkotva a Merkúrral, a délutáni órákban viszont együttállásba kerül a Neptunusszal. Kiélheted művészi ambícióidat, segítőkészségedet, lefőzheted riválisaidat a kreativitás terén, de ne ess bele az együttérzés és a sajnálkozás csapdájába. A Skorpióban lévő Merkúr segítségével megteremtheted a szellemi és érzelmi egyensúlyt, de megbeszéléseiden és az üzleti életben kérlelhetetlen vagy. Viselj ma meleg cipőt, mert ha kihűl a lábad, könnyen összeszedhetsz egy influenzát.

Te és a párod összetartoztok - Egymondatos horoszkóp: november 23. Hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Egyetlen törvény se írja elő, hogy neked kell anyagi támaszt nyújtanod a családnak, de a nap második felében nagyszerű érzés álmodozni és a felhők fölött lebegni.

Bika (04. 21-05. 20.) Van egy olyan érzésed, hogy a párod vagy pénzügyi tanácsadód nem az a könnyen megnyíló típus, de ma még ezt a nagyokost is sikerül a horgodra akasztani.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A látszat ellenére sokan figyelnek rád, ami talán megnyugtat, ám annak, akire ilyen mértékben terelődik a figyelem, annak minden szavára vigyáznia kell.

Rák (06. 22-07. 22.) Nőként érzékeny vagy partnered és rokonaid rezdüléseire, jól tudsz bánni az emberekkel, de ma arra is szükséged van, hogy rokonaidnak szükségük legyen rád.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha csőd előtt állsz, vagy a csillagos égig emelkedett a lakásbérleti díjad, bármikor kérhetsz egyik barátodtól személyi hitelt, de óvakodj a szálhámosoktól.

Szűz (08. 24-09. 23.) Remek reklámhadjáratot dolgozhatsz ki vállalatodnak, de szükséged van arra, hogy feltárd a párodnak vagy egyik barátnődnek mindazt, ami a szívedet nyomja.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma pénzért dolgozol, kollégáid viszont örülnének, ha végre te is előállnál pénzügyi javaslataiddal, de vigyázz, semmi ködösítés: úgyis átlátnak rajtad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha üzletről tárgyalsz, minden trükköt bevetsz, amit a titkos ügynökök alkalmaznak, de ne reméld, hogy a pasidnak sikerül békából királyfivá változnia.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne adj ki bizalmas információkat a párodról, és arra is vigyázz, nehogy összezavard hitvesed legnagyobb gonddal összeállított terveit, de ne legyél áldozat!

Bak (12. 22-01. 20.) Te és a párod összetartoztok, élvezed mindazt az örömöt, amit nyújt, ám ha ő a lelki társad is, akkor a mai napon eltarthat egy darabig, amíg őt is meggyőzöd erről.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma használd az agyadat: józan, épeszű üzletasszonyként nem invesztálhatsz irreális üzletekbe, de könnyű préda se legyél, akit jól meg lehet fejni.

Halak (02. 20-03. 20.) Hősies küzdelmet vívsz a dohányzás és az ivás ellen, de ha a párod azt állítja, hogy nagyon jó modell vagy művész válna belőled, biztos, hogy alkalmas lennél rá.

Ez is érdekelhet

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.