A Telihold a Bak csillagjegyben áll, és ez nagy hatással lesz az életed alakulására

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is megértsd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Ezúttal abban segít eligazodni, mit hoz a Telihold a Bak csillagjegyben.

Nagyon fontos, hogyan használod ki a ma estét és az előtted álló időszakot
Nagyon fontos, hogyan használod ki a ma estét és az előtted álló időszakot
Fotó: Getty Images /Moyo Studio

Micsoda Teliholdra virradtunk így július 13-án. Telihold idején a két fő fényadó égitest tűpontosan áll egymással szemben, így a Hold a Nap összes sugarát képes visszatükrözni, ezért lesz olyan gyönyörű kerek. Ebben a hónapban már naplemente után fel fog bukkanni a Hold, hogy aztán egész éjszaka szépen ragyogjon, már persze, ha az időjárás is úgy akarja.

Elő a nagy kérdésekkel!

Jelenleg a Nap a Rák csillagjegyben, a Hold pedig vele szemben, a Bakban tartózkodik, így ez a tengely kerül megvilágításba. Milyen típusú kérdéseken érdemes elmerengened ezekben a napokban? Például, hogy mennyire megy a munkád a családod és a magánéleted rovására, mennyire fog vissza a környezeted, hogy megtaláld álmaid hivatását, mikor lesz értelme nagyobb szünetet tartani a munkádban, hogy családot alapíts, de arra is választ kereshetsz, megfelelhetsz-e az életed különböző területein 100 százalékosan.

Ilyen házastársra vágynak a férfiak az asztrológiai képletük szerint

Mivel a Holdcsomópont tengely is fényszögeli ezt a Teliholdat, méghozzá igen pontosan, alig több mint fél fok az eltérés, ezért olyan típusú kérdéseken is gondolkozhatunk, mint hogy mennyire tudjuk felhasználni a spiritualitást a mindennapokban. (Skorpió leszálló, Bika felszálló Holdcsomópont), mennyire rejtjük el az érzelmeinket csoportokban, vagy hogy állunk a szexualitás témájával (a Skorpió és a Bika jegyeknek például nagyon erős a szexualitása).

Időzíts okosan!

A Holdcsomóponton kívül még a Júnó aszteroida is igen pontosan bekapcsolódik ebbe a fényszögképbe, így a partnerünk is komoly megvilágításba kerülhet a két fényadó által, az pedig, hogy jó vagy rossz színben tűnik-e fel a szemünkben, már a jövő zenéje. A szembenállás egyébként este háromnegyed kilenckor lesz egészen pontos, tehát munka után, ha már mindent elrendeztünk otthon, itt a remek alkalom, hogy egy kis időt fordítsunk magunkra. Gyújtsunk meg egy füstölőt, illetve a kedvenc gyertyánkat, engedjünk forró vizet a kádba, és tegyünk bele némi fürdősót és illóolajat. Sokan gondolják, hogy meditálni csak úgy lehet, mint az aszkéták, hajnalban a földön ülve, szigorú pózokban, viszont ez nem így van. A kádban is teljesen nyugodtan ellazíthatjuk magunkat és ránézhetünk, hol tartunk most a fent említett kérdésekben. Érdemes lesz időt eltölteni velük.

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné óriási bejelentést tett - új fejezet kezdődik az életében

Katalin hercegné óriási bejelentést tett - új fejezet kezdődik az életében

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói