Töltsd a napot a családdal!

2016.szeptember.24.

A Rák jegyében lévő Holdat ebédidőben a Plútó támadja, de barátságos fényszöget zár be a Szűz-Merkúrral: a mai nap kedvez a családi összejöveteleknek, minden háztartási munkának, de ne tartósíts élelmiszert, mert könnyen megpenészedhet. Hajmosással várd meg az Oroszlán-holdat, de nagyon vigyázz, mert az érzelmi zsarolás és a bűntudatébresztés, ha logikus érveléssel nem fojtod el csírájában, veszekedésbe torkollhat. Viszont a mai napon még egy jó ajánlattal is meglephetnek. Ne igyál alkoholt, kíméld a gyomrodat, fogyassz könnyű ételeket!

Kos (03. 21-04. 20.) Munkáddal kapcsolatban jó híreket kaphatsz, ám ha a karriered miatt elhanyagoltad a családot, szakíts rá időt, hogy meghallgasd szüleid gondjait.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy érdektelennek induló beszélgetésből bizalmas kapcsolatot alakíthatsz ki, s ha le akarsz venni valakit a lábáról, bókolj; szíves fogadtatásra találsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha úgy döntesz, hogy az otthonodban fogadod ügyfeleidet, ez az üzleti élet része, rokonaid véleményéből, tanácsaiból pedig sokat profitálhatsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Próbáld meg kifürkészni párod hátsó szándékait, de nyelvtudásod tökéletesítéséről se mondj le, hiszen manapság szinte minden nyelvhez kötött!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A szakmai és üzleti kapcsolatok bizalomra épülnek, a bizalom pedig bizonyítékok sorára: ma beszélj arról, miért érdemes megbízni benned.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha valaki csak néhány lépést is tesz az érdekedben, mutasd ki háládat, de könnyen elveszítheted a társadat, ha féltékenykedsz, vagy túl gyakran ostromlod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne hagyd, hogy személyes érzéseid belekeveredjenek a munkádba, hiszen megszokhattad volna már, hogy az emberi irigység szövi a munkahelyi pletykát.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha utazás előtt állsz, de tanácstalan vagy, hogy menj-e vagy sem, semmiképpen ne mondj le róla, de mindenképpen legyen mértéktartó a vacsorád!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy üzleti ebéd vagy az egy tálból cseresznyézés remek üzleti gyakorlat, fejleszd tökélyre, üzletkötéskor pedig kiaknázhatod a szex hatalmát.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai nap az otthoni vendéglátás, esetleg egy kellemes munkaebéd jegyében telik; a közös étkezés pedig gördülékennyé teszi a kommunikációt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A mai napra azt javasoljuk, hogy mindenkori jövedelmed bizonyos százalékát forgasd vissza önfejlesztésedbe, pénzügyi vagy szakmai tanfolyamok költségeibe.

Halak (02. 20-03. 20.) Párod megkaphatja a kritikát, amelyet neki szánsz, de a mai csillagállás segít abban, hogy ismét beszélni tudjatok egymással, amikor kissé összekaptatok.

Ez is érdekelhet

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció