Vajon meddig tart Tom Holland és Zendaya kapcsolata az asztrológus szerint?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Sorozatunkban Ocskó Barbara asztrológus vezet be a téma rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Legújabb írásában Zendaya és Tom Holland kapcsolatát idézi a numerológia és azt asztrológia segítségével.

Összeillik Tom Holland és Zendaya az asztrológia szerint? Most kiderül!
Összeillik Tom Holland és Zendaya az asztrológia szerint? Most kiderül!
Fotó: Emma McIntyre/Getty Images

Azt, hogy egy pár meddig lesz együtt, nagyon nehéz megmondani. Az életút minden esetben szabad akarat kérdése, ez ellen tenni nem lehet, de ha mégis ki szeretnénk elemezni a párokat, akkor az asztrológiát gazdag információforrásként tudjuk használni, tökéletesen össze lehet vetni, mennyire illenek össze, és mire kell figyelniük a pároknak. Zendaya és Tom Holland egy ideje már egy párt alkotnak, ráadásul látszólag nagy köztük a harmónia. De vajon mekkora rá az esély, hogy együtt is maradnak?

Kezdjük egy kis kronobiológiával, ugyanis ehhez biztos, hogy megfelelő adatokkal rendelkezünk, és azt az információt tudjuk meg belőle, milyen alapvető tulajdonságokkal rendelkeznek és hogyan tudják ezt a legjobban hasznosítani egymással szemben. Fizikai szinten ugyanaz a képletük, amitől mindketten lobbanékonyak, képesek gyorsan reagálni, szeretnek kommunikálni, alapvetően optimisták és vidámak. Mivel fizikai szintjük azonos, így nem merülhet fel annak a ténye, hogy az egyik félnek több alvásra, pihenésre van szüksége, ugyanis sokszor ez komoly problémát tud okozni egy párkapcsolatban. Az érzelmi szintjük is hasonló, nem feltétlenül a szenvedély dominál, mivel mindketten hideg típusba tartoznak. Talán ez az indok arra, hogy ennyire féltve őrzik magánéletüket, ugyanis pontosan tudják, hogy a másiknak mire van szüksége. Ha úgy tartja kedvük, egymásból töltekeznek, de azt is felmérik, ha a másik fél éppen magányra vágyik.

Zendaya és Zom Holland a Pókember 3. bemutatóján
Fotó: Amy Sussman/Getty Images

Számmisztikai képletük szinte azonos, hiszen ugyanabban az évben és ugyanazon a napon születtek, csak a hónap más. Kis lélek négyzetükben két teljes sík is megtalálható, azt gondolom, hogy nem az első találkozásuk életeik folyamán, ugyanis megtöltik a múlt síkját, és ami még ennél is jelentősebb, hogy lelki szinten tökéletes összhangban vannak egymással. Karakter számuk mindkettőjüknek 1-es, mindketten elsején születtek. Az egyes karakter a vezetői karakter, aki teremtésre született. Általában tetterős és nagyfokú irányító jelleme van. Vezetőként lendületes, jólelkű és őszinte. Negatív megéléséében lehet hirtelen haragú, zsarnok és fölényes. Ebből azt a következtetést lehet levonni, hogy mindkettőjük számára nagyon fontos a saját életútjuk, karrierjük, és ebbe nem engednek beleszólást másoknak.

Szerelmi horoszkóp: Mutatjuk, mit és kit hoz számodra a tavasz

Szerelmi horoszkóp: Mutatjuk, mit és kit hoz számodra a tavasz

Pontosan tudják, hogy mit szeretnek. Ha érdekeik nem ütköznek, akkor nincs baj, különben felmerülhet a két dudás nem fér meg egy csárdában állapot. Fontos, hogy megadják egymásnak a személyes függetlenséget, így tud kapcsolatuk két független erős ember kapcsolata lenni. Mindketten kapni szeretnek, ezért ki kell, hogy alakuljon közöttük a kezdeményező képesség. Szeretetnyelvük az érintés és az ölelés lehet. Sorsuk is több helyen összeforr, Tomban kicsit több az alkalmazkodás képessége, és ezen felül kiváló kommunikációs képességgel is rendelkeznek, változatos és mozgalmas életútjuk lesz, amiben összekötőként is tudnak működni egymás életében. Fontosak számukra az emberi kapcsolatok, szívesen utaznak, és szeretik a változatosságot. Zendaya képletében egyértelműen ott van a siker, amihez nagyfokú kitartást is kapott, és az egyes karaktere mellé a vezetői szerepet is behúzta.

Magány két főre

Közös képletükben rengeteg az arra utaló jel, hogy szeretnek elvonulni a nyilvánosság elől, szeretnek egymással eszmét cserélni, egymás segítsége lenni. Ha vitatkoznak, akkor azt elvonulva, nyilvánosságmentesen teszik. Ilyenkor mindketten hajlamosak elbújni barlangjukba, és szépen feldolgozni a történteket. Hiányzik képletükből a négyes szám, amitől tanulandó feladatuk az egymás iránti hűség, a megbízhatóság, a ragaszkodás és a kitartás.

Tökéletes harmónia belül, tökéletes harmónia kívül - nem véletlenül olyan jó páros Zendaya és Tom Holland
Fotó: Karwai Tang/Getty Images

Térjünk rá az asztrológiára, ami egy picit nehézkesebb, ugyanis élek a gyanúval, hogy Tom holland születési időpontja nem tökéletes, ami az aszcendens kérdését veti fel, és még a Holdja jegyét is megkérdőjelezi. Amit biztosra tudhatunk, az a napjegyük: Tomnak Ikrek, és Zendayának Szűz napja van, így az kvadrát energiát mutat, és sajnos nem csak mutatja, hanem fizikailag is az, ezért lehetnek konfliktus helyzeteik az ego fejlődésükkel kapcsolatban. Az Ikrek-Szűz kapcsolata elsősorban szellemi, ugyanis a kapcsolat kezdetén az Ikrek nagyra értékeli a Szűz aprólékos precizitását, de később az agyára megy, merthogy számára nem annyira fontos, hogy mindig minden tökéletes rendben legyen, SŐT! Ezzel egy Szűz semmiképp nem tud azonosulni hosszú távon. Bár szellemileg tökéletes párt alkothatnak, ami már a számmisztikában is megmutatkozott, a fizikai élet hozhat nehézségeket számukra. Ha ezeket a feszültségforrásokat sikerül megugraniuk, akkor kapcsolatuk óriási lehetőségek rejlenek a fejlődésre, ugyanis az Ikrek megtanul alaposabb lenni, aki figyel a részletekre, a Szűz pedig sokkal lazábban, tabuk nélkül tudja majd kezelni dolgait.

Érzelmek csapdájában

Ha a lelküket szeretném összehasonlítani, ott már gondban vagyok ugyanis, ha Tom kicsit korábban született mint 12 óra, akkor a Holdjegye Skorpió, ami szöges ellentéte a Nyilas jegyű holdnak. Ha Tom Holdjegye Skorpió, akkor látó Holdja van, aki gyakorlatilag bárkin átlát, mindent megérez, és bármilyen élethelyzetben tudja és érti, mi játszódik le a színfalak mögött, és akkor oppozícióban áll Zendaya holdjával, amit úgy hív a karma asztrológia, hogy látja a lelkét. Ha viszont Nyilas holdja van, ami egy sokkal könnyedebb, optimistább, lelkesebb és őszintébb jellem, olyan típus, aki mer nagyot álmodni, és teret ad gondolatainak, akkor annyival nehezebb a helyzet, hogy itt már megjelenik a karmikus kötés, ami mindig nagyon nehéz, és felütheti fejét a meg nem értés a lelki korlátok miatt, ugyanis a Nyilas Holdjegy nem szereti, ha birtokolni próbálják, pedig Zendaya Bika Holdja birtokló és féltékeny is tud lenni. Sajnos itt még szóba jöhet egy másik probléma is, ha Tom Holdja nem Skorpió, akkor nincs víz eleme, illetve úgy mondjuk, hogy sérült, és ezen biztos, hogy egész életében dolgoznia kell. Nem úgy tudja érzelmeit kifejezni, és ehhez egy Bika Holdjegy nagyon nehezen alkalmazkodik.

Ha Tom párkapcsolati igényeit vizsgálom, olyan nőre vágyik, aki, mint anya lelkes és optimista, mindig mosolygós és vidám, nem melengeti sérelmeit, és nem jellemző rá a féltékenység. Gondoskodásban is ugyanezek a fontosak számára, itt a gondoskodó elv és az anyakép maximálisan harmonizál egymással. A feleség archetípus és a deszcendens is Halak, ami egy olyan nő képet mutat, aki feltétel nélkül képes szeretni, odaadó és tiszta szívű. Az Ikrek Vénusz az, ami ezt az egészet megborítja, azon túl, hogy vágyik a felhőtlen harmóniára, kedveli a könnyed és intellektuális ingereket. A Vénusz jelképezi a csábító nőt, tehát a kettősség innen ered, Tom vágyik a szerető nőre, de titkos vágya, hogy a NŐ alkalmanként DÖG is legyen. Ha tovább nézem a Vénusszal kapcsolatos megállapításaimat, olyan fényszögben áll egymással, ami behozza a misztikusságot is a kapcsolatba. Kapcsolatukban ezen kívül kevés a nehéz fényszög, ezáltal nem lehetnek akkora ellentétek, amitől ne működhetne hosszú távon, az egyetlen, ami mindenképp figyelmet igényel, az a hivatásuk, amit, ha tudnak külön kezelni, nem lehet gond.

Hódítsd meg a csillagjegyeket a szeretetnyelvük szerint

Hódítsd meg a csillagjegyeket a szeretetnyelvük szerint

Zendaya párkapcsolati igénye a macsó férfi, akinek az akaratát érzelmeivel befolyásolni tudja, ha arra van szükség. Nála érvényesülhet az is, hogy boldogságát és egofejlődését párkapcsolatán keresztül tudja megélni. Ez nem azt jelenti, hogy nem tud önálló lenni, de párkapcsolatban érzi jól magát. Ami még a képletében látszik, hogy picivel több férfi élete volt, mint női, ez néha problémát okozhat nála a nőiessége megélésében, előfordulhat, hogy férfiasan viselkedik, olyan képet mutat, aki szereti fogni a gyeplőt, ha az élet úgy hozza. Rengeteg benne az indító erő, könnyedén kitalál és elindít dolgokat, de lehet, hogy hamar elmegy a kedve tőle.

Ki hordja a nadrágot?

Képletükből látszik, hogy mindketten erős akarattal rendelkeznek a karakterükből kifolyólag, de nem akarják túlzott mértékben uralni a másikat. Mindkettőnek fontos a karrier, a csillogás, ha ebben nincs konfliktus közöttük, jól működő kapcsolatuk lehet, és Tom Ikrek jegye miatt könnyedén veheti Zendaya berögzült szokásait.

A Házak összevetésénél Tom életútján ott van Zendaaya Napja, vagyis bearanyozza életútját. Találkozásuk biztos nem volt véletlen. Ezen kívül tökéletes tengely fedésük van, ami a karrierjüket és a gyökereiket illeti, és rá is tudnak fókuszálni egymásra. Mivel nagyon közel van egymáshoz a születésük időpontja, lélektestvér kapcsolatban állhatnak. Tom Holdján ott van Zendaya gondoskodásért felelős bolygója, amitől lelke folyamatosan simogatva van. Zendaya életútja Tom szerelem házába esik, itt is megvan a tökéletes összefüggés, bár ott van egy olyan bolygó, amivel lehet problémájuk lesz életük során, ugyanis Tom Vertexén, ami a kritikus eseményeket mutatja a horoszkópban, ott áll a Zendaya Sötét Hold Lilith bolygója, ami valami átkot sejtet, és sajnos Tom Vertexe Zendaya aszcendensén áll, tehát életük folyamán lesznek olyan nehézségek, amit meg kell élniük, és meg kell birkózniuk vele.

Életed végéig boldog lehetsz a következő csillagjegyek mellett

Életed végéig boldog lehetsz a következő csillagjegyek mellett

Ha a karmikus mélységeket vizsgálom, azt látom, hogy előző életükben titkos kapcsolatuk lehetet, amit most úgy jöttek megélni, hogy teljes mértékben a nyilvánosság előtt is felvállalják kapcsolatukat. Előző életükben a titkos kapcsolatból kifolyólag azt a következtetést tudom levonni, hogy hierarchikus problémáik voltak, ami függelmi viszonyból adódhatott, a fölé- és alárendeltségek rendszere miatt, ezért most nagyon fontos számukra az összetartozás érzését mutatni a külvilág felé. Composite képletükben életútjukon ott van a siker megélése, bár itt is látszik, hogy valamilyen karmát hoztak a múltból. Kicsit mindkettőjüknek transzformálódniuk kell, hogy ezt a kapcsolatot maximálisan meg tudják élni.

Ocskó Barbara karma asztrológus tevékenységével nem csak a GLAMOUR.hu-n találkozhatsz. Amennyiben szeretnél jelentkezni hozzá személyes elemzésre, a Barbaraasztrologia.hu weboldalon tudsz jelentkezni.

Merülj el az asztrológiában szakértőnk segítségével:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Dobj el mindent: Brad Pitt Magyarországon van, mutatjuk, hol futhatsz vele össze egészen biztosan

Dobj el mindent: Brad Pitt Magyarországon van, mutatjuk, hol futhatsz vele össze egészen biztosan

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

6 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

6 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)