Törsz egyre feljebb és feljebb a ranglétrán, de ne legyél pókerarcú munkamániás- Egymondatos horoszkóp- augusztus 5. szombat

2017.augusztus.5.

Mivel a Hold a Bak jegyében halad, kitartásban, megbízhatóságban és gyakorlatiasságban kevesen vehetnék fel veled a versenyt. Fokozatosan és eltántoríthatatlanul törsz egyre feljebb és feljebb a ranglétrán, de ne legyél pókerarcú munkamániás, családi kötelezettségeidről se feledkezz meg. Szerencsére a Mérleg-Jupiter némileg tompítja hegyes könyöködet. Egyes Bak-hölgyek felfelé házasodnak, potenciális társként csak egy sikeres pasi jöhet szóba náluk. Közelebb kerülhetnél társadhoz és barátaidhoz, de ehhez meg kell tanulnod feltárni előttük az érzelmeidet.

Törsz egyre feljebb és feljebb a ranglétrán, de ne legyél pókerarcú munkamániás- Egymondatos horoszkóp- augusztus 5. szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Nehezteléseddel elsősorban főnöködet vagy egyik rokonodat veszed célba, aki a kapzsiságával belekever egy lehetetlen feladatba ahelyett, hogy felcsípnél valakit.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha már a főiskolán is bolondultál egy szívdöglesztő pasiért, aki sokáig külföldön rejtőzködött, ma még eldöntheted, hogyan tovább vele és a kapcsolatotokkal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel az érzelmek megnehezítik az objektivitást, rokonaidat ne vedd be a vállalkozásodba, de ha anyagi problémád adódik, akkor a párodhoz kell fordulnod.

Rák (06. 22-07. 22.) Embereld meg magad, kerüld a hatalmi csatározásokat, végtére is családot és társat akarsz, és inkább örülj, hogy végre egy sikeres, domináns hímre akadtál.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a párod elégedetlenkedik, mert dogoznod kell, eluralkodhat rajtad a "tele van a hócipőm" hangulat, és a kelleténél keményebb lehetsz hozzátartozóiddal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kár, hogy az anyagi ügyekben nem értitek meg egymást a pároddal ilyen kiválóan, mint az ágyban, akinek szakmai hírnevén csak a nőcsábászé tesz túl.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Talán elutasítasz egy jó állásajánlatot, mert rokonaid burkoltan a tudomásodra hozzák: szívesebben vennék, ha inkább az otthoni teendőkkel foglalkoznál.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a bevételed fontos számodra, szorítsd össze a fogad, és soha ne tegyél vagy mondj valamit megbízód vagy egyik üzleti partnered ellenére: az végzetes lehet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egyik barátod vagy szeretőd nem a két szép szemedért kerülget: amióta a tudomására jutott, hogy nagyobb vagyont örökölsz, azóta állandóan pumpol.

Bak (12. 22-01. 20.) A munka nálad becsületbeli ügy, ha elvállaltad, végre is kell hajtanod, de még az is kiderülhet, hogy mégsem ismeretlen érzés számodra a ragaszkodás a párodhoz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha eleged van kötelezettségekkel teli, unalmas életedből, amelyben spontán ötleteidet már csírájukban elfojtják, muszáj kitörnöd ebből a monoton szürkeségből.

Halak (02. 20-03. 20.) A mai napon társasági kötelezettségek, ismerősöknél tett látogatások várhatók: mindenkihez kedves vagy, de kevesen mondhatják el magukról, hogy a barátaid.

Ez is érdekelhet

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján