Horoszkóp: Erre a Trónok harca karakterre hasonlítasz a csillagjegyed alapján

2021.augusztus.19.

Nem kérdés, hogy a mára ikonikussá vált sorozat rengeteg meglepetést tartogatott számunkra. Minden karakter jól kiforrt személyiség, jellemvonásaik pedig bennünk is megmutatkoznak. Csakúgy, mint ők, mi sem vagyunk minden nap jók vagy rosszak, a negatív és pozitív tulajdonságok kivétel nélkül jelen vannak bennünk is. De hogy benned melyik karakter személyiségjegyei mutatkoznak meg? A csillagjegyed elárulja!

Kos (03. 21-04. 20.): Daenerys Targarien

A Kos igazi vezéregyéniségnek született, akárcsak Daenerys. Hatalmát szenvedélyes odaadással és meggyőzéssel éri el. Soha nem rejtőzik el a kihívások elől és nem hagyja, hogy a nehézségek megakadályozzák abban, hogy a nap hőse lehessen.

Bika (04. 21-05. 20.): Catelyn Stark

A Bikára jellemző a Lady Catelynből sugárzó szilárd elköteleződés és a dolgok kézben tartása. Végtelenül hűséges a családjához és soha nem felejti el a saját pozícióját. Az ígéreteit megtartja és mindig van egy igazán jó stratégiája. Bár nehezen rejti el az ellenségei iránti megvetést, képes uralkodni az érzésein.

Ikrek (05. 21-06. 21.): Sansa Stark

Nem kétséges, hogy Sansa igazi túlélő. Az érzéseit félretéve személyes varázsát és meggyőzőkészségét használja arra, hogy elhitesse ellenségeivel, hogy az ő oldalukon áll. Az Ikrekre jellemző változatosságtűrés és intelligencia segítette több fogságában is Sansát és akárcsak az Ikrek, képes lett vezéregyéniséggé fejlődni.

Rák (06. 22-07. 22.): Cersei Lannister

Cersei sokszor pusztító és súlyos döntéseket hoz, de nincs semmi a világon, amit ne tenne meg a gyermekeiért, vagy a Lannister névért. Ez az elszántság és tüzesség jellemzi a Rákot is, aki bármilyen módszerhez képes folyamodni, ha a szerettei biztonságáról van szó.

Oroszlán (07. 23-08. 23.): Tyrion Lannister

Míg Tyriont a mérete miatt a családja figyelmen kívül hagyta, bárki aki találkozott vele, nem tagadhatta, hogy képes lehengerelni személyiségével, és emberek egész tömegét is tudja irányítani. Bármilyen rossz is legyen a helyzet, minden dologban megtalálja a humort. Akárcsak az Oroszlánnak, vág az esze, mint a borotva.

Szűz (08. 24-09. 23.): Tarth-i Brienne

Senki sem olyan tiszta a Trónok harcában, mint Tarth-i Brienne. Akárcsak a Szűznek, értékrendjében a fő az igazságosság és a logika. Igazi hevesen megfélemlítő harcos. Nem riad vissza attól, hogy női lovagként sokan nem veszik kellőképpen komolyan, elkötelezett, bátor és nemes.

Ez a Britney Spears szám illik hozzád a leginkább a horoszkópod szerint

Ez a Britney Spears szám illik hozzád a leginkább a horoszkópod szerintMérleg (09. 24-10. 23.): Margaery Tyrell

Margaery ereje a Mérleg által is képviselt varázslatos megjelenésben, bájoskodó személyiségében és szépségében rejlik. A kedves, finom viselkedés mellett azonban elpusztíthatatlan vágy ég benne, hogy hatalomra törjön. Tehetségesen tud felmérni minden előtte álló helyzetet és elvi döntéseket hoz.

Skorpió (10. 24-11. 22.): Arya Stark

Arya Stark soha nem bocsát meg s nem felejt, különösen ha olyanokról van szó, akik kárt okoztak a családjának. Az akarata olyan erős mint a vas, a csípése pedig olyan mérgező, mint a Skorpióé. Mindent megtesz azért, hogy elég erős legyen leküzdeni azokat, akik fenyegetik a szeretteit, a legmélységesebb fájdalomból is képes újult erővel visszatérni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) : Jamie Lannister

Annak ellenére, hogy Jamie igazi Lannister, van benne egyfajta különállósági vágy a család nevétől. Mindenekelőtt kalandor és harcos. Nem ért mindenben egyet apjával, sokkal inkább a saját következtetései alapján hoz döntéseket, akárcsak a Nyilas.

Bak (12. 22-01. 20.): Havas Jon

Havas Jont nem érdekli, mennyire alábecsülik, határozott, törhetetlen, hűséges és mindenekfelett az igazság oldalán áll. Az Éjjeli Őrségből fokozatosan nőtte ki magát vezéregyéniséggé, éles eszével és arany szívével igazi képviselője a Baknak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.): Melisandre

Habár cselekedeteinek többségét nehéz megérteni, Melisandre olyan mélyen látja a világot, mint a Vízöntő. Hűsége a Fény Urához olyan erős, hogy senki és semmi nem tántoríthatja el meggyőződéseitől. Minden döntését úgy hozza, hogy Westerosnak próbál kedvezni.

Halak (02. 20-03. 20.): Bran Stark

Mint az új Háromszemű Holló, Bran képes víziókat látni, beletekinteni különféle idősíkokba. A Halak bölcsességével és érzékenységével túlmutat a földi léten és képes üzeneteket közvetíteni a birodalmon túlról.

Ez is érdekelhet

 A Wednesday letaszította a trónjáról a Stranger Things 4. évadát

A Wednesday letaszította a trónjáról a Stranger Things 4. évadát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói