Túlzás, mértéktelenség? A GLAMOUR-napok alatt nem lehetséges - Egymondatos horoszkóp: Október 5.

2016.október.5.

A barátságtalan Mars-Jupiter sugárzás ezeken a napokon túlzásokra, mértéktelenségre, önbíráskodásra, értelmetlen kockázatvállalásra hajlamosítja az embereket. Óvakodjunk az önhittségtől és az arroganciától, és ha egy mód van rá, ne keveredjünk konfliktusokba! Vigyázzunk a veszélyes sportokkal, ne veszítsük el erkölcsi iránytűnket, fontoljuk meg a külföldről kapott ajánlatokat, hiszen ott sincs kolbászból a kerítés. Peres ügyeinket nem ártana elnapolni, kerüljük a politikai és világnézeti vitákat, és azzal is legyünk tisztában, hogy májunk kíméletre szorul.

Kos (03. 21-04. 20.) A konkurenciától való félelmed, a kenyérharc igencsak alacsonyra nyomja tűréshatárodat, és éppen azokkal veszíthet össze, akiket a legjobban szeretsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem baj, ha elnapolod az új állás elfogadását, és nemet mondasz a külföldi ajánlatra is, üzleti vagy jogi ügyekben viszont némi diplomáciával többre mennél.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Anyagi veszteség nélkül nem tudsz kilépni egy nyögve nyelős kapcsolatból, és ha értelmetlen kockázatot vállalsz, számolhatsz a következményekkel.

Rák (06. 22-07. 22.) Párkapcsolatodban vagy családodban összeférhetetlenség ütheti fel a fejét, de ne pereskedj, mert nagyobb gondot veszel a nyakadba, mint gondolnád.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Könnyen belebukhatsz egy kockázatos vállalkozásba, és nagyon vigyázz, mert mértéktelenséged, önbíráskodásod nyomán csupán ellenségeskedés terem.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne hagyd, hogy elragadjon a ló: felejtsd el az illegális üzleteket, és óvakodj attól is, hogy agresszív vagy kockázatos pénzszerzési stratégiákat alkalmazz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Időnként vedd elő diplomáciai érzékedet, tartsd féken indulataidat, kerüld a pereskedést, s zárd le a múltba nyúló házassági és családi problémákat!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Indulatosságod miatt baleset érhet, a csillagok bírságveszélyt jeleznek, ráadásul a mai állásinterjú vagy üzleti tárgyalás is sikertelenül végződhet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha valakinek nem akarsz pénzt kölcsönözni vagy közös vállalkozásba kezdeni vele, azt úgy is megmondhatod, hogy közben nem szerzel magadnak ellenséget.

Bak (12. 22-01. 20.) Fölösleges minden konfliktusba belekeveredned, mindenben állást foglalnod, (különösképpen a kétes ügyekben) és ezzel fölöslegesen ellenségeket szerezned.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Üzleti utazást, vizsgát ajánlatos elnapolni, és ha megszeged a törvényeket, tetteidet az értelmetlen kockázatvállalás és a rövid távú érdekek határozzák meg.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne adj ki a kezedből hitelkártyát, ne legyen közös számlád senkivel, és ha valakit nem ismersz elég jól, azzal nem szabad közös üzleti manőverbe bocsátkoznod.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján