Kínai horoszkóp: Megérkezett a Tűz-Ló hónap, az év legaktívabb hónapja! Mozdulj ki!

2022. június 7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Júniusban a Tigris mellé a Ló ül be a csónakba. Energiát, lelkesedést, optimizmust hoz magával. Lássuk, mi mindent ígér még a kínai horoszkóp!

A tüzes ló az egyik legaktívabb jegy a kínai horoszkópban, a hónapunkat ilyen energiák határozzák meg
A tüzes ló az egyik legaktívabb jegy a kínai horoszkópban, a hónapunkat ilyen energiák határozzák meg
Fotó: Getty Images

Megérkezett a Tűz–Ló, a nyár legerősebb, az év legaktívabb hónapja. Erővel és derűvel süt ránk a Nap, melynek sugarai visszatükröződnek az óceán hullámain, kis problémáinkat indokolatlanul felnagyítva. Gyorsan rájövünk, hogy ezek valójában csak tükröződések, így tettre készen és erősen, önbizalommal telve, lendületesen haladunk majd tovább célunk felé. A nagy munkában álljunk meg azért néha és pihenjünk, meditáljunk, kapcsolódjunk ki, ez néhányunknak életmentő lehet!

Általános elemzés:

A június meghozza életünkbe a hitet, optimizmust és megbocsátást. Energiával, tettre készen és insprirálón haladunk az úton. Könnyen magunk mellé állítjuk majd az embereket, képesek leszünk megváltoztatni az emberek gondolkodását, életét. Képesek leszünk elengedni azt, ami már nem szolgál bennünket. Hirtelen és őszintén kimondjuk majd szemtől-szembe amit gondolunk, de aztán megnyugszunk és nem leszünk haragtartók. Figyeljünk azonban szavainkra, mert lesznek esetek amikor jobban tesszük, ha inkább elszámolunk 10-ig, mielőtt kimondjuk amit gondolunk.

Olyanok leszünk, mint a gyermekek: tiszta szívből tudunk örülni egymásnak, a dolgoknak, ugyanakkor hisztizni is képesek leszünk abban az esetben, ha valami nem úgy történik, ahogyan azt elképzeltük.

Képesek leszünk egymás életét megérinteni, egymást átformálni, inspirálni életkedvvel, vidámsággal, szenvedéllyel. Képesek leszünk fényt és meleget árasztani magunk körül, az emberek szívesen lesznek társaságunkban. Árasszuk hát fényünket azokra, akik éppen nehezen élik meg mindennapjaikat, derítsük őket jókedvre, tanítsuk meg őket optimistán tekinteni a világra.

A munkánk:

A munkánkban könnyen a rutinokat fogjuk előtérbe helyezni. Készüljünk fel az üzleti találkozókra illetve az esetleges előadásokra, hiszen ha olyan dolog történik ami a rutinunkon túlmutat, könnyen leblokkolhatunk majd. Egyik problémánk abból adódhat, hogy júniusban mindent ugyanúgy akarunk majd megoldani, a jól kitaposott út szerint, így belefuthatunk abba, hogy hosszan ugyanazon köröket futjuk majd.

Ebben a hónapban nehezen fejlődünk majd és nehezen vesszük észre a hibáinkat, a megszokásokból nem látunk majd ki. Álljunk meg néha és vizsgáljuk felül dolgainkat, hogy még mindig arra tartunk-e, amerre szeretnénk, hiszen hajlamosak leszünk robotpilótaként haladni az úton. Nyugodtan kikérhetjük ebben mások véleményét is.

Sokat fogunk dolgozni, tele leszünk energiával, aktivitással, de oda kell figyelnünk egészségünkre, mert hajlamosak leszünk félvállról venni, ha megbetegszünk. Ugyanakkor a sok és sokáig tartó munka miatt hajlamosak lehetünk mellőzni barátainkat, ami könnyen kapcsolataink rovására mehet.

Hiába érezzük majd azt, hogy egyedül szeretnénk dolgozni, júniusban a csapatjátéké a főszerep, fontosnak érezzük majd azt, hogy együtt dolgozzunk a feladatokon. Bíztatni, dicsérni és inspirálni tudjuk majd egymást, egymásból a legjobbat hozzuk majd ki, kiválóan fogjuk tudni egymás motiválni.

Érdeklődésünk megnő, sok minden elkezdhet érdekelni bennünket, hirtelen belelkesülhetünk. Hogyha jön egy ilyen új fellángolás, érdemes meglovagolnunk ezt az energiát és hirtelen intenzív órákat venni a témában, de figyeljünk oda arra hogy hosszú távra ne kötelezzük el magunkat, mert előfordulhat, hogy nem lesz hosszú távú az érdeklődésünk. A gyors gondolkodásé lesz a főszerep, képesek leszünk hirtelen döntéseket hozni és nem rágódni rajtuk utólag. Júniusban lehetőségünk lesz előlépni a homályból és megmutatni önmagunkat, amit elértünk, kitűnhetünk abban amit csinálunk.

A kapcsolataink:

Júniusban könnyen a középpontban találhatjuk magunkat, igényelni fogjuk és inspirálólag hat majd ránk mások figyelme. Gondjaink nem tudnak majd igazán lehúzni bennünket, megnő optimizmusunk és önbizalmunk. A szinglik júniusban könnyen párt találhatnak, de ne kötelezzék el túl gyorsan magukat, hagyjanak időt egymás mélyebb megismerésére.

Jókedvűek leszünk, aktívak, mosolygósak, segítőkészek és igyekszünk mindenkihez kedvességgel fordulni, sokak kedvében járni. Szellemesek és viccesek leszünk, szívesen és könnyen ismerkedünk és kötünk új barátságokat is.

Ebben a hónapban döntsünk többször a barátokkal való együttlétek, party-k, események mellett, hiszen az energiák ezt fogják támogatni és megbánhatjuk, ha kimaradunk belőle. Menjünk együtt szórakozni, üljünk be közös kávézásra, teázásra barátainkkal.

Párkapcsolatunkban szenvedélyesebbek, lángolóbbak leszünk, magas feszültségen éljük a mindennapokat. A fűszeres viták jobban fellángolják kapcsolatainkat, az együttlétekben a minőségre törekszünk majd. Kettősség érzés lehet úrrá rajtunk: egyik nap mi leszünk a másik mindene, másik nap pedig könnyedén mellékvágányra kerülhetünk. Emiatt féltékenyek lehetünk még akkor is, ha ez nem igazán jellemző ránk.

A rutintevékenységek fontosak lesznek, ebből merítjük majd stabilitásunkat, biztonságérzetünket.

Lehetőségeink:

Felmerülhet bennünk spirituális, segítő, gyógyító tanulmányok iránti igény. Ha érezzük a hívást, induljunk el az úton! Könnyen találkozhatunk azzal a guruval, tanítóval, aki átvezet majd bennünket a következő spirituális lépcsőre.

Amennyiben van valamilyen betegségünk amire megoldást keresünk, ezúttal spirituális oldalról érkezhet a segítség, egy módszer, gyógymód. Érdemes spirituális segítséget kérni, vizualizálni a jót és ezáltal segíteni a gyógyulást. Meditáljunk és meditációnkban vizualizáljunk egészséges testképet.

A június hónap szerencsésebb, pozitívabb a többi hónaphoz képest. Lehetőségünk lesz problémás helyzeteink könnyebb megoldására, időzítsük hát erre a hónapra azokat a nehéz helyzeteket, amiben szeretnénk, hogy dolgaink jól alakuljanak. Könnyen összeköttetésbe kerülhetünk a guruvonallal, kérjünk tehát segítséget, meditáljunk, így problémáink könnyen „eltűnhetnek”, könnyebben megoldhatóvá válnak.

Lehetséges nehézségeink:

Figyeljünk oda vállunkra, tornáztassuk, húzzuk ki magunkat! Júniusban figyeljünk oda vérnyomásunkra, és aki egyébként is hajlamos a magas vérnyomásra, pihenjen többet, igyon sok vizet, esetleg tartson egy vesetisztító kúrát. Aki dohányzik, próbáljon meg ezúttal kevesebbet dohányozni, vagy teljesen elhagyni azt. Júniusban naivabbak lehetünk a megszokottnál, figyeljünk hát oda, mert könnyen kihasználhatnak, hátba támadhatnak bennünket.

Túlságosan lobbanékonyak, temperamentumosak lehetünk, legyünk tudatosak arra, hogy ne bántsunk meg másokat.

Kapkodók és meggondolatlanok lehetünk, áthághatjuk a szabályokat. Ha ilyen helyzetben találnánk magunkat, próbáljunk meg ellazulni, pihenőket tartani, meditálni, légzésünket figyelni.

Jobban teszünk ha nem ferdítünk, nem lódítunk, mert könnyen rajtakaphatnak bennünket. Azt is jobban tesszük, ha nem manipulálunk másokat, mert ezek vissza fognak ütni.

Júniusban lesz egy tendenciánk arra, hogy a dolgokat felnagyítva éljük meg. Tudnunk kell azonban, hogy amit problémának érzünk, az valójában csak a fejünkben létezik, nem valódi ellentét. Használjuk ezt az energiát arra, hogy a riválisaink révén jobbá válhassunk.

Ebben a hónapban ha azt érezzük hogy meg vagyunk átkozva, tudnunk kell, hogy ez csak egy következménye annak, amit valamikor mi tettünk másokkal. Ha tehát fog az átkunk, akkor vigyázzunk hogy kinek mit kívánunk, mert előbb-utóbb visszatér hozzánk.

Ezúttal előfordulhat velünk, hogy a munkában nem találjuk igazán a helyünket. Elkezdünk kutakodni az után, hogy mi az igazi célunk és miben tudnánk kiteljesedni. Ha ilyen helyzetben találnánk magunkat tudnunk kell, hogy a megoldás nem abban van, hogy elkezdünk új munkát keresni, hanem abban, ha elkezdünk magunkban befelé haladni, saját mélységeinket, dolgainkat megismerni. Kezdjük el tehát önmagunkat megismerni, ebben nagyon sokat tud segíteni a meditáció, légzésfigyelés.

Találkozzunk barátainkkal, szeretteinkkel minél többször, töltsünk együtt értékes időt!

Lépjünk ki a komfortzónánkból, aktivitásra fel!

Szerző: Csill

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Egy korszak lezárult: meghalt a Ragyogás című kultikus horror színésznője, Shelley Duvall

Egy korszak lezárult: meghalt a Ragyogás című kultikus horror színésznője, Shelley Duvall

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)

Fontos: 3 alapszabály strandoláshoz az egészséged érdekében (x)

Fontos: 3 alapszabály strandoláshoz az egészséged érdekében (x)