Új megbízatásra van kilátás - Egymondatos horoszkóp: június 26.

2020.június.26.

A mai napon a Hold a Szűz jegyében jár, és barátságos fényszöget zár be a Bika-Uránusszal és a Rák-Merkúrral: tisztában vagy az erényeiddel, tudásoddal és képességeiddel, akárcsak rokonaid, kollégáid és megbízóid. Új megbízatásra van kilátás, kipróbálhatod magad egy teljesen új, ismeretlen szakterületen, ráadásul a zűrzavarban is rendet teremthetsz. Pontosság, gyakorlati érzék, spontán elhatározások, érzelmes beszélgetések, remek intuíció, a dolgok alapos kielemzése: partnered, főnökeid, ügyfeleid és hozzátartozóid számára ez jelenti a garanciát. Most érdemes a kellemetlen, időrabló teendők végére járni, csak attól óvakodj, nehogy elvessz az apró, jelentéktelen részletekben.

Új megbízatásra van kilátás - Egymondatos horoszkóp: június 26.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel a szakmai és anyagi siker sok apró eredmény végösszege, munkádban, rokoni kapcsolataidban vedd észre azokat az apróságokat, melyek öröm forrásai.

Bika (04. 21-05. 20.) Mint szeretők és kollégák, partnereddel jól összeilletek: talán soha senki nem ébresztett benned ilyen mély érzéseket, mint ő, ráadásul a munka és az üzlet is jól megy.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha rendetlen a lakás, ne feltételezd, hogy csak te csinálsz valamit, takarítsd ki, ha viszont túllépted a háztartási költségvetést, találd ki, hol költhetnél kevesebbet.

Rák (06. 22-07. 22.) Gondolataid két szálon futnak, egyszerre próbálsz koncentrálni aktuális megbeszéléseidre, illetve egyik üzletfeledre, aki az utóbbi időben oly nagy hatást tett rád.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne mondj le arról, hogy a képzettségednek megfelelő állást találj, de meg kell nyirbálnod azokat a felesleges kiadásokat, amelyek megfojtják a vállalkozásodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha takarításba kezdesz, váratlanul elszólíthat egy új megbízás, de alig térsz vissza a családi fészekbe, újból útnak eredhetsz, hiszen vár egyik régi kollégád.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel a pénz nagy úr, főnöködet nyugtalaníthatja, hogy kezd kisiklani kezei közül egyik legjobb embere, hiszen társas vállalkozásoddal ő nem konkurálhat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Közel állsz célod eléréséhez, továbbképzésen veszel részt, vannak terveid, de ugye nem akarsz most mindent kockára tenni egy hirtelen fellángolás kedvéért?

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha keményen megdolgozol azért, hogy elismerjék különleges képességeidet, egészen biztos, hogy főnököd ezt a következő fizetésemeléskor értékelni fogja.

Bak (12. 22-01. 20.) Soha nem tennél semmit szeszélyből, ám ha a munkáddal vagy a továbbtanulással jegyezted el magad, ezen talán a partnered kedvéért változtatnod kellene.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha negatív jeleket érzékelsz egyik ügyfeled részéről, változtasd meg stratégiádat, ahogyan el akarsz adni neki, amíg megfelelő válaszreakciót nem kapsz a részéről.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod gyakorlatias típus, nehezen ocsúdsz fel a meglepetésből, hiszen nem kis lelkierőre volt szüksége, hogy ilyen érzelmes vallomásra szánja el magát.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.