Új remények, lehetőségek elé néznek a Szűzek 2021-ben

2021.január.13.

Remények, új lehetőségek a munkádban, de kihívások és kétségek is szerepelnek a 2021-es programban. Ha megszűnik a munkaköröd, akkor hetekig kell várnod egy új állásra, vagy el kell vállalnod egy olyan munkát, mely nem éppen a szakma csúcsa. Még az is megeshet, hogy túlzott bizalmad partnereddel vagy kollégáiddal szemben gondokhoz vezet, mivel rosszakaróid a kapott információkat ellened használják fel.

Valószínű, hogy a továbbiakban hosszabb munkaidőben dolgozol, így kénytelen vagy a munkahelyeden viszonyt kezdeni. Rövid életű kalandokra viszont nem vagy kapható. Gyakran előfordul, hogy kevés időd marad fontos lépéseid átgondolására. Ha nehezen döntesz, gondolj arra, hogy csak kevés döntés van, amely visszavonhatatlan lenne. Felerősödhet benned a mindenáron változtatni akarás, de ha eddig kibírtad a munkahelyeden, várj még néhány hónapot.

Számodra nincs tabupasi, de idén szokásoddá válhat, hogy segíts az úgynevezett szükséget szenvedő férfiakon vagy kollégáidon, akik aztán majd tőled függenek. De ne legyél az a nő, aki titokban eljár egy pasihoz, miközben a párod dolgozik, hogy előteremtse azt a luxust, amelyre vágysz. Komoly reményeket táplálsz egyik kollégáddal kapcsolatban, aki olyan fickó, akivel óvatosnak kell lenned. De mindig is túl elővigyázatos és válogatós voltál – ez a te bajod a fiúkkal.

Idén figyeld meg, mikor keresel kapcsolatot olyan személlyel, akiről azt feltételezed, hogy valamilyen módon szüksége van rád. Nos, tehát, sok szerencsét ezzel a fickóval, aki egy zseni, néha meglehetősen különc, és akit csak te tudsz elviselni. Ha házasságot tervezel, az nem felületes érzelmeken alapul, hanem a közös munkán és az azonos eszményeken. Lehet, hogy házasságoddal nem jutsz fel az elragadtatottság csúcsára, de nem fogsz szenvedni a hullámvölgyek miatt sem. Ha meg akarsz szabadulni pár kiló feleslegtől, és csak nagyon speciális ételeket eszel, a párodat is próbáld meggyőzni, hogy veled egyen egészséges ételeket.

Ha elképzelésed a testedzésről eddig meglehetősen egyszerű volt: minden reggel lökdösted a porszívót egyik szobából a másikba, utána pedig erélyes portörléssel vezetted le a munkát, idén meghálálják az ereid, ha beszerzel egy futógépet vagy szobabiciklit. De lehet, hogy inkább korszerűsíteni akarod irodád gépparkját, hogy még kevesebbet legyél otthon. Más a te helyedben véget vetne a túlórázásnak, minden nap repülne haza, hogy tökéletes hitveseddel találkozhasson. Azzal viszont tisztában vagy, hogy hitvesed a hazamenés kérdésében nem ismer tréfát.

Ez is érdekelhet

Nem szégyen a mentális probléma!

Nem szégyen a mentális probléma!

G-Szex

Mindenre van magyarázat, a szexre is

Mindenre van magyarázat, a szexre is

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról