Újhold: remény helyett esélyt hoz - 5 mód, ahogy befolyásol az Újhold most

2020.július.20.

Az Újhold időszakára általában igaz szokott lenni, hogy arra ösztönöz, hogy új dolgokba fogjunk, az előttünk álló dolgokra koncentráljunk. Idén másodszor a Rákban álló Újhold azonban egy kicsit más időszakot hoz el.

Újhold: remény helyett esélyt hoz - 5 mód, ahogy befolyásol az Újhold most
Fotó: Getty Images

Az alábbiakban öt pontban foglaltuk össze, hogy milyen kihívásokat, és lehetőségeket tartogat ez az időszak nekünk:

1. Váratlan nehézségek, viták

Még mielőtt nekikeserednénk, az Újhold által felszínre hozott nehézségek után produktív időszak következhet, de ehhez át kell esni a mostani nehezebb szakaszon is. A Jupiter, a Plútó és a Szaturnusz is szemben áll az Újholddal, ebből adódhatnak kellemetlenségek, feszültség támadhat az igazmondó Jupiter és a titokzatos Plútó között, ami okozhat egyrészt belső diszharmóniát, amikor úgy érezzük, hogy kételyek gyötörnek, és mindez okozhat zavarokat az emberi kapcsolatokban, vitákra, összeütközésre is számíthatunk.

2. Nehéz mit kezdeni az érzelmekkel

A Rák szenvedélyes csillagjegy, az Rák-Újhold sok-sok érzelmet hoz felszínre. Nem lenne meglepő, ha érzékenyebb lennél ebben az időszakban, de ez az érzékenység most leginkább bizonytalanságban, és nyomasztó lelki terhek formájában jelenhet meg. Lehet, hogy megkísért a múlt ebben az időszakban. Fontos, hogy bármilyen nyomasztó emlék gyötör, most arra koncentrálj, hogy a korábbi dolgok, emberek, amivel, vagy akivel nem zártad le megfelelően a kapcsolatod, miként hatnak rád, hogyan befolyásolnak a jelenben. Az Újholdtól esélyt kapsz, hogy lezárj néhány máig húzódó kellemetlen ügyet.

5 jel, amiről azonnal felismered a Rák jegyűeket

5 jel, amiről azonnal felismered a Rák jegyűeket

5 jel, amiről azonnal felismered a Rák jegyűeket

3. Megláthatod a dolgok mélységét

A viták, bizonytalanságok összezavarhatnak, úgy érezheted, hogy nem tudsz elég magabiztos lenni ebben az időszakban. Ugyanakkor minden ilyen kényelmetlen, kellemetlen szituáció egy újabb esély arra, hogy a problémák, a téged elbizonytalanító dolgok, reakciók, emberek, problémák mélyére láss. Ha sikerül megtalálnod a felszín alatt a lényeget, akkor sokkal könnyebben találod meg a megoldásokat.

4. Nem dönts, mérlegelj!

Általában azt tartja az asztrológia, hogy az Újhold alkalmas időpont újba belevágni, és döntéseket hozni. Nos, ez viszont a ritka kivételek egyike, amikor a csillagállások éppen ezt nem javasolják. Ebben az érzelmektől fűtött időszakban, amikor egy sor elbizonytalanító tényező hátráltat, ne hozz hirtelen, vagy átgondolatlan döntéseket, inkább szánd most az időd arra, hogy mérlegeld a nehézséget okozó problémáidat, és akkor dönts, ha úgy érzed az emócióid mellett a ráció, a szíved mellett az agyad is el tudja fogadni a döntésedet.

5. Bízz magadban!

Az ilyen nehezebb időszakok mindig próbára tesznek, és végső soron arról is szólnak, hogy a külvilág hullámzásai mennyire tudnak kibillenteni. Ez az Újhold arra is rámutat, hogy ne mások mércéjéhez mérd magad, a teljesítményed, hanem a saját elvárásaidnak, vágyaidnak próbálj megfelelni. Bízz magadban, és mindig arra tarts, amerre a belsőd vezérel.

Ez is érdekelhet

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói