Vágyaid valóra válhatnak- Egymondatos horoszkóp: Február 4. vasárnap

2018.február.4.

A diszharmonikus Vénusz-Jupiter sugárzás hatására ma hajlamos lehetsz a lustaságra, a mértéktelenségre, túlzott elvárásokra és a túlköltekezésre. Meglehetősen csekély önfegyelem jellemzi ezt a napot, pedig nem ártana ellenállnod a luxuscikkek és az édességek képében jelentkező kísértéseknek. Ne várj az öledbe hulló sült galambra, ne ess túlzásokba az öltözködés és a sminkelés terén, és lehetőleg ne pazarold az idődet olyan partnerre, aki számító, és aki attól fél, hogy egy elkötelezett kapcsolat fertőző.

Vágyaid valóra válhatnak- Egymondatos horoszkóp: Február 4. vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Szerelmi, anyagi ügyekben melléfoghatsz, barát, rokon vagy szerető csak a pénzedre utazik, szeretetedet és barátságodat viszont te sem adod ingyen, vissza kell fizetni.

Bika (04. 21-05. 20.) Próbálj meg önállóbb lenni, tartsd be a munkahelyi és üzleti szabályokat, ne korlátozd partnered szabadságát, és ne kényszerítsd olyasmire, amit nem akar.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma képtelen vagy megnyugodni, mindig valami másra vágysz, kedvesedet, viszont, aki folyton kisiklik a kezed közül, legszívesebben magadhoz láncolnád.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne kockáztass, ne dönts komolyabb összeg sorsáról, és ébredj rá, hogy a partnereddel vagy egy üzleti ajánlattal kapcsolatos reményeid nélkülöznek minden realitást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha olyan életstílust alakítottál ki, ami minden jövedelmedet fölemészti, akkor mostanában eszedbe se jusson házasságot és családalapítást tervezni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a munkádra vagy a bevételedre panaszkodsz, csak együttérzést vársz el a párodtól, aki jót akar, de ha minden javaslatát lehurrogod, mást fog kitüntetni kegyeivel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Anyagi téren ne vállalj kockázatot, s ne hidd, hogy most bukkantál rá az igazira, ugyanis ravaszul számító partnerre akadtál, akit kizárólag a pénzed érdekel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha választottad elégedett a függetlenségével, ne is kívánj együtt élni vele, mielőtt a gyűrűt ráhúzná az ujjadra, de vedd észre, hogy valakinek csak a pénzed kell.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy váratlan telefon, egy nem remélt találkozás – és vágyaid valóra válhatnak, viszont legyen bátorságod tisztességesen befejezni egy megromlott kapcsolatot.

Bak (12. 22-01. 20.) Lecseng a hét, de nem ma környékez meg a szerencse: vigyázz, ne hágd át a szabályokat, és ismerd fel, hogy kedvesednek (barátodnak) csak a pénzedre fáj a foga.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha úgy érzed, hogy nem tudod a családodat elégedetté tenni, egyre inkább az üzlet felé fordulsz, de ne táplálj hamis reményeket egy állásajánlattal kapcsolatban.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne terítsd ki a kártyádat, ne lépj bele a csapdába, ne akarj megfogni vagy anyagilag támogatni egy olyan pasit, aki még a közös reggelire sem kötelezi el magát.

Ez is érdekelhet

Őszi piknik körkép: csemegézz felszabadultan a szabadban!

Őszi piknik körkép: csemegézz felszabadultan a szabadban!

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.