Valaki elhúzza előtted a mézesmadzagot - Egymondatos horoszkóp: január 16.

2021.január.16.

A Hold szombaton az érzelmes Halak jegyében jár, ahol harmonikus fényszöget zár be a Bika-Uránusszal és a Bak-Vénusszal. Amikor találkozol egy bűbájos, önzetlen lénnyel, biztos, hogy nem csak a pénz és az érvényesülés érdekel. Este talán rádöbbensz, milyen sivár az élet szerelem és romantika nélkül… Szénhidrátok helyett ma fogyassz leveles zöldségeket! Ha van egy kis szerencséd, rafinált kis trükkjeidnek bedől egy sikeres és pénzes pasi, akiről talán még az is kiderül, hogy távolságtartó viselkedése gazdag érzelemvilágot rejt.

Valaki elhúzza előtted a mézesmadzagot - Egymondatos horoszkóp: január 16.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) A szűk cipő elviselhetetlen gyötrelmet okoz, de néhány romantikus meglepetéssel gondoskodhatsz arról, nehogy a párodból munkamániás szörnyeteg legyen.

Bika (04. 21-05. 20.) Szeretnéd otthagyni a munkát, elkezdeni jógázni, kozmetikushoz menni, vagy a barátnőddel elmenni kedvenc bevásárlóközpontotokba cipőket nézni, vásárolgatni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehet, hogy egy állás kútba esik, de szeretődtől egy csomó üzleti furfangot tanulhatsz, és ha tudsz imponálni neki az ágyban, betársulhatsz a vállalkozásába.

Rák (06. 22-07. 22.) Kedvesed kinevetne, ha azt vágnád a szemébe, hogy nincsenek érzelmei, de ha a férjed akar lenni, segítenie kell neked egy jótékonysági akció megszervezésében.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A könnyen szerzett pénz hamar elúszhat, ha nem ügyelsz arra, hogy hasznos dolgokra fordítsd, de ne hagyd magad kihasználni és alkoholt se fogyassz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kapcsolatod a pároddal egészen olyan, mint egy romantikus filmsorozat legszebb jelenete, ráadásul az üzleti és a vállalkozói világban is hamar egymásra találtok.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha pihenéssel, esetleg családi körben töltöd el ezt a napot, nem fogsz csalódni, kimerültség ellen pedig létezik hatásos védekezési mód: a pihenés vagy az alvás.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ahol csak megjelensz, rád tapadnak a férfitekintetek, de ha képtelen vagy ellenállni egy komoly, megbízható, karrierista pasinak, akkor viszont add meg magad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Rokonaid természetesnek tekintik áldozataidat, de családi vagy anyagi gondjaidra megoldást találhatsz, ráadásul néhány szép, jó minőségű árut is vásárolhatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Művészként a dicséret sztárt csinálhat belőled, a pasik pedig olyanok, mint a busz vagy a taxi, soha nincsenek, amikor kellenének, aztán ma egyszerre kettő is jön.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Valaki elhúzza a mézesmadzagot előtted, pénzt ígér, csak teljesítsd óhaját: a jutalom ígéretesnek tűnik ugyan, de érj csak a közelébe, menten semmivé foszlik.

Halak (02. 20-03. 20.) Gazdag fantáziádat hasznosíthatod a művészetekben, ám ha társaságra vágysz, fogadd el a barátod vagy vevőd meghívását – nem bánod meg, új megbízáshoz jutsz.

Ez is érdekelhet

Magyar tervezők bemutatója a naplementében - Programajánló

Magyar tervezők bemutatója a naplementében - Programajánló

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját