Valósítsd meg régi vágyaidat - Egymondatos horoszkóp: május 4. szombat

2019.május.4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Hold ma a Bika jegyében halad, reggel együttállásba kerül az Uránusszal: anyagias hétvége következik. Vannak előnyei, ha ragaszkodsz a megszokott, bevált módszereidhez, hiszen tudod, hogy mire számíthatsz. De a sikerhez vezető legbiztosabb út, ha a hagyományos módszerek és az új, alkotó megközelítés keverékét alkalmazod. Élvezd a tavaszi természetet, lehetőleg vidéken, távol a város zajától, este viszont lásd vendégül a családot. Mi lenne, ha megvalósítanád régi vágyadat, és kertes házba költöznél?

Valósítsd meg régi vágyaidat - Egymondatos horoszkóp: május 4. szombat
Fotó: giphy

Bika (04. 21-05. 20.) Új állást csíphetsz meg az interneten, de ne feledd: hogy a meglepetések tartják ébren családi kapcsolataidat – ha mindig új impulzusokról gondoskodtok.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Spontán, érzelmi indíttatású költekezésed csak pótcselekvés: lehetőleg ne akkor menj vásárolni vagy kelj hosszabb útra, amikor eluralkodik rajtad a stressz.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel az üzleti, baráti együttműködés virágzásának alapja a jó kapcsolat, keress valakit, akiben megbízhatsz, és akivel együttműködve eléritek az anyagi sikert.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha munkahelyi főnököd az érzéki nőt látja benned, tartsd észben, hogy ritkán fordul elő az életben, hogy egy sikeres pasi megkérje a munkatársnője kezét.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha sikerül elkerülnöd a bizonytalan helyzeteket, hasznos utazást tehetsz, s egyik régi kollégád vagy a barátnőd révén akár még külföldi állásajánlathoz is juthatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nincs világos elképzelésed arról, milyen legyen egy üzleti vagy szexuális kapcsolatod, olyan helyzetben találhatod magad, amely nem a kedvedre való.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Feladatod a mai napra: biztosítsd saját lelki békédet és partnered biztonságérzetét, anélkül, hogy a társad vagy rokonaid lelki egyensúlyát felborítanád.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha sikeres vagy munkád anyagi vonatkozásában, de veszélyezteted az egészségedet és lelki nyugalmadat, nem sok örömet lelhetsz más teljesítményedben.

Bak (12. 22-01. 20.) Lám, az élet új szerelemmel és anyagi sikerrel ajándékoz meg, ám ha vannak gyermekeid, minden oly szép lehetne, ha ők is el tudnák fogadni az új helyzetet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha úgy érzed, meghaladja erődet a tömérdek családdal kapcsolatos feladat, sztrájkba lépsz, és megmutatod rokonaidnak, hogy nem háríthatnak mindent rád.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha kiszemeltél magadnak valakit, akivel közös programot tervezel, szükséged lesz gyors felismerő képességedre, kimeríthetetlen fantáziádra és eredeti ötleteidre.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője