Váratlan bevételre számíthatsz - Egymondatos horoszkóp: május 22. Szerda

2019.május.22.

A Rák jegyében lévő érzékeny Mars elegáns szextilt alkot az anyagi helyzetedet befolyásoló Bika-Uránusszal, ami felébreszti újító, kísérletező kedvedet és kreativitásodat. Intuíciódra hallgatva a szokásosnál nagyobb mozgástérre, önállóságra és spontaneitásra tehetsz szert ahhoz, hogy eredeti ötleteidet megvalósíthasd. Nyitottá válsz az új eszmék és megoldások iránt, kitörhetsz a megszokott kerékvágásból, nem hagyod magad mások normáitól korlátozni, és valószínűleg tudatosan keresed olyan emberek együttműködését, akik ösztönzőleg hatnak rád. Olyan időszak ez, amikor a szokásosnál merészebb, önállóbb, rugalmasabb leszel. Kifizetődik, ha követed a pénz- és ingatlanpiac azon változásait, amelyek hatással lehetnek anyagi helyzeted alakulására.

Váratlan bevételre számíthatsz - Egymondatos horoszkóp: május 22. Szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Váratlan bevételre számíthatsz, de ha ingatlant vásárolsz, vagy belevágsz a lakásfelújításba, vedd figyelembe, hogy váratlan húzásod miként érinti családod tagjait.

Bika (04. 21-05. 20.) Az állásváltoztatás elérhető cél lehet számodra, találékonyságod sok pénzt hozhat a konyhára, ráadásul egy korszerű okostelefon beszerzésére is kiváló a mai nap.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az előrelátás azt diktálja, hogy pénzügyi és tanulmányaiddal kapcsolatos döntéseidben figyelembe vedd a jövőt: a változás ugyanis megérkezik.

Rák (06. 22-07. 22.) Ügyesen kamatoztatod kapcsolataidat, egy szakmai vagy üzleti indok pedig elég átlátszó ürügy lehet felettesed vagy jómódú partnered váratlan látogatására.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A mai csillagállás váratlan események rohamát engedi szabadjára, amelyek befolyásolják a karrieredet, de ha viszonyod van a főnököddel, megégetheted magad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkát vállalhatsz külföldön, új szakmát tanulhatsz, és az a bizalom, amelyet munkaadód vagy üzlettársad megelőlegez neked, várakozáson felül beigazolódik.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha együtt dolgozol a hitveseddel, az irodában parázs vitára számíthatsz, de "kibékülős szex" vagy váratlan bevétel teheti emlékezetessé a mai napot.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Külföldi munkavállalás révén kitörhetsz a rutinból, de az is biztos, hogy párkapcsolatodban vagy családi kötelékeidben jó néhány meglepetésben lesz részed.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Üzletasszonyként belekezdhetsz új, kockázatos vállalkozásba, de ma a munkáddal, pénzzel vagy szexszel kapcsolatban is bátran kiteregetheted a lapjaidat.

Bak (12. 22-01. 20.) Élvezed a pénzügyi és szerelmi kockázatokat, párkapcsolatodban csak úgy vibrál az elektromos feszültség, de el kell fogadnod régen esedékes változásokat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)
Munkahelyeden vagy éppen az otthonodban meglepetés van készülőben, fontolgatsz egy nagy átalakulást: munkahely-változtatást vagy lakáscserét.

Halak (02. 20-03. 20.) Felújíthatod a gépparkodat, szerelmi életed új lendületet kap, de pénzügyi ismereteidet és kreativitásodat próbáld kevésbé hagyományos módon hasznosítani.

Ez is érdekelhet

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

Szépséghírek

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

G-Szex

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács