Védekezz a bűntudatébresztő manőverek ellen- Egymondatos horoszkóp - november 2. csütörtök

2017.november.1.

A Kos-Hold és a Bak-Plútó barátságtalan fényszöge ebédidőben arra figyelmeztet, hogy védekezz a bűntudatébresztő manőverek ellen, de ma és a még holnap is a barátságos harmonikus Vénusz-Szaturnusz sugárzás felelősségtudatod és megbízhatóságod bizonyításával lehetővé teszi egy fontos érzelmi, szakmai vagy üzleti kapcsolat stabilizálását. Párválasztásban most nem annyira az érzelmeid, inkább a józan megfontolások szerint döntesz. Kapcsolataidban előtérbe kerül a kötelesség- és felelősségvállalás. Gyakran hoz ez a fényszög olyan kapcsolatot, amelyben a felek között igen nagy a korkülönbség.

Védekezz a bűntudatébresztő manőverek ellen- Egymondatos horoszkóp - november 2. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Fékezd meg agressziódat, de ha a munkád külföldre szólít, és emiatt külön vagytok, ne aggódj, hiszen egy tartós kapcsolat átmeneti eltávolodásokat is elvisel.

Bika (04. 21-05. 20.) Megeshet, hogy a háziorvosodnál vagy pénzügyeid rendezése során bukkansz rá egy jó pasira, és ha adósságot kell törlesztened, vállalj el egy alkalmi munkát.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha üzleti rendezvényen veszel részt, olyan kapcsolatra tehetsz szert, amelytől stabilitást és biztonságot remélhetsz, de baráttal, kollégával és rokonnal ne üzletelj.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkával, ingatlannal kapcsolatos ügyben eredményes lehetsz, és ha szeretetet kapsz, minden erődet összeszeded, hogy minél többet tudj tenni szeretteidért.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nemcsak azt látod világosan, hogy a párod mit vár tőled, hanem azt is, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy biztonságban érezd magad párkapcsolatodban.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ügyesen vásárolhatsz, de a család miatt nagyobb kiadásokba kell verned magad, viszont az idő alkalmas arra, hogy ingatlan- vagy befektetési ügyletet bonyolíts.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szerelmi vagy családi kapcsolatodat szorosabbra fűzi egy közös vállalkozás, amelyben végre te állítod fel a szabályokat és te hozod a fontosabb döntéseket.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nem vonulsz háttérbe, inkább új kapcsolatokat keresel, felbukkanhat egy új pénzforrás, ami ha nem is bugyog gazdagon, megbízhatóan csörgedezik.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Munkád, anyagi helyzeted megköveteli a hálózatépítést: egyik barátod remek üzletet közvetít, és egy rendezvényen ingyen begyűjthetsz egy sor jó üzleti ajánlatot.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha kockázatosnak tartod, hogy szerelmi kapcsolatba kerülj valakivel a cégvezetésből, csak magad döntheted el, érdemes-e kockáztatni jelenlegi helyzetedben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Több ember támogatását élvezed, a mostanában kötött kapcsolatok jó eséllyel indulnak, felelősségtudatod pedig segítségedre lesz bármely kívánt cél elérésében.

Halak (02. 20-03. 20.) A vagyoni helyzet és a felemelkedés vágya fontos szerepet játszhat a társválasztásnál: titkos viszonyod gyümölcsöző üzleti vagy szakmai kapcsolattá érlelődhet.

Ez is érdekelhet

Biztonságos barnaság: Így használd az önbarnító krémet a természetesen ragyogó bőrért

Biztonságos barnaság: Így használd az önbarnító krémet a természetesen ragyogó bőrért

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?