Vigyázz, ma manipulálni fognak - Egymondatos horoszkóp: November 28.

2016.november.28.

Skorpió-Hold idején a nők nem ismernek félelmet, de kapcsolataikban megjelenhet a bizalmatlanság és az ellenőrzés igénye. Egyeseket a hatalmi pozíció megszerzése sarkall a szokásosnál jobb teljesítményre, de a mai napon még az sem kizárt, hogy akadnak olyanok, akik indirekt úton, hozományvadászként, manipuláció vagy szex révén próbálnak több pénzhez és hatalomhoz jutni. A szerelmet és a társválasztást könnyen befolyásolhatja a gazdasági érdek. Az esti órákban viszont, amikor a Hold átlép a Nyilasba, kiválaszthatjuk az ideális úti célt, ahol eltölthetjük téli vakációnkat.

Bika (04. 21-05. 20.) Nagyon fontos, hogy előnyödre fordítsd ellenfeled gyengéit, de nincs okod rá, hogy féltékenységi jelenetet provokálj, inkább csak ájulj szexisen kedvesed karjaiba!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma nem engedheted meg magadnak, hogy gyengének mutatkozz, de ha a munkaadód Skorpió, akkor saját bőrödön tapasztalhatod, milyen sokba kerül a pszichológus.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha ártatlan kis flörtbe kezdesz valakivel, talán eszedbe sem jut, hogy ez felzaklathatja a párodat, aki aztán akkor áll bosszút, amikor nem vagy rá felkészülve.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha tiszteled magad, tiszteletet váltasz ki másokból is; ha nem dőlsz be a manipulatív mesterkedéseknek, akkor a családod is sokkal jobb bánásmódban részesít.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha azt szeretnéd, hogy egyik barátnőd vagy rokonod megnyíljék előtted, mondd el neki, mi nyomja a lelkedet, és mutasd ki, hogy téged is könnyű megsebezni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Több anyagi elismerésre számítottál egy munka elvégzéséért, mint amiben részesülsz, s egy üzleti kapcsolatban felmerülhet a kérdés, hogy ki van fölényben.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Gyanakvás nélkül semmit sem tudsz elfogadni, minden mögött hátsó szándékot kutatsz, de elég ránézned egy pasira ahhoz, hogy rögtön ledobja az alsógatyáját.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha egy kicsit féltékeny vagy, ne tagadd le vagy temesd el kellemetlen érzéseidet, hanem nyílj meg nekik, ami által gyorsabban tudsz föléjük kerekedni.

Bak (12. 22-01. 20.) Titkolódzol, mert nem szeretnéd, ha kedvesed vagy barátaid számára nyilvánvalóvá válnának gyenge pontjaid: attól tartasz, hogy ezt sokan ki is használnák.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha szeretnél egy fokkal feljebb jutni a vállalati szamárlétrán, tanúsíts feltétlen lojalitást főnököd iránt, de eszedbe se jusson megszervezni az összeesküvést ellene.

Halak (02. 20-03. 20.) A mai nap nem alkalmas hosszú utazásra, de igen kedvező thrillerek vagy mágiával foglalkozó könyvek olvasására, vagy éppen a házi patika feltöltésére.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Újra hódít a válltömés, a női erő szimbóluma, ami némi csavarral tért vissza

Újra hódít a válltömés, a női erő szimbóluma, ami némi csavarral tért vissza

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói