Vigyázz, ma nehogy átverjenek - Egymondatos horoszkóp - május 30. csütörtök

2019.május.30.

A Merkúr és a Neptunusz négyszög óvatosságra int: önámítás, ábrándokba menekülés helyett igyekezz megőrizni kapcsolatodat a valósággal, nehogy valamilyen tévedés, átverés vagy csalás áldozatává válj. Zavaros elképzelések, hazugságok, intrikák, kommunikációs zavarok, alkoholproblémák vagy a laza munkaerkölcs okozhatnak problémákat ezen a napon. Szerencsére a Neptunusz jóban van a Vénusszal, így ösztöneidre hallgatva felismered partnered vagy üzletfeled szükségleteit és titkos vágyait, és hajlandó vagy kielégíteni azokat. Önzetlenséged kifizetődik, ráadásul művészi adottságaidból is hasznot húzhatsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel kevésbé boldogulsz a valósággal, ne írj alá szerződést, igyekezz átlátni a szélhámosokon, de ha pénzre van szükséged, akkor ma a hitvesednél kötsz ki.

Bika (04. 21-05. 20.) Barát, gyerek vagy a kedvesed elaltatva éberségedet visszaélhet jóhiszeműségeddel, de ha szívességet teszel a barátaidnak, jótett helyébe csak jót várhatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkahelyeden vagy a családban elferdíted az igazságot, titkos kapcsolatba bonyolódhatsz, kedvesed felszívódhat, művészként viszont sikeres lehetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma vessél el mindent, ami irreális vágyak szüleménye, ne pletykálj mások háta mögött, de rendezz bulit a barátnőidnek és éld ki karitatív hajlamaidat!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Pénzedet, barátságodat érdemtelenekre pazarolod, de vajon mit eszel a főnöködön vagy ügyfeleden, amikor az anyagi jólét és a pozíció még nem minden?

Erős jellem, aki nem mond le az uralkodó szerepéről: Meghan Markle és Harry herceg gyermekének horoszkópja

Erős jellem, aki nem mond le az uralkodó szerepéről: Meghan Markle és Harry herceg gyermekének horoszkópja

Szűz (08. 24-09. 23.) Valaki kedvezőtlen színben tűntet fel főnököd vagy partnered előtt, de ha nyaralsz vagy üzleti úton vagy, akkor a bárban értékes kapcsolatok szövődhetnek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne változtass állást, utazásodat napold el, vizsgádon jelents beteget, munka- és üzleti ügyben sem mehetsz biztosra, de egy banki átutalás biztosan megérkezik.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha valaki, akihez gyengéd szálak vagy pénzügyi érdekek fűznek, lenyúlja a pénzedet, lépj ki a "körből", de ma az is megeshet, hogy megtalálod álmaid pasiját.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Párodtól, rokonaidtól nem kapsz egyértelmű választ a kérdésedre, otthonod biztonsága veszélybe kerülhet, de ha segítőkészséggel találkozol, viszonozd.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a meghirdetett állás nem jön be, ráadásul a járgányodat is megkarcolod, azért még nincs elfuserálva a napod: a szerelemben ügyesen kevered a lapokat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szerelemben, anyagiakban maradj kapcsolatban a valósággal, ne költekezz, de ingatlanügyben vagy otthonod díszítésével kapcsolatban újabb lépéseket tehetsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem érted, miért kellene rendet tartanod a lakásban, de időnként azért ki kell takarítanod, például amikor a kedvesed vagy menő ügyfeled látogatására számíthatsz.

Ez is érdekelhet

Ezeket a dolgokat fogadd meg 2022-ben a csillagjegyed szerint

Ezeket a dolgokat fogadd meg 2022-ben a csillagjegyed szerint

GLAMOUR Horoszkóp

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Monitor

Érdekességek, melyek után máshogy fogod látni a Jóbarátok és az Így jártam anyátokkal sorozatokat

Érdekességek, melyek után máshogy fogod látni a Jóbarátok és az Így jártam anyátokkal sorozatokat