Vigyázz, mert az ítélkező magatartás ellenszenvet szül - Egymondatos horoszkóp - március 20. hétfő

2017.március.20.

Mivel a nap első felében a Nyilasban lévő Hold együttállásba kerül a Szaturnusszal, képtelenek leszünk elviselni az igazságtalanságot, de az ítélkező magatartás ellenszenvet szül. Délután, amikor a Hold már a Bak jegyében halad, hajlamosak lehetünk úgy érezni, hogy minden teher a mi vállunkat nyomja. Nem árt, ha több teret engedünk a bizakodásnak az életünkben. Ma eltarthat egy darabig, mire rájövünk, hogy szükségünk valamire, ez különösen az érzelmi szükségletek terén igaz. Ma igyekezzünk megelőzni az isiászt, a comb- és térdsérüléseket!

Kos (03. 21-04. 20.) Jellemző rád, hogy bármibe is fogj, jó startoló, de rossz finiselő vagy, de a bolygók most arra figyelmeztetnek, hogy semmi sem helyettesítheti az állhatatosságot.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha nem kockáztatsz az üzletben, akkor el kell fogadnod, ami marad, miután mások már választottak, de a túlzott óvatosság ugyanolyan rossz, mint az óvatlanság.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Senkit sem ítélhetsz el anélkül, hogy esélyt ne adnál neki a védekezésre, de ha nem tudod kifejezni sérelmedet, fájdalmat okozhatsz a párodnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha olyan munkát végzel, amit nem különösen kedvelsz, sosem emelkedhetsz feljebb a ranglétrán, ha semmit sem teszel elégedetlenséged megszüntetésére.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nehézségek észlelhetők jelenlegi párkapcsolatodban, és ha viszonyod tele van problémákkal, jobb lesz más társ után nézned, ha boldogságra vágysz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha koloncnak érzed rokonaidat, ne táncolj úgy, ahogy ők fütyülnek, de a számítógépes összeköttetésnek köszönhetően akár otthonról is elirányíthatod a cégedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a családi vállalatnál szeretnél dogozni, csak jól járhat veled a cég, de ma érdemes lenne bepillantanod az aktákba, és tájékozódni a hosszú távú tervekről.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Fogadd meg a rokonoktól kapott jó tanácsokat, és ha mélyebb, igazibb igényeidet követed, akkor biztosan véget tudsz vetni kényszeres költekezésednek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem vagy abban a helyzetben, hogy kézben tartsd az anyagi helyzetedet érintő eseményeket, de kreativitásod jó megoldást hozhat erre a problémára.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha nem fogadnak el a többiek, akkor hajlamos lehetsz keserűséggel reagálni, de az esti órákban már te leszel a családban és párkapcsolatodban a józan ész hangja.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy csomó potenciális jó barát mellett mész el nap mint nap, és minél gyakrabban jársz társaságba, annál több esélyed kínálkozik baráti köröd bővítésére.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha együtt dolgozol a pároddal, és mindketten igyekeztek egy kicsit, biztosan jobb kapcsolatot tudtok kialakítani, hiszen ti ketten egymás támaszai lehettek.

Ez is érdekelhet

Éva egy csinos szettben és egy finom vacsorával zárja a hetet

Éva egy csinos szettben és egy finom vacsorával zárja a hetet

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?