Vigyázz, nehogy elveszítsd a főnököd bizalmát - Egymondatos horoszkóp: Március 13.

2019.március.13.

A Halak jegyében lévő Nap quadrát fényszöge a Nyilas-Jupiterrel túlzásokra, mértéktelenségre és a szabályok megszegésére hajlamosít. A hét közepén sor kerülhet hatásköri túllépésre, lehetőségeink és képességeink túlbecsülésére. Maradj fair, óvakodj attól, hogy könnyelmű lépésed vagy önhittséged miatt elveszítsd főnököd vagy más, fontos személyek bizalmát. Mivel ezeken a napokon könnyű pereskedésbe vagy bírságveszéllyel fenyegető helyzetbe keveredni, engedelmeskedj a törvényeknek. Óvakodj a veszélyes és értelmetlen kockázatok vállalásától, kerüld a túlzásokat, a pazarlást és az etikátlan ügyleteket. Az utazási terveket is ajánlatos elnapolni.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne vágj bele olyasmibe, amiből később jogi problémád adódhat, de a szerelemben se kockáztass, mert elgaloppírozhatod magad, vagy a szerencséd hagy cserben.

Bika (04. 21-05. 20.) Életbölcseleted nagyon egyszerű: "Élvezz most, fizess később!", s bár a lehetőségek csábítóak, ne kockáztasd a szerencsédet se a kapcsolataidban, se az üzleti életben.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Csak úszd meg ezeket a napokat nagyobb elmarasztalás, házassági és szakmai konfliktus nélkül, mert olyan hibát véthetsz, ami tönkreteheti karrieredet, jó híredet.

Rák (06. 22-07. 22.) Költséges utazás, igazságtalanság, pénzbírság, kellemetlen hatósági ügy szegheti kedvedet, de az sem kizárt, hogy egészséged helyreállítására is költened kell.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Annak ellenére, hogy nagyvonalú vagy, ma állj a sarkadra, ne félj nemet mondani olyan igényekre, amelyek nélkülöznek minden józan mértéktartást.

Szűz (08. 24-09. 23.)
Állandóan küzdesz, hogy valakivé válj, amit a családod képtelen megérteni, és amilyen kétbalkezes vagy, még egy rendes pasit sem tudsz kifogni magadnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ezeken a napokon lekezelő megjegyzésekre, ítélethirdetésre számíthatsz, s ez nem feltétlenül a bíróságon történik, hanem valószínűleg a munkahelyeden.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Anyagi javaiddal gondatlanul bánsz, korlátlanul költekezel, de arra sincs szükség, hogy a magasabb díjazás reményében gátlástalanul kikezdj a főnököddel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jogi bonyodalmak vagy zűrös ingatlanügy miatt fájhat a fejed, és az sem volna meglepő, ha összekapnál valakivel szeretteid közül, ezért legyél toleránsabb.

Bak (12. 22-01. 20.) Valaki megpróbál átverni, vásárlás, utazás veszteséggel járhat, nagyon leapadhat a pénztárcád, de ha te jársz tilosban, akkor számolhatsz a következményekkel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kiderülhet: idealizmusodban többet vártál a párodtól vagy egyik protektorodtól, segítőkészebbnek, nagyvonalúbbnak hitted őt, de azért ne törj pálcát felette!

Halak (02. 20-03. 20.) Ne fogadj el állásajánlatot, de ha túlzó elvárásaid vagy nagyképűséged miatt magadra haragítottad a főnöködet, ezek után ne is reménykedj előléptetésben.

Ez is érdekelhet

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói