Viharos, érzelmileg intenzív lesz a Halloween - Egymondatos horoszkóp - október 31. szombat

2020.október.31.

Kék telihold a Bikában, ráadásul a Nap is szembenállásba kerül az Uránusszal, tehát a feszültségek, válságok, lázadások, birtoklás, féltékenységi drámák és az anyagiakkal kapcsolatos kérdések kerülnek napirendre.

A mai telihold a boszorkányok és kísértetek napja, néhány korlátozás azonban erősen frusztrálja azokat, akik szeretnek bulizni és arra készülnek, hogy megünnepeljék a Halloweent. A Bikáknak, Oroszlánoknak, Skorpióknak és a Vízöntőknek alkalmazkodniuk kell a körülményekhez, a stresszt okozó változásokhoz és szörfözniük kell a hullámok tetején. Egy váratlan esemény akár a megújulás forrása lehet, de ajánlatos elkerülni a korlátozások elleni lázadást és a konfliktushelyzeteket. De kitörhetünk a napi rutinból és szakíthatunk bárkivel, aki már nem illik hozzánk.

Kos (03. 21-04. 20.) Ostoba beruházásba, adókibúvókba ugorhatsz bele, képtelen vagy kezelni az anyagi konfliktusokat, és ha a pasid Drakula gróf rokona, a szexet jobb kihagyni.

Bika (04. 21-05. 20.) Az olyan kapcsolatok, amelyekben a kontrollmánia, a birtoklás, a manipuláció és a féltékenység jelen van, véget érhetnek, de az elengedés nem lesz könnyű.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Veszekedés a rokonokkal, dührohamot kapsz, ha befolyásolni akarnak, és ha nem készítesz a munkádról biztonsági másolatot, még a munkád is odaveszhet.

Rák (06. 22-07. 22.) Kedvesed és barátaid Halloween napján nem várnak tőled semmi mást, mint egy kis cirkuszt, azt, hogy elszórakoztasd vendégeidet, de baráttal ne üzletelj.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a párod karrierje miatt elveszítettétek a kapcsolatot egymással, akkor saját munkád és a magánéleted működtetése között kell ügyesen egyensúlyoznod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lefulladhat a járgányod motorja, és ha tárgyalásodat vitás helyzetek zavarják meg, vagy egyik megbízód őrült ötlettel áll elő, stresszes helyzetbe keveredhetsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel nemigen törődsz az üzlettel, céged anyagi gondokkal küzd, de most arra sincs esély, hogy váratlan kalandod, hitelügyleted vagy társulásod jól süljön el.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ösztönösen érzed, hogy ellenfeled el akarja halászni az orrod elől a pasidat, akinek eszébe sincs megházasodni, de magas pozíciódat is kiragadhatják a kezedből.

7 halloweeni manikűr, hogy neked legyen a legmenőbb a körmöd a hó végi bulin

7 halloweeni manikűr, hogy neked legyen a legmenőbb a körmöd a hó végi bulin

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma könnyen összekeveredik a munka, az üzlet és a szex, felrúgsz minden szabályt, de ha szabadúszó lennél, az talán nem volna annyira megterhelő számodra.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a pasid előnyben részesíti a szabadságot a tartós kapcsolattal szemben, szeretőként jobban megfelelsz számára, de lépj ki egy veszteséges kapcsolatból.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A családban vagy a munkahelyeden lázadsz a rutin ellen, változásra vágysz, de ha nem őrzöd meg a hidegvéredet, még a párkapcsolatod is megszakadhat.

Halak (02. 20-03. 20.) A közösségi oldalon ne keress állást, ne oszd meg az ötleteidet, és ha abban reménykedsz, hogy a pasid újra akarja kezdeni a kapcsolatot, csalódásban lesz részed.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban