Tervezitek a kicsit, vagy már várandós is vagy? Ezekkel a vitaminokkal egészséges lehetsz te is és a babád is!

Szponzorált tartalom

2019.szeptember.25.

Ha testileg és szellemileg is szeretnél felkészülni a teherbeesésre és szülésre, megtámogatni szervezetedet a szoptatás ideje alatt, akkor mutatunk egy szuper multivitamint, amelyet maga Dr. Czeizel Endre genetikus fejlesztett ki neked és kisbabádnak!

Tervezitek a kicsit, vagy már várandós is vagy? Ezekkel a vitaminokkal egészséges lehetsz te is és a babád is!
Fotó: Gettyimages.com

Minden nő életében örömteli pillanat, amikor párjával eldöntik: itt az ideje családot alapítani. Ilyenkor még jobban előtérbe kerül az egészséges életvitel témaköre, hiszen a kismama és a születendő baba szervezete is egy komoly időszak elé néz. A cél mindenkinél ugyanaz: édesanya és kisbabája is egészségesen élje át a szülés-születés csodáját.

Dr. Czeizel Endre kutató genetikusként szerzett nevet, kutatásaiért, amelyek a veleszületett rendellenességek és ezek melegelőzése témakörében folytak, számos hazai és nemzetközi elismerést szerzett. A genetikus munkájának gyümölcseként jött létre a róla elnevezett Dr. Czeizel Magzatvédő Multivitamin PULS 1,2 és 3, amely a baba tervezésétől egészen az anyatejes táplálás időszaka alatt támogatja az édesanya szervezetét és segíti a kicsi zökkenőmentes fejlődését.

A magzatvédő multivitamin nem véletlenül áll három részből: mindegyik egy-egy szakaszában támogatja a babavárást. A Dr. Czeizel Magzatvédő Multivitamin PLUS 1 magas folsavat tartalmaz: ezzel csökkenthető a veleszületett velőcső záródási rendellenességek kialakulásának kockázata, ráadásul segíti az anyai szövetek növekedését is a terhesség alatt. A PLUS 1-et már a várandósság tervezésétől elkezdheted szedni egészen a terhesség 12. hetéig.

A terhesség 13. héttől viszont érdemes átváltanod a Dr. Czeizel Magzatvédő Multivitamin PLUS 2-re, amely a megemelt D-vitamin mellett Omega-3 zsírsavakat (DHA, EPA), illetve magnéziumot is tartalmaz. Az Omega-3 zsírsavak a szív megfelelő működéséhez járulnak hozzá, a magnézium sejtosztódásban játszik szerepet, illetve segíti a normál izomműködést is. Ezt egészen a szülésig szedheted.

Egészségesen világra jött a kicsi, és újdonsült édesanyaként eláraszt a határtalan öröm és szeretet. Viszont innentől lesz csak igazán nehéz a feladat: a saját egészségedről ugyanúgy kell gondoskodnod továbbra is, mint a kisbabádéról. A Dr. Czeizel Magzatvédő Multivitamin PLUS 3-at az anyatejes táplálás időszakára ajánlják vas-, folsav-, jód-, B6-, D- és C-vitamin tartalma miatt. Ezen kívül támogatja a tejelválasztást ánizs és édeskömény kivonattal. Az anyatejes táplálás önmagában is értékes: hozzájárul augyanis a baba agyának és szemének fejlődéséhez, a normális fejlődésük pedig függ az anya által elfogyasztott DHA mennyiségétől.

Szeretnél többet megtudni a multivitaminról, annak összetételéről, adagolásáról? Esetleg a terhesség különböző fázisairól szeretnél olvasni? Keresd fel a czeizelvitamin.hu oldalt, ahol minden információt megtalálsz!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Bak ma mozogjon, a Vízöntő legyen őszinte - Szeptember 28.

Napi horoszkóp: A Bak ma mozogjon, a Vízöntő legyen őszinte - Szeptember 28.

GLAMOUR Horoszkóp

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.