Hilary Duff is már a Tinderen!

2015.április.29.

Duff azt is elmondta az interjú során mi vette rá, hogy regisztráljon. "A barátaimmal azon viccelődtünk, hogy nekem eddig mindig csak komoly kapcsolataim voltak. Minden partneremet a munkán keresztül ismertem meg. Sose voltam még vakrandin. És igazából mi a legrosszabb, ami történhet?" – mesélte Hilary Duff.

hilary duff
Fotó: Instagram

De vajon milyen az a pasi, akit Hilary Duff jobbra húz és nem balra? Nos, ezt is elárulta: "A félmeztelen tükör előtt selfie-ző fiúk kíméljenek. Sokkal jobban örülnék valaki olyannak, akivel poénos dolgokat tudunk együtt csinálni, és aki megnevettet. Mindig ezeket az embereket kerestem. Sose randiztam teljesen normálisokkal" – tudtuk meg tőle.

Arra, hogy a férfiak hogyan reagálnak, amikor megtudják, hogy ő egy híres ember, ezt válaszolta: " Sokan nem jönnek rá azonnal. Mások úgy tesznek, mintha nem jöttek volna rá, és vannak azok, akik úgy reagálnak, hogy Ez most egy vicc?" – mondta.

Úgy látszik, nem számít óriási hátránynak, ha az ember egy híresség, hiszen Hilary alig pár nap alatt már több randid is leszervezett. Az első srácot Tomnak hívták és a bowlingozni mentek. A második kiválasztott egy romantikus go-cartozásra invitálta a színésznőt.

Duff egyáltalán nem adott utasításokat a randik előtt, sőt azt nyilatkozta, "a legjobb dolog az, amikor valami olyat próbálunk ki, amit még sosem tettem korábban, vagy valami teljesen őrült dolgot csinálunk".

A 27 éves színésznő egy éve vált el hoki játékos férjétől, így éppen itt volt az ideje, hogy visszatérjen a párkeresők porondjára. Mi szurkolunk neked, Hilary!

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!