Havi horoszkóp: Márciusban a Mérleg tüzes szerelemre, a Vízöntő pénzesőre számíthat

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Új hónap, új lehetőségek. Olvasd el havi horoszkópodat, hogy megtudd, mit tartogatnak számodra a csillagok márciusban!

Erre számíthatsz márciusban a csillagjegyed alapján
Erre számíthatsz márciusban a csillagjegyed alapján
Fotó: Copenhagen Fashion Week, montázs: Herceg Éva

Mi vár a hónap szülöttjére, a Halakra? Márciusban tartsd szem előtt, hogy az ideális álláshoz céges autó is tartozik. Utazni jó, de vedd figyelembe a gyorshajtásért kiszabott bírságot, és vezess óvatosan az utakon. Pezseg benned az energia, olyan megállapodásokat köthetsz, amelyekkel javíthatsz anyagi helyzeteden, ráadásul ara is büszke lehetsz, hogy egy komoly üzletféllel találkozhatsz.

Új bevételi forrás is felbukkan a láthatáron, melynek köze lehet a szépségiparhoz vagy az informatikához. Egy régi barátság átcsaphat szerelembe, továbbá akár társsal, akár egyedül dolgozol, sikered lesz.

AZ ÉVED: Időnként kiráz a hideg a rutinfeladatoktól, de rendbe hozhatod vállalatod egyik üzemágát. Egy Bika örök optimizmusával szerez neked örömteli pillanatokat a nyári évszak elejéig - a munkahelyeden is. A közösségi oldalaknak semmi jelentősége a kapcsolatod szempontjából, de megerősítést jelentene számodra, ha a párod ezeken a fórumokon is felvállalná, hogy kapcsolatban éltek.

Környezeted rajong odaadó, önzetlen énedért, és ha a partnered a vállalkozásába akar bevonni, mondj igent, mielőtt másnak ajánlja fel. Tavasszal merj állást változtatni, s hagyd, hogy kitörjön belőled a vulkán, mely utat tör új tanulmányok vagy egy új karrier felé! Ha szeretnél otthont, családot alapítani, idén lehetőséget kapsz erre a sorstól, de a generációs ellentéteket sem a családban, sem a munkahelyeden nem kerülheted el.

Ennek a 3 csillagjegynek a legmagasabb az érzelmi intelligenciája

Ennek a 3 csillagjegynek a legmagasabb az érzelmi intelligenciája

Kos (03. 21-04. 20.) Imádnivaló, különc barátaid és tinédzser gyerekeid sok pénzbe kerülhetnek számodra. Nehezen kivédhető intrikák, pletykák ellen kell védekezned, de a párodban szórakoztató cimborára lelsz, több izgalmas bulira is meghívást kapsz, ami biztosítja számodra a lehetőséget, hogy új ismeretségeket köss és üzleti szempontból is hasznos kapcsolatokra tegyél szert.

Ha a párodnak vagy egyik barátodnak olyan problémája van, ami miatt te is izgulhatsz, nagyobb összeg kerülhet le a bankszámládról. De milyen jó, hogy van egy kis dugipénzed! Ha nem adod túl olcsón magad, munkád a vártnál nagyobb anyagi sikert hoz, de az irigyek és a haszonlesők száma is ugrásszerűen nő.

Bika (04. 21-05. 20.) A hónap első harmadában a változásokat, izgalmakat és stresszt okozó bolygóállások hajlamosak kikapcsolni a libidódat, és akkor is elgondolkodtatnak a munkahelyi problémákon, amikor ehelyett a szexuális életedre kéne összpontosítanod. A barátságot a hónap végéig többre tartod, mint az érzékiséget.

A Bikák számára ebben az időszakban elsősorban a többi emberrel való érintkezések fontosak, valamint az önbecsülés, amit a közös tevékenységekben való részvétellel szereznek meg. E tevékenységekbe a család és az üzlet éppúgy beletartozik, mint a hobbi vagy a bulizás - lényegében minden olyan terület, ahol másokkal együttműködve tehetsz valamit egy közös cél érdekében.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Fogadd meg, hogy soha semmit nem kotyogsz ki munkahelyi főnöködről vagy közvetlen munkatársaidról sem olyan közegben, amely kapcsolatban lehet a munkahelyeddel. Attól a pillanattól kezdve, hogy megérezted az első pillangókat a gyomrodban egyik évfolyamtársad vagy kollégád közelében, a kapcsolat első szakasza a szenvedélyről szól. Ha elfogadjátok egymás hibáit, csapatként dolgozhattok együtt.

A párodat nehezen tudod visszatartani attól, ami izgatja, de ha valami veszélyes dologra vagy kalandos utazásra támad kedve,kísérd el. A hónap végén biztosítsd magadnak befolyásos barátok támogatását, így juthatsz jól fizető megbízásokhoz. Ha szeretnéd kibontakoztatni tehetségedet, akkor kénytelen leszel külföldi munkát vállalni.

Ez vár rád a szerelemben a Tarot kártya szerint 2024-ben

Ez vár rád a szerelemben a Tarot kártya szerint 2024-ben

Rák (június 22.-július 22.) Nagyszerűen irányítod az életedet, így semmilyen lehetőség nem csúszik ki a kezeid közül. A kapcsolataidat is felhasználhatod, ha pénzügyekről van szó, de azért szakíts időt a barátokra is, és járj találkákra. Egy Bikában zseniális üzlettársra és szeretőre lelhetsz.

Még keresed a nagy Ő-t? Ha külföldre utazol tárgyalni vagy üzleti ügyben, viszontláthatod régi kedvesedet, akivel egy darabig együtt éltél, s akivel aztán mégis szakítottatok. Vajon milyen lesz most újra találkozni? Ösztöneid azt súgják, hogy a férfi házassági ajánlatra készül. Ha a karriered és a jövedelmed mindennél fontosabb számodra, ráadásul külföldi megbízásokkal is foglalkoznod kell, a párod bele is törődik ebbe, hiszen, ha ő jár külföldön, azt te is megértéssel fogadod.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) Legfőbb feladatod megszabadulni megrögzött szokásaidtól és egzisztenciális félelmeidtől, de a főnökkel és a pároddal, aki a saját törvényei szerint él, a hónap első harmadában egyik összecsapás következik a másik után. Ám ha életed párja a főnököd, nem a szaktekintélye érdekel téged, hanem egyszerűen kedveled, mint magánembert. Ám a férfi gazdagsága, bankszámlája is igazi csáberőt jelenthet a számodra.

Ez az egy dolog árthat neked a csillagjegyed szerint

Ez az egy dolog árthat neked a csillagjegyed szerint

Nem ragadsz le egy átlagos munkahelynél, hanem a legjobban fizető után kutatsz - meglepően jó eredménnyel. Ha szeretnéd magad mögött tudni a vállalkozásoddal vagy egy közös érdekeltség pénzügyeivel együtt járó gondokat, ne kövess el szabálytalanságot.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Azt a tanácsot kaptad, hogy ne higgy a képzeletednek, pedig bízhatnál az ösztöneidben. Némely Szüzet csak két lábon járó agynak tekintenek, a környezetedben élők nem veszik észre, hogy érzelmileg mennyire bizonytalan és sebezhető vagy. Mindig találsz sérült, szétszórt partnert, akit „meg lehet menteni”.

Lehet, hogy a sors mindaddig megkímélt az elemi csapásoktól, amíg nem kezdtél egy kétbalkezes kolléga mellett dolgozni. A hónap elején személyi és anyagi ellentétek adódnak köztetek, ráadásul valami mindig félresikerül, ám a munkatársad bebizonyítja, hogy be tud illeszkedni a világodba. De remélhetőleg nem szeretsz bele olyan férfiba, aki már foglalt.

Csillagjegyek, akinek nem árthat a Skorpió jegy

Csillagjegyek, akinek nem árthat a Skorpió jegy

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) Biztosan jó dolog, hogy megérted kollégáid, munkaadóid kívánságait, de ebből a megértésből azért nem szabad, hogy csapda váljék. Meg kellene tanulnod lassabban, kényelmesebb tempóban dolgozni, különben sajnálhatod, hogy nincs randid, vagy sosem érsz haza időben.

Ha egyik barátod vagy a párod bekerült a legjobb körökbe, és ismét látni akarod, ne könnyítsd meg a dolgát, nyugodtan tehet érted egy kis erőfeszítést. Márciusban az anyagi és utazási lehetőségeid sem lesznek rosszak. Szerelmi életed 10-e után tüzes és heves, de titkos vagy munkahelyi szeretőd is igazi főnyeremény lehet, hisz mindenben támogat, csak ne sorold a második helyre a karrieredet követően.

Skorpió (október 24.-november 22.) 3-a és 10-e táján fölöslegesen pazarolod az idődet, ha a párod alapvetően csalfa vagy kötődésképtelen. Jobban teszed, ha mást, inkább egy minden téren biztonságot adó férfit választasz. 10-e után érdemes lesz követni a sporteseményeket, ha szeretnél bevágódni a főnöködnél, megbízóidnál és munkatársaidnál.

Szerelmi horoszkóp: Ilyen nőre vágyik valójában a kiszemelted

Szerelmi horoszkóp: Ilyen nőre vágyik valójában a kiszemelted

Kedvesed szavai viszont szinte megbabonáznak, és furcsa gyengédség tölt el. De mitől vagy olyan biztos abban, hogy ő álmaid férfija? Te döntöttél így, vagy csak az ösztöneidnek engedelmeskedsz? A március rengeteg bulizást ígér, kreativitásodnak köszönhetően szakmai előmeneteled is garantált.

Nyilas (november 23.-december 21.) Amikor lerobbant ingatlanod tatarozása után összeköltözöl a pároddal, de nem marad egy vasad sem, kapcsolatotok megváltozik. Mivel segítőkész rokonokra nem számíthatsz, meg kell szoknod az új szerepkört. Ha szingliként a hónap elején szakítottál valakivel, naponta többször is megnézed, hogy nem írt-e az exed. Ám egy vad egymásra találás után megajándékozzátok egymást a legkülönbözőbb érzéki örömökkel - akárcsak régebben.

A húsvéti ünnepek alatt utazni szeretnél, ám ha kihallgatod a párod vagy főnököd magánbeszélgetéseit, az még nem jelenti azt, hogy felvilágosítást kaphatsz a magánéletéről. Jobb, ha nem gondolsz bele többet annál, amit mond vagy cselekszik.

Ilyen ember vagy valójában a Holdjegyed szerint

Ilyen ember vagy valójában a Holdjegyed szerint

Bak (12. 22-01. 20.) Az értekezleten vagy üzleti tárgyaláson a hónap elején többet érsz el egy jó viccel, mint zseniális ötletekkel. Párkapcsolatodban 10-ig az anyagiak játszhatnak bele abba, hogy egymást érik a veszekedések. Ám szép szavakkal, romantikával véget vethetsz ennek a kellemetlen helyzetnek. Manapság már nem bűn kimutatnod az érzéseket.

A megszokott viselkedésmódot igen nehéz levetkőzni, de el kell hagynod a régit, ami nem vált be és meg kell próbálkoznod az ismeretlennel. A próbálkozás megéri a fáradságot, még üzleti vállalkozásodban is.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy kapcsolat alapvető kulcsa a bizalom. Ha nincs bizalom, nincs kapcsolat sem. Szíved a hónap elején készen áll a mindent elsöprő szenvedélyre, mégis úgy érzed, óvatosnak kell lenned, különben a függetlenséged veszélybe kerül.

Magasan ők a legjobban öltözött csillagjegyek - te köztük vagy?

Magasan ők a legjobban öltözött csillagjegyek - te köztük vagy?

A hónap eleje nem kedvez az ingatlanügyek bonyolításának, ráadásul a rokonságban vagy közvetlen környezetedben is lehet valaki, aki az idegeidre megy. Ám 10-e után a Plútóval a jegyedben a világ ott hever a lábaid előtt, feltöltődsz akaraterővel, és folytathatod áldásos üzleti tevékenységedet. Szereped a hivatásodban is megváltozik, hajlamos leszel magadhoz ragadni a hatalmat, ráadásul a pénzt is magadhoz vonzod.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Meghalt Roberto Cavalli divattervező, aki a dögös fogalmát új szintre emelte

Meghalt Roberto Cavalli divattervező, aki a dögös fogalmát új szintre emelte

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Elegáns, érzéki és friss: Lily James a Versace új reklámfilmjében (x)

Elegáns, érzéki és friss: Lily James a Versace új reklámfilmjében (x)

PR

A kisállataink különös figyelmet igényelnek tavasszal- Pár hasznos tipp, hogy jobban megértsük őket (x)

A kisállataink különös figyelmet igényelnek tavasszal- Pár hasznos tipp, hogy jobban megértsük őket (x)

PR

Tippek és tanácsok: A kártérítési folyamatok felgyorsítása (x)

Tippek és tanácsok: A kártérítési folyamatok felgyorsítása (x)

PR

Ezt a 3 kérdést kell föltennünk magunknak, hogy biztosan jó döntést hozzunk (x)

Ezt a 3 kérdést kell föltennünk magunknak, hogy biztosan jó döntést hozzunk (x)